- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #1.421
kocasına aşık hanımlara:asigim:güzel bir gün ve hafta diliyorum
bu da benden sizlere a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
s 1907 canım canım allah mutluluğunuzu daim etsin
çiçek için teş. ederim
amin canım kocişisiz bi hayat aman ya rabbim sen koru
kızlar bugün kızım rahatsızdı dr gittik az önce geldim onun için geç slm veriyom kusura bakmayın
hepinize aşk dolu güzel hafta olsun canlarımmm
sana kolay gelsin canim ben coktan halletim yemegi
minikkuşlarım canım haklısın o ikinciyi ben de hiç sevmedim sonradan o anda ooohhh oooohhh kocişe kavuştuk ratık herşeyi yaparıımm tüm fedakarlıklar benim işiiiiim lala laalaaaaa durumlarına girmişim sanırım kaydirigubbakcemile3:roflol:
şimdiden herkese iyi geceler diliyorum kocişko gelcek şimdi giyindim süslendim onu bekliyorum ee malum hasret gideriyoruz akşam burada olamayabilirimhepinizi öpüyorum canlar mucuxs
benm geldim şekerlerim nasılsınız kuzular..özlediniz mi beni..............
iyi aksamlar arkadaslar ben cikacam kizim beni istiyo
illaki uyutmam gerekiyo o uyurken bende mayisiyorum
canim kalkmak istemiyo erkenden yatiyorum
yarin görüsürüz tekrardan iyi geceler
öyle olmuş tatlımkızlar bakıyorum
hepiniz uyku moduna girmişsiniz
hepinize iyi geceler
sana ve enişteyede iyi dinlenmeler canımherkese ıyı geceler sekerlerrrrr
gorusmek uzere sabah ınsaallah
enıstelerıme ıyı dınlenmeler dılıyorum
herkes kendıne ıyı baksın
opuyorum sızlerı canım arkadaslarım
iyi uykular canım a.s.iyi aksamlar arkadaslar ben cikacam kizim beni istiyo
illaki uyutmam gerekiyo o uyurken bende mayisiyorum
canim kalkmak istemiyo erkenden yatiyorum
yarin görüsürüz tekrardan iyi geceler
hoşgeldin tatlım özlemezmiyiz hiç özledik tabi:1hug:benm geldim şekerlerim nasılsınız kuzular..özlediniz mi beni..............
öyle olmuş tatlım
sanada iyi geceler canım:1hug:a.s.
sana ve enişteyede iyi dinlenmeler canım
sende kendine iyibak tatlıma.s.
iyi uykular canım a.s.
hoşgeldin tatlım özlemezmiyiz hiç özledik tabi:1hug:
sen özlemedinmi yoksa:1shok:
meraba canlarım bugün girmeyecektim akşamı eşimle geçirecektim ama profil sayfama bakarken arkadaşım -badem- in avatarının yas olduğu gözüme takıldı içimde bişey kemirip durud dayanamadım açtım siteyi keşke açmasaydım bilen biliyordur bekli ikiz bebekleri olacaktı tüp bebek tedavisiyle biri kız biri erkek... bebeklerini 14 şubatta kaybetmişsenağlama öyle üzüldüm ki hüngür hüngür ağladımsenağlama eşim ne oldu dedi anlattım gözleri doldu onunda ya çok kötü oldum.. burada hiç birimiz birbirmizi görmedik tanmıyoruz ama o kadar farklı bi bağ varki aramızda gerçekten üzülüp gerçekten sevinebiliyoruz birbirimiz için... oooff neden buraya yazdım bilmiyorum bu mesajı da ama ne bliyim kızlar ya ben çok kötü oldum... neyse iyi geceler CANLARIMsenağlama
amin canım allah kimseyi eşinden ve sevdiklerinden ayırmasın canım:Saruboceq:bende geldim kızlarrrrr.
benim biricik kocamı nasıl unuturum.allah onu başımızdan eksik etmesin.:Saruboceq:
kızlar allah onların eksikliğini asla göstermesin bize.
ben aşkımsız bir hayat asla düşünemiyorum.zaten düşünmekte istemiyorum.allah yaşatmasın.
5 dakika geç kalsın yada gün içinde aramasın hemen bunalıma giriyorum.
kızlar bunlarda benden sizea.s.
sağol canım iyiyimteşekkür ederim mihribancım... inşallah hepimiz için güzel bi hafta olur...
iyisindir inşallah
özlemezmiyiz canım tabiki özledikkaydirigubbakcemile3benm geldim şekerlerim nasılsınız kuzular..özlediniz mi beni..............
meraba canlarım bugün girmeyecektim akşamı eşimle geçirecektim ama profil sayfama bakarken arkadaşım -badem- in avatarının yas olduğu gözüme takıldı içimde bişey kemirip durud dayanamadım açtım siteyi keşke açmasaydım bilen biliyordur bekli ikiz bebekleri olacaktı tüp bebek tedavisiyle biri kız biri erkek... bebeklerini 14 şubatta kaybetmişsenağlama öyle üzüldüm ki hüngür hüngür ağladımsenağlama eşim ne oldu dedi anlattım gözleri doldu onunda ya çok kötü oldum.. burada hiç birimiz birbirmizi görmedik tanmıyoruz ama o kadar farklı bi bağ varki aramızda gerçekten üzülüp gerçekten sevinebiliyoruz birbirimiz için... oooff neden buraya yazdım bilmiyorum bu mesajı da ama ne bliyim kızlar ya ben çok kötü oldum... neyse iyi geceler CANLARIMsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?