Nub ramzi tahmin edeyim kızlar

Zaman da geçmiyor. 18 Şubatta randevum

O ilk fotoda gördüğün bacagın yansıması olabilir videosundan çekmiştim bunları durdurup durdurup:) Bakalım 18 inde göreceğiz
Bana bir daha yorum yapsana bebeğim yaaa 12+1 di bu hafta gttiğimde önde çıkmıştı günü 5 gün kdr. Normalde 11+3 tük Z Zzzzz00

Bana bir daha yorum yapsana bebeğim yaaa 12+1 di bu hafta gttiğimde önde çıkmıştı günü 5 gün kdr. Normalde 11+3 tük Z Zzzzz00
Videoda yakaladıgın fotoğrafın birinde bi cıkıntı var canım altta örnegini attım o cıkıntı düz geliyorsa kız diyolar seninde kız gibi benim bebeğimde de var doktor kız gibi ama yanılabilirim kesin olarak 18 subatta söylüycem dedi. Randevu günlerimiz aynı bende zor sabrediyorum suan

Eklentiler

• 8B026A29-2A88-45E6-A532-204C297CE5C1.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 62
Evet işte onu ben de yakaladim ama insan emin olmak istiyor. Ay dur msj atayım seni de kaybetmeyeyim kaç gibi gidersin kontrole? Ben muhtemelen sabah , haberlesiriz yine

Evet işte onu ben de yakaladim ama insan emin olmak istiyor. Ay dur msj atayım seni de kaybetmeyeyim kaç gibi gidersin kontrole? Ben muhtemelen sabah , haberlesiriz yine
1 bucukta benim canım hangimiz önce öğrenirse haber veririz Bende burdan yakaladım videoda bide bacakları acık bişey gözükmüyor ama tabi belkide daha büyümemiştir belli olmuyodur diyorum hayırlısı artık

benimkide 7 haftalık karından ☺

Ben erkek diyorum Canm. Masallah sanki şekli semali belli
Merhaba 17 haftalık bugün kontrole geldim ama asla cinsiyetini göstermedi bacaklarını sımsıkı kapatmıştı açmadı bı turlu maalesef. Artık umudum 22. Haftada detaylı ultrosona kaldı canım haber vermek istedim. Cinsiyeti söylerim demiştim ama göstermedi

Bu gün gittik canım net göstermedi ama tahmini kıza benziyor çıkıntı küçük ve yatık duruyor dedi net tahmin 21subat.tam olarak heveslenemedik.erkefe çok hazırlamışiz galiba kendimizi inanmak gelmiyor

Tmm kuzum yne bekliyorum

Kızlar ultrason fotolarınızı atın 6 ve 7.hafta ya da 11. 12. 13. Hafta yorumlayayim. Amacım kesin bilmek değil net bi şey söyleyemem ancak ultrason net olursa daha iyi olur :)

İkisine de erkek diyorum cNim:)

Ay kızceler hepinize yorum yaptım bana muhakkak dönün bilgilerim ışığında verdiğim cevaplardan çoğu yanlış çıkarsa ben buna devam etmeyeyim nolursunuz ':)
Benimkinede yorum yaparmisin 10+5 ve 13 haftalik

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar. Bana da yorum yapabilir misiniz lütfen 7+6 karından ultrason fotoğrafını ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20230211_103635.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 29
belli oldumu canım cinmsiyet,bende gecen hafta gittim bacakları kapalıydı.yarın tekrar gideceğim umarım açar:)

belli oldumu canım cinmsiyet,bende gecen hafta gittim bacakları kapalıydı.yarın tekrar gideceğim umarım açar:)
Maaselef daha belli olmadı erken doğum riskim oluştu hastaneye yatırdılar 4 gündür hastanedeyim ultrosona giriyorum ama hiç aklıma gelmedi cinsiyet sormak. Umarım açar ve öğrenirsin sağlıkla al inşallah kucağına

canım benim cok geçmiş olsun,merak etme bir şey olmaz bebeğine kaç haftalıksın? ben bugun gittm çok açmadı ama yazıp verdi yigenime hayırlısı olsun artık ,sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…