- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #1.441
meraba canlarım bugün girmeyecektim akşamı eşimle geçirecektim ama profil sayfama bakarken arkadaşım -badem- in avatarının yas olduğu gözüme takıldı içimde bişey kemirip durud dayanamadım açtım siteyi keşke açmasaydım bilen biliyordur bekli ikiz bebekleri olacaktı tüp bebek tedavisiyle biri kız biri erkek... bebeklerini 14 şubatta kaybetmişsenağlama öyle üzüldüm ki hüngür hüngür ağladımsenağlama eşim ne oldu dedi anlattım gözleri doldu onunda ya çok kötü oldum.. burada hiç birimiz birbirmizi görmedik tanmıyoruz ama o kadar farklı bi bağ varki aramızda gerçekten üzülüp gerçekten sevinebiliyoruz birbirimiz için... oooff neden buraya yazdım bilmiyorum bu mesajı da ama ne bliyim kızlar ya ben çok kötü oldum... neyse iyi geceler CANLARIMsenağlama
minik kuşlarım tşk ederim şekerim...
kamilece bende sizleri özledim canım............
hanımlar yarın yolcuyum.erken yatmam gerek ama yine geç oldu
hadi iyi geceler hepinize:asigim:
Ayyy bende geleyim kızlarrrrrrrr
günaydın hayırlı sabahlar
bereketli,sağlıklı,huzurlu ve de aşk dolu bir gün diliyorum
eniştelere hayırlı işler
günaydn güzel hanımlar....
bugün çok bitkinim niyeki yaaaaaakafamçokkarıştı
hoşgeldin tatlıma.s.günaydın yavru kuşlarımmmmmmm Şeniz işte tekrar aranızdayım. sizleri çok özledim. beni merak etmişsiniz yazmışsınız sağolun canlarım. misafir olarak okudum hep takip ettim sizi. canlarım benim yaaaaa :1hug: :1hug: vallahi tekrar gelemeseydim çok üzülürdüm. öpüyorum sizi tatlişkolar Şeniz
günaydın yavru kuşlarımmmmmmm Şeniz işte tekrar aranızdayım. sizleri çok özledim. beni merak etmişsiniz yazmışsınız sağolun canlarım. misafir olarak okudum hep takip ettim sizi. canlarım benim yaaaaa :1hug: :1hug: vallahi tekrar gelemeseydim çok üzülürdüm. öpüyorum sizi tatlişkolar Şeniz
günaydın yavru kuşlarımmmmmmm Şeniz işte tekrar aranızdayım. sizleri çok özledim. beni merak etmişsiniz yazmışsınız sağolun canlarım. misafir olarak okudum hep takip ettim sizi. canlarım benim yaaaaa :1hug: :1hug: vallahi tekrar gelemeseydim çok üzülürdüm. öpüyorum sizi tatlişkolar Şeniz
hoşgeldin tatlıma.s.
bizde seni özledik:1hug:
hosgeldın canım tekrardan aramıza
kıs ne muzurluk yaptın bakem sennn bıze haber etmeden:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canımmmm hoşgeldin
özlettin datlum allah bidaha ayırmasın
mucxxxxxxxxxx:1hug:
Ayyy bende geleyim kızlarrrrrrrr
datlum allah bir daha göstermesin canım
bizde seni özledik ŞenizŞenizŞeniz
aşık hatunlarrr nerdesiniz bakem
ben aşklarımın yemeğni hazırladım geldim
birazdan acıktık diye gelirler
siz neler yapıyorsunuz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?