Hepimiz çok yaşayalım sağlıkla huzurla bacim ama gözünü seveyim çekme bu kızı gönder tatil yapıyor emin ol senin evi toplamana yardım etmez iki fitikla 9 ev taşıdım üstüne daha 6 aylikdi kızım ilk ev tasidigimda sonrasında hep kendim taşıdım iki çocukla fıtık neymiş kız halledersin yaparsın güven kendine sende bu sabır varsa güç kuvvet de vardırYa sinirden kendimi yiyerek yazdığım konuya kahkahalarla cevap veriyorum çok yaşayın.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normali neden beni bulmuyor?
- Konu Sahibi mamacita
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yarın göndericem tamamdır cidden mis gibi tatil yapıyor. Story çekmekten nasır tuttu kızın elleri.Hepimiz çok yaşayalım sağlıkla huzurla bacim ama gözünü seveyim çekme bu kızı gönder tatil yapıyor emin ol senin evi toplamana yardım etmez iki fitikla 9 ev taşıdım üstüne daha 6 aylikdi kızım ilk ev tasidigimda sonrasında hep kendim taşıdım iki çocukla fıtık neymiş kız halledersin yaparsın güven kendine sende bu sabır varsa güç kuvvet de vardır
- 8 Mayıs 2012
- 959
- 1.921
- 333
Bu kız iki hafta sonra o kolileri size hazırlatıp taşıtır.Selamlar. Benim saçma sapan bir derdim var.
Sorun şu ki 15 gündür bizimle çalışan yeni bakıcımız manyak çıktı. Ben şu an yazlıktayım 15 gün sonra döneceğim, dönmeden önce de detaylı bir ev toplaması yapmam gerekiyor. Yaşadığımız şehire kolilerce eşya taşınacak (kıyafet, mutfak eşyaları, oğlumun oyuncakları vs.)
Bakıcıya dönüyorum. Kız gelmeden önce çok çalışacağını, işe çok ihtiyacı olduğunu falan söylemişti. İyi güzel alalım dedik kız geldi ama tatile gelmiş. Geldiğinden beri saçma sapan istekleri bitmiyor. Mayo istedi aldım, bu kez mayo vücudunu güzel yakmıyormuş bikini istedi onu da aldım. Şapka, bileklik, şort ne varsa istiyor. En son diş macunu bitmiş benimkinden kullandı gelmiş bana bundan alın çok güzelmiş diyor. Hadi bu faslı geçelim gençtir nefsi çekmiştir diyip…
Kızın en yakın arkadaşı İtalya’da çalışıyormuş. İşi gece kulübünde erkeklerle konuşmakmış ama çok iyi kızmış otele gitmiyormuş sadece kulüpte takılıyorlarmış. Bizim bakıcının story’lerinde burayı görmüş çok beğenmiş 1 hafta gelmek istiyormuş :) Bunun mümkün olmadığını belirttim ama bana saçma geliyor böyle bir taleple karşıma çıkma cüreti.
Diğer bir konu kız çocukla ilgilenmiyor. Asla oyun oynamıyor sabah biz oğlumla 6:30 gibi ayaktayken prenses 9:30’da uyanıyor. Çünkü geceleri çok geç uyuyormuş…
Neden hala evimde tuttuğuma gelirsek; ilk paragrafta bahsettiğim gibi detaylı bir toparlanma durumu olacak 2 hafta sonra. Benim bel fıtığım olduğu için ağır kaldırmam, çekmem vs yasak. Şimdi bu kızı gönderdim diyelim bu işleri tek başıma yapamayacağım üstelik çocukla imkansız. Öte yandan 2 hafta içinde bana yardıma gelecek birini bulmam da garanti değil. Kaldı ki tekrar bilet parası da vermek istemiyorum çünkü gerçekten çok pahalı. Susayım sabredeyim eve dönünce göndereyim diyorum ama dayanılacak gibi değil mesela ben çocuğu uyuturken çıktı evden yüzmeye gidecekmiş hala gelmedi. Evin anahtarını da almış. Uyumadım kızı bekliyorum artık keyfi ne zaman ister de gelir bilemiyorum. Napmalıyım? Sabah işten çıkarıp 2 hafta sonra rezil mi olayım? Yoksa sabredip dönünce göndereyim mi?
Sende story çek gönderirkenYarın göndericem tamamdır cidden mis gibi tatil yapıyor. Story çekmekten nasır tuttu kızın elleri.
Böyle bir iş vardı da biz mi çalışmadık diyesim geldi kızın keyfi yerinde emin olun tatil dönüşünde de o yapmasını istediğiniz işlerede yardımcı olmaz o yüzden bence de yarın gönderin gitsin bide en sevmediğim şeydir birinin sürekli bişeyler istemesi arkası bitmez çünkü zaten almışsınız yetmemiş bide bikini aldırmış ne kadar yüzsüzlükSelamlar. Benim saçma sapan bir derdim var.
Sorun şu ki 15 gündür bizimle çalışan yeni bakıcımız manyak çıktı. Ben şu an yazlıktayım 15 gün sonra döneceğim, dönmeden önce de detaylı bir ev toplaması yapmam gerekiyor. Yaşadığımız şehire kolilerce eşya taşınacak (kıyafet, mutfak eşyaları, oğlumun oyuncakları vs.)
Bakıcıya dönüyorum. Kız gelmeden önce çok çalışacağını, işe çok ihtiyacı olduğunu falan söylemişti. İyi güzel alalım dedik kız geldi ama tatile gelmiş. Geldiğinden beri saçma sapan istekleri bitmiyor. Mayo istedi aldım, bu kez mayo vücudunu güzel yakmıyormuş bikini istedi onu da aldım. Şapka, bileklik, şort ne varsa istiyor. En son diş macunu bitmiş benimkinden kullandı gelmiş bana bundan alın çok güzelmiş diyor. Hadi bu faslı geçelim gençtir nefsi çekmiştir diyip…
Kızın en yakın arkadaşı İtalya’da çalışıyormuş. İşi gece kulübünde erkeklerle konuşmakmış ama çok iyi kızmış otele gitmiyormuş sadece kulüpte takılıyorlarmış. Bizim bakıcının story’lerinde burayı görmüş çok beğenmiş 1 hafta gelmek istiyormuş :) Bunun mümkün olmadığını belirttim ama bana saçma geliyor böyle bir taleple karşıma çıkma cüreti.
Diğer bir konu kız çocukla ilgilenmiyor. Asla oyun oynamıyor sabah biz oğlumla 6:30 gibi ayaktayken prenses 9:30’da uyanıyor. Çünkü geceleri çok geç uyuyormuş…
Neden hala evimde tuttuğuma gelirsek; ilk paragrafta bahsettiğim gibi detaylı bir toparlanma durumu olacak 2 hafta sonra. Benim bel fıtığım olduğu için ağır kaldırmam, çekmem vs yasak. Şimdi bu kızı gönderdim diyelim bu işleri tek başıma yapamayacağım üstelik çocukla imkansız. Öte yandan 2 hafta içinde bana yardıma gelecek birini bulmam da garanti değil. Kaldı ki tekrar bilet parası da vermek istemiyorum çünkü gerçekten çok pahalı. Susayım sabredeyim eve dönünce göndereyim diyorum ama dayanılacak gibi değil mesela ben çocuğu uyuturken çıktı evden yüzmeye gidecekmiş hala gelmedi. Evin anahtarını da almış. Uyumadım kızı bekliyorum artık keyfi ne zaman ister de gelir bilemiyorum. Napmalıyım? Sabah işten çıkarıp 2 hafta sonra rezil mi olayım? Yoksa sabredip dönünce göndereyim mi?
Böyle bir iş vardı da biz mi çalışmadık diyesim geldi kızın keyfi yerinde emin olun tatil dönüşünde de o yapmasını istediğiniz işlerede yardımcı olmaz o yüzden bence de yarın gönderin gitsin bide en sevmediğim şeydir birinin sürekli bişeyler istemesi arkası bitmez çünkü zaten almışsınız yetmemiş bide bikini aldırmış ne kadar yüzsüzlük
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Benim kardeşim çok yatılı bakıcı çalıştırdı. Hepsi birbirinden beterdi. Mızmız, işten kaçan, rahat tiplerdi. Giden gelenin haddi hesabı olmadı. Çocuklarda tam birine alışıyordu, diğeri geliyordu.
Neden Türk seçmiyorsunuz ki? Ben büyük kızım doğduğunda Antalya’da bir kız buldum. Nasıl hanım. Ağzı var dili yoktu. Annesi kördü o yüzden evin geçimine katkı sağlamak için çalışmaya ihtiyacı vardı. Tek kusuru ev işi bilmiyordu. Ama kızıma abla şefkatiyle yaklaşıyordu. Yoksa ben çocuğumu teslim edemezdim ona.
Sizde böyle ajanslarla filan değil birinin referansıyla alın işe.
Neden Türk seçmiyorsunuz ki? Ben büyük kızım doğduğunda Antalya’da bir kız buldum. Nasıl hanım. Ağzı var dili yoktu. Annesi kördü o yüzden evin geçimine katkı sağlamak için çalışmaya ihtiyacı vardı. Tek kusuru ev işi bilmiyordu. Ama kızıma abla şefkatiyle yaklaşıyordu. Yoksa ben çocuğumu teslim edemezdim ona.
Evet aynen belirttiğiniz özelliklere sahip yatılı bakıcılar. Yaşadığım şehre evlendikten sonra taşındım çevrem yok. Eşimin çevresi de türk kadınla değil dilan polat gibi evde 5 yatılı takılan tipler. Dolayısıyla kendi imkanlarımla bir türk bulamadım.Benim kardeşim çok yatılı bakıcı çalıştırdı. Hepsi birbirinden beterdi. Mızmız, işten kaçan, rahat tiplerdi. Giden gelenin haddi hesabı olmadı. Çocuklarda tam birine alışıyordu, diğeri geliyordu.
Site güvenliklerine, görevlilere haber verdim onlardan da ses çıkmadı ben de gittiği yere kadar gitsin o zaman moduna girdim ancak artık gitmiyor.
- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
Bende de bugun bakıcı başladı.
Çocugun yemekleri bende yemek yapamıyormus
Evi temizle diyorum süpürge makinasıyla ayin yapıyomuş gibi hareketler yapıyor
Yazlığa gecicektim abisi izin vermiyormuş
Çocuğum pek muhatap olmuyor kızla zamanla alışır diyorum ama ilk güne puanım sıfır
Ocakta işe başlıcam demek amaçlı aldım yok yani imkanı yok.
Size tavsiyem hemen gönderin bu kızı gitsin ya da iyi bir konusma yapın ya işe yarasın ya da ağlasın kendi istifa etsin yüzsüzlük en tahammül edemediğim şey
Çocuğum pek muhatap olmuyor kızla zamanla alışır diyorum ama ilk güne puanım sıfır
Size tavsiyem hemen gönderin bu kızı gitsin ya da iyi bir konusma yapın ya işe yarasın ya da ağlasın kendi istifa etsin yüzsüzlük en tahammül edemediğim şey
- 22 Kasım 2020
- 6.308
- 89.885
- 498
Bakiciya mayo bikini alma saçmalığını da görmedim demem, cüretkar davranışları nerden buluyor diye sorgulamaya hakkiniz var mi acaba bu sekilde davrandiktan sonra?
Hayir, hic mi yol yordam, disiplin bilmiyorsunuz da böyle davraniyorsunuz?
dilan polat mısınız siz?
Tovbe estağfurullah.
Hayir, hic mi yol yordam, disiplin bilmiyorsunuz da böyle davraniyorsunuz?
dilan polat mısınız siz?
Tovbe estağfurullah.
- 22 Kasım 2020
- 6.308
- 89.885
- 498
Ayrica gunde 12 13 saat calistirma karsiliginda ne kadar ödüyorsunuz? Ve bu etik mi?Sabah 7:30-8:00 akşam 21:00
Hoş zaten çalışmıyormuş da, yine de bakıcı vb islerde çalışanlara sagimlik inek gibi bakanlarin sayisi, sizinle birlikte çok yüksek.
- 30 Mart 2015
- 483
- 919
- 103
- 39
- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.448
- 33
- 35
Bakıcı neden ev temizlesin ki?Bende de bugun bakıcı başladı.
- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.937
- 78
Benim böyle temizlikcim vardı. Tüm gün parası alıp 3-4 saate denk getiriyordu. Sorunca da benim işimi aralıksız yapıyorum diyordu ki yalan yemek için durmasa bile telefon konuşması yeterdi. En son gideceğini bile bile mesai saatlerine uy dedim. Kaçtı. İyi iş yapıyordu ama pişman değilim. Çocuklu olunca bunlara bir trip geliyor nasıl olsa mecbur diye. Bizde de habire bize yeni ev eşyası aldırıp eskisini ikinci el satmak için aliyordu. En son izin vermedim. Söz verdim başkasına dedim.
Ahh böyle yorumları bekliyorum işte bende bi terslik yok. Kızla akşam üstü konuşuyorum ben işimi gayet iyi yapıyorum ama siz çok gerginsiniz diyo lan acaba uykusuzluktan ben mi sert tepki gösterdim diye içim içimi yedi sonra. Evet ya teşekkür ederim
- 22 Kasım 2020
- 6.308
- 89.885
- 498
hadi cocuk uyurken bir kap yemek yapmasi olabilir diyelim,Bakıcı neden ev temizlesin ki?
Alintiladiginiz kisi, hem yemek hem temizlik hem cocukla ilgilensin istiyor, şaka gibi bir insafsizlik
Şimdi kadına ne kadar maaş teklif ettiniz görmedim ama 7.30-21.00 arası nasıl bir çalışma şeklidir.
Şimdi sorsam baya güzel bir rakam söylersiniz emin olamadım sormuyorum.
Kaç saat ediyor ya 13.5 saat mi???
Bence karşılıklı bir yeme durumu olabilir bu olayda o da mayo,bikini vs istemiş üstüne işten kaytararak mesai saati ve paraya karşılık gelen durumu mesaisini azaltıp bir şey aldırmaya çalışarak çıkarmış gibi geldi.
Çok ihtiyacım var diye gelmiş öyle demişsiniz çok ihtiyacı olan razı gelir gönlü elvermese de bir şeylere sonradan gelmemiş demek ki.
13 saat çalış temizlik de yap üstüne ohoo.
Ev taşı vs.
Hangi bakıcılık hizmetinde ev taşı ibaresi var ben hiç görmedim.
Şimdi sorsam baya güzel bir rakam söylersiniz emin olamadım sormuyorum.
Kaç saat ediyor ya 13.5 saat mi???
Bence karşılıklı bir yeme durumu olabilir bu olayda o da mayo,bikini vs istemiş üstüne işten kaytararak mesai saati ve paraya karşılık gelen durumu mesaisini azaltıp bir şey aldırmaya çalışarak çıkarmış gibi geldi.
Çok ihtiyacım var diye gelmiş öyle demişsiniz çok ihtiyacı olan razı gelir gönlü elvermese de bir şeylere sonradan gelmemiş demek ki.
13 saat çalış temizlik de yap üstüne ohoo.
Ev taşı vs.
Hangi bakıcılık hizmetinde ev taşı ibaresi var ben hiç görmedim.
- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.448
- 33
- 35
Bence de cok garip ona göre mi maaş vericek aceba malum temizlik ücretleri ne durumda. Zaten cocuk bakımı başlı başına cok zor.hadi cocuk uyurken bir kap yemek yapmasi olabilir diyelim,
Alintiladiginiz kisi, hem yemek hem temizlik hem cocukla ilgilensin istiyor, şaka gibi bir insafsizlik