nub teorisiiii

Umayyyas

16.03.2015
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
115
53
Anlayanlar yorumlayabilir mi :anneadayı::emir_bebek::nazar:

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-21-17-57-24.png
    Screenshot_2016-09-21-17-57-24.png
    151 KB · Görüntüleme: 279
ben de erkeğe benzettim =) hayırlısı olsun inşallah, num teorisinde bacaklarının arasındaki çıkıntı popo kısmıyla paralel olduğu zaman kız, yukarı doğru olduğu zaman erkek oluyor, bana biraz yukarı doğru gibi göründü, doktorunuz da bir tahminde bulunmuştur mutlaka,o ne dedi

ben de erkeğe benzettim =) hayırlısı olsun inşallah, num teorisinde bacaklarının arasındaki çıkıntı popo kısmıyla paralel olduğu zaman kız, yukarı doğru olduğu zaman erkek oluyor, bana biraz yukarı doğru gibi göründü, doktorunuz da bir tahminde bulunmuştur mutlaka,o ne dedi
Uyuyordu valla benimki sevmediğim halde o kadar çikolata yedim ama uykusundan kalkmadi bacaklarida sıkı sıkı kapattığı için doktor kız olabilir dedi :)

Uyuyordu valla benimki sevmediğim halde o kadar çikolata yedim ama uykusundan kalkmadi bacaklarida sıkı sıkı kapattığı için doktor kız olabilir dedi :)

hayırlısı olsun inşallah canım, hiç fark etmez bence , ikisinin de ayrı güzellikleri var =) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::emir_bebek:

yanlış görüyorsam düzelt lütfen , yukarı doğru kaldırdığı bacakları değil mi? eğer öyleyse onun altında ufak bir çıkıntı var ve popoyla paralel görünüyor yani kıza benziyor bu minnoş :)
Screenshot_20160923-014013.png
Evet cnm bacaklar yukarda bunuda videoda. Cektim anlarsin diye

X