- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Bana mutlaka donus yp olur muO ilk fotoda gördüğün bacagın yansıması olabilir videosundan çekmiştim bunları durdurup durdurup:) Bakalım 18 inde göreceğiz
Videoda yakaladıgın fotoğrafın birinde bi cıkıntı var canım altta örnegini attım o cıkıntı düz geliyorsa kız diyolar seninde kız gibi benim bebeğimde de var doktor kız gibi ama yanılabilirim kesin olarak 18 subatta söylüycem dedi. Randevu günlerimiz aynı bende zor sabrediyorum suan
Videoda yakaladıgın fotoğrafın birinde bi cıkıntı var canım altta örnegini attım o cıkıntı düz geliyorsa kız diyolar seninde kız gibi benim bebeğimde de var doktor kız gibi ama yanılabilirim kesin olarak 18 subatta söylüycem dedi. Randevu günlerimiz aynı bende zor sabrediyorum suan
1 bucukta benim canım hangimiz önce öğrenirse haber veririzEvet işte onu ben de yakaladim ama insan emin olmak istiyor. Ay dur msj atayım seni de kaybetmeyeyimkaç gibi gidersin kontrole? Ben muhtemelen sabah , haberlesiriz yine
Hadi ya ben çikolata yiyip girmiştim baya hareketliydi o gün actı hep. Sütü de içeyim de net açar belki teşekkür ederim canım
Ramziye gore erkek canım ama ilerleyen haftalarda netlesrbenimkide 7 haftalık karından ☺Eki Görüntüle 3200946
Merhaba 17 haftalık bugün kontrole geldim ama asla cinsiyetini göstermedi bacaklarını sımsıkı kapatmıştı açmadı bı turlu maalesef. Artık umudum 22. Haftada detaylı ultrosona kaldı canım haber vermek istedim. Cinsiyeti söylerim demiştim ama göstermediBen erkek diyorum Canm. Masallah sanki şekli semali belli
Bana da bakabilir misin lütfen 5+4 erken belki ama merakRamziye gore erkek canım ama ilerleyen haftalarda netlesr
Bu gün gittik canım net göstermedi ama tahmini kıza benziyor çıkıntı küçük ve yatık duruyor dedi net tahmin 21subat.tam olarak heveslenemedik.erkefe çok hazırlamışiz galiba kendimizi inanmak gelmiyor
Tmm kuzum yne bekliyorumMerhaba 17 haftalık bugün kontrole geldim ama asla cinsiyetini göstermedi bacaklarını sımsıkı kapatmıştı açmadı bı turlu maalesef. Artık umudum 22. Haftada detaylı ultrosona kaldı canım haber vermek istedim. Cinsiyeti söylerim demiştim ama göstermedi
Kızlar ultrason fotolarınızı atın 6 ve 7.hafta ya da 11. 12. 13. Hafta yorumlayayim. Amacım kesin bilmek değil net bi şey söyleyemem ancak ultrason net olursa daha iyi olur :)
İkisine de erkek diyorum cNim:)
Benimkinede yorum yaparmisinAy kızceler hepinize yorum yaptım bana muhakkak dönün bilgilerim ışığında verdiğim cevaplardan çoğu yanlış çıkarsa ben buna devam etmeyeyim nolursunuz ':)
belli oldumu canım cinmsiyet,bende gecen hafta gittim bacakları kapalıydı.yarın tekrar gideceğim umarım açar:)Merhaba 17 haftalık bugün kontrole geldim ama asla cinsiyetini göstermedi bacaklarını sımsıkı kapatmıştı açmadı bı turlu maalesef. Artık umudum 22. Haftada detaylı ultrosona kaldı canım haber vermek istedim. Cinsiyeti söylerim demiştim ama göstermedi
Maaselef daha belli olmadı erken doğum riskim oluştu hastaneye yatırdılar 4 gündür hastanedeyim ultrosona giriyorum ama hiç aklıma gelmedi cinsiyet sormak. Umarım açar ve öğrenirsin sağlıkla al inşallah kucağınabelli oldumu canım cinmsiyet,bende gecen hafta gittim bacakları kapalıydı.yarın tekrar gideceğim umarım açar:)
canım benim cok geçmiş olsun,merak etme bir şey olmaz bebeğine kaç haftalıksın? ben bugun gittm çok açmadı ama yazıp verdi yigenime hayırlısı olsun artık ,sağlıklı olsunlardaMaaselef daha belli olmadı erken doğum riskim oluştu hastaneye yatırdılar 4 gündür hastanedeyim ultrosona giriyorum ama hiç aklıma gelmedi cinsiyet sormak. Umarım açar ve öğrenirsin sağlıkla al inşallah kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?