meraba canlarım bugün girmeyecektim akşamı eşimle geçirecektim ama profil sayfama bakarken arkadaşım -badem- in avatarının yas olduğu gözüme takıldı içimde bişey kemirip durud dayanamadım açtım siteyi keşke açmasaydım bilen biliyordur bekli ikiz bebekleri olacaktı
tüp bebek tedavisiyle biri kız biri erkek... bebeklerini 14 şubatta kaybetmişsenağlama öyle üzüldüm ki hüngür hüngür ağladımsenağlama eşim ne oldu dedi anlattım gözleri doldu onunda ya çok kötü oldum.. burada hiç birimiz birbirmizi görmedik tanmıyoruz ama o kadar farklı bi bağ varki aramızda gerçekten üzülüp gerçekten sevinebiliyoruz birbirimiz için... oooff neden buraya yazdım bilmiyorum bu mesajı da ama ne bliyim kızlar ya ben çok kötü oldum... neyse iyi geceler CANLARIMsenağlama
offffffffff offffffffffff canım benım yaaa bır anne ıcın anne adayı ıcın en acı olaydır bebegını dusurmek kaybetmek
soyleyecek soz bulamıyorum canım rabbım yardımcısı olsun ınsaallah.ınan ne desem bos ınsanın canı cok acıyor cook yıkılıyor ınsaallah rabbım en kısa surede yıne nasıp eder saglıklı evlatlar.senın soyledıklerınede sonuna kadar katılıyorum canım en guzel dostlugu kuruyoruz burada bencede.cıkarsız rıyasız menfaatsızce sadece sohbet edıp dertlesıp neselenıp gulerek cok samımı guzel dostuklar kuruluyor
ınsaallah hep boyle devam ederız rabbım nazarlardan esırgesın bızlerı ınsalllah sekerım
minik kuşlarım tşk ederim şekerim...
kamilece bende sizleri özledim canım............
rıca ederım bebegımmmmmmmmmmmmmmmmmm
hanımlar yarın yolcuyum.erken yatmam gerek ama yine geç oldu
hadi iyi geceler hepinize:asigim:
hayırlı yolculuklar olsun ınsaallah canım
guzel haberlerını beklıyoruz ınsaallah
opuyorum senı canım
Ayyy bende geleyim kızlarrrrrrrr
kocısnun delısıysen kos anam gel kosssssss

günaydın hayırlı sabahlar
bereketli,sağlıklı,huzurlu ve de aşk dolu bir gün diliyorum
eniştelere hayırlı işler
gunaydın canım benım sagolasın
sızlerede hayırlı sabahlar canım
amın ınsaallah
guzel dıleklerın ıcın tesekkurler bebegım sızlerınde ınsaallah gununuz guzel gecsın hayırlı saglıklı ask dolu gecsın
enıstemede hayırlı ısler olsun ınsaalllah
günaydn güzel hanımlar....
bugün çok bitkinim niyeki yaaaaaakafamçokkarıştı
gunaydınlar canım sanada
benedede oluyor canım sureklı sanırım ne kısı kıs gıbı yasayabıldıgımızden nede gunun bıtmek bılmeyen ıs ve yorgunluklarından.
daha kar kıs gormeden subatıda bıtırıyoruz martta da bahar yorgunlugu baslar sonra nısanda yaz gelır gerısı cehennem sıcagı 3 4 ay olur yıne kıs derken dunyanın duzenının ıcıne ettık sımdı cekıyoruz canım yaa
ne uykuya doyuyoruz ne ayılabılıyoruz dıye dusunuyorum
ay cok yazdım yıne sabah sabah