Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Çok şükür🤲🤲🤲 9.denemem bu benım

Sizin de gözünüz aydın inşallah allahım tamamına erdirir hepimizin sonuçlarını
Maşallah cnm 🧿🧿 rabbim kucagimizi boş bırakmasın inşallah azmine değer bir pozitif olmuş rabbim arttirsin cnm. Senin için çok sevindim. Bize de dua et. İlk transfer im negatif 2. Opuya hazırlanıyorum

Maşallah cnm 🧿🧿 rabbim kucagimizi boş bırakmasın inşallah azmine değer bir pozitif olmuş rabbim arttirsin cnm. Senin için çok sevindim. Bize de dua et. İlk transfer im negatif 2. Opuya hazırlanıyorum
Bu yolda emek verenlerin duygularını sanırım en iyi ben anlarım,o kadar cok dua attımki Allaha.sizler de,bu yolda emek veren herkes dualarımdasınız.

Değer sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah,o kadar çok hayal kırıklıgı yaşadımki bu yolda umarım geride kalmıstır o günler🙏

Bu yolda emek verenlerin duygularını sanırım en iyi ben anlarım,o kadar cok dua attımki Allaha.sizler de,bu yolda emek veren herkes dualarımdasınız.

Değer sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah,o kadar çok hayal kırıklıgı yaşadımki bu yolda umarım geride kalmıstır o günler🙏
İnşallah cnm benim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah benim yaş faktörü var oyuzden biraz tedirginim yumurtalar kalitesiz dendi yaş faktörü gosterildi

Bende 35 yaşındayım. Yumurtam az cıkıyor 1 embriyo oluyor her seferinde. Eşimde de sperm az,derken 9 deneme oldu.
Maşallah cnm sağlıklı ilerlesin cnm. Benim yumurta çok ama kalitesiz denildi yaştan dolayı. İlk opu da 19 yumurta toplandı 8i döllendi en son 2kaldı 3. Gün embriyosuydu tutmadı. Şimdi sil baştan opu olacak

Maşallah cnm sağlıklı ilerlesin cnm. Benim yumurta çok ama kalitesiz denildi yaştan dolayı. İlk opu da 19 yumurta toplandı 8i döllendi en son 2kaldı 3. Gün embriyosuydu tutmadı. Şimdi sil baştan opu olacak
Ben embriyolog idil bozkurtun egitimine katıldım yumurta kalitesini artırmak ıcın.önerileri işe yarıyor bence,tüm beslenme seklını düzeltip gereklı vitamınlerı de aldıgınızda yumurta kalitesinde olumlu yansımalarını görebiliyoruz.

Gerçi benden en son 5 yumurta alındı ama 5.güne 1 tane gelmişti.

X