Erkek arkadaşım alevi ama bildiğiniz bir sünni gibi ramazanda benimle birlikte oruç tutuyor cumalara hep gider içinde olduğunu ama bugune kadar hiç yapamadığını söyledi bana namaz kılmak ıstediğini söyledi bende ona namaz kılmayı duaları ögrettım ama asla zorlamadım zorlamam da işte durum böylesenin inancını yaşamana saygı duyuyorsa kendini ilgilendiren bazıı kısımları yerine getiriyorsa olabilir . bizim bir komşu mesela böyle iyi anlaşıyorlar ama şu an çocuklarını alevi gibi yetiştirmek istiyor bazı kurslara gitmesine izin vermiyor ama kadına saygı duyuyor karışmyor sahurunu hazırlıyor mesela ama çocuk olunca sıkıntı oluyormuş
Sende babam gibi düşünen bir yobaz olmalısın . İnsanın ne yaşadıgını bilmeden yorum yapması cok kolay değil mi ?Tercih yapicaksin baska yolu yok. Bastan dusuncektin . Babanida yerden yere vurdun
Allah yardımcınız olsun ne desem bilemedimya babandan ya da sevdiğinden vazgeçeceksin, eğer baban o kadar koyuysa ki yıllardır öyledir muhtemelen onu değiştiremezsin. hani ilişkinde yeni gerçekten sevgilini ailene tercih edebilir misin ? ben aleviyim sevdiğim sünni ve ailesi aynı baban gibi tutucu ve 5 yıl oldu artık ne ileri ne geri durdum sayıyorum bu durumda olmak istemezsin inanki
ilk defa bir '' Adam'' çıktı karşımaSevgiliniz adam gibi 'adam' sa gerisi teferruattır...
Bu kadar eminseniz, gözü kapalı güveniyorsanız ona; karartacaksınız gözünüzü.ilk defa bir '' Adam'' çıktı karşıma
Erkek arkadaşım alevi ama bildiğiniz bir sünni gibi ramazanda benimle birlikte oruç tutuyor cumalara hep gider içinde olduğunu ama bugune kadar hiç yapamadığını söyledi bana namaz kılmak ıstediğini söyledi bende ona namaz kılmayı duaları ögrettım ama asla zorlamadım zorlamam da işte durum böyle
Bende hep böyle düşündüm binlerce kez de olsa konuscam elımden gelenı yapcam . güzel tavsiyeleriniz için tesekkurlerBu kadar eminseniz, gözü kapalı güveniyorsanız ona; karartacaksınız gözünüzü.
Ailenize bunların önemli şeyler olmadığını, onların istediği düşüncelere inanışlara sahip bir adamın da sizi üzebileceğini, önemli olanın kalben sevmek ve insan olmak olduğunu koca koca insanlara binlerce defa anlatacaksınız.
Herkesin karakterinin şekillenmesinde yaşadığı toplumun, doğduğu ailenin önemli faktör oynayıp, bunun da yaradan tarafından geldiğini ve değiştirilemeyeceğini söylediğinizde, belki biraz ılımlı yaklaşabilirler.
Baktınız olmuyor, aşkınızın elinden tutup yola çıkacaksınız.
Şahsen ben öyle yapardım.
Böyle saçma sapan konular yüzünden geleceğimi mahvetmezdim.
onlar bu konularda hiç katı değillerBu isin sonu yok gibi gorunuyor ne yazik ki aile de o kadar cok onemli ki...
onun ailesi seni istiyor mu peki.