''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

offffffffff offffffffffff canım benım yaaa bır anne ıcın anne adayı ıcın en acı olaydır bebegını dusurmek kaybetmek
soyleyecek soz bulamıyorum canım rabbım yardımcısı olsun ınsaallah.ınan ne desem bos ınsanın canı cok acıyor cook yıkılıyor ınsaallah rabbım en kısa surede yıne nasıp eder saglıklı evlatlar.senın soyledıklerınede sonuna kadar katılıyorum canım en guzel dostlugu kuruyoruz burada bencede.cıkarsız rıyasız menfaatsızce sadece sohbet edıp dertlesıp neselenıp gulerek cok samımı guzel dostuklar kuruluyor
ınsaallah hep boyle devam ederız rabbım nazarlardan esırgesın bızlerı ınsalllah sekerım

minik kuşlarım tşk ederim şekerim...
kamilece bende sizleri özledim canım............

rıca ederım bebegımmmmmmmmmmmmmmmmmm

hanımlar yarın yolcuyum.erken yatmam gerek ama yine geç oldu
hadi iyi geceler hepinize:asigim:

hayırlı yolculuklar olsun ınsaallah canım
guzel haberlerını beklıyoruz ınsaallah
opuyorum senı canım

Ayyy bende geleyim kızlarrrrrrrr

kocısnun delısıysen kos anam gel kosssssss

günaydın hayırlı sabahlar
bereketli,sağlıklı,huzurlu ve de aşk dolu bir gün diliyorum
eniştelere hayırlı işler

gunaydın canım benım sagolasın
sızlerede hayırlı sabahlar canım
amın ınsaallah
guzel dıleklerın ıcın tesekkurler bebegım sızlerınde ınsaallah gununuz guzel gecsın hayırlı saglıklı ask dolu gecsın
enıstemede hayırlı ısler olsun ınsaalllah

günaydn güzel hanımlar....
bugün çok bitkinim niyeki yaaaaaa
kafamçokkarıştı

gunaydınlar canım sanada
benedede oluyor canım sureklı sanırım ne kısı kıs gıbı yasayabıldıgımızden nede gunun bıtmek bılmeyen ıs ve yorgunluklarından.
daha kar kıs gormeden subatıda bıtırıyoruz martta da bahar yorgunlugu baslar sonra nısanda yaz gelır gerısı cehennem sıcagı 3 4 ay olur yıne kıs derken dunyanın duzenının ıcıne ettık sımdı cekıyoruz canım yaa
ne uykuya doyuyoruz ne ayılabılıyoruz dıye dusunuyorum
ay cok yazdım yıne sabah sabah

günaydın güzel bayanlar.
enişrelerimizede hayırlı hayırlı işler.
sevgi,aşk,mutluluk,huzur ve sağlık dolu bir gün dilerim hepinize kızlar.

günaydın yavru kuşlarımmmmmmm Şeniz işte tekrar aranızdayım. sizleri çok özledim. beni merak etmişsiniz yazmışsınız sağolun canlarım. misafir olarak okudum hep takip ettim sizi. canlarım benim yaaaaa :1hug: :1hug: vallahi tekrar gelemeseydim çok üzülürdüm. öpüyorum sizi tatlişkolar Şeniz

hoşgeldin tatlıma.s.
bizde seni özledik:1hug:

hosgeldın canım tekrardan aramıza
kıs ne muzurluk yaptın bakem sennn bıze haber etmeden:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

canımmmm hoşgeldin
özlettin datlum allah bidaha ayırmasın
mucxxxxxxxxxx:1hug:

hoşgeldin tatlıma.s.
bizde seni özledik:1hug:

merhaba tatlişkommm Şeniz

hosgeldın canım tekrardan aramıza
kıs ne muzurluk yaptın bakem sennn bıze haber etmeden:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

valla bişey yapmadım kız. mail adresiniz aktif değil diye bi yazı çıktı. mailimde aktifti ama noldu anlayamadım. benim gibi aşk hatununun muzurlukla ne işi olur yewwrimmm :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

canımmmm hoşgeldin
özlettin datlum allah bidaha ayırmasın
mucxxxxxxxxxx:1hug:

hoşbulduk datlummmmm aminnnnn Şeniz bende çok özledim sizi yaa. misafir olarak okuyorum ya bağırıyorum burdayımmmm diye ama yazamıyorum çok kötü bi duygu :roflol: :roflol: Allah bidaha yaşatmasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

datlum allah bir daha göstermesin canım
bizde seni özledik ŞenizŞenizŞeniz

aşık hatunlarrr nerdesiniz bakem
ben aşklarımın yemeğni hazırladım geldim
birazdan acıktık diye gelirler
siz neler yapıyorsunuz bakalım

aşık hatunlarrr nerdesiniz bakem
ben aşklarımın yemeğni hazırladım geldim
birazdan acıktık diye gelirler
siz neler yapıyorsunuz bakalım

bende şimdi yemeğe çıktım geldim canım. işleri toparlıyorum. kocişimle konuşuyorduk akşama doktora gideceğiz. dişim çok ağrıyor bakalım antibiyotik verecek sanırım. ne dişmiş yaaa çektirdim hala kurtulamadım ağrıdan :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…