Ağzınız bal yesin. Direkt saldırı pozisyonu. Orta çağ köle pazarından köle aldım çünkü 3 posta kırbaçlamadan rahat etmiyorumSaçmalardan seçmeler. Kadın zaten iş saatinde kalksın diyor. Erkenden kalksın demiyor. Eminim uyuma saati de konu sahibesi için önemli değildir iş saatinde kalkıp işini yaptığı sürece.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normali neden beni bulmuyor?
- Konu Sahibi mamacita
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Neyse hem eleştirilere toplu cevap, hem de sonuç yazısı olsun daha da bir şey yazmama gerek yok elzem bir soru çıkmadıkça.
Kızla konuştum bu akşam gönderiyorum. Daha önce belirttiğim gibi yatılı olayı benim için bitti. İyisini bulmak gerçekten çok zor piyango gibi bir şey. Artık uğraşmaktan yoruldum. Depremde giden kızımız gelirse tekrar alırım onun dışında işim olmaz artık.
Anlaşılmayan noktalara gelince; yatılı bakıcı gündüzlü bakıcıdan farklıdır. Gün içinde bir kaç saat dinlenme süresi olur, akşam 21:00 gibi odasına geçer. Haftada 1 gün de 24 saat izni olur istediği gibi takılır kimse karışmaz.
Kadına aynı anda hem temizlik, hem çocuk bakımı, hem yemek işini kitlemiyoruz tabii ki cani değiliz. Çocuk benimle oynarken o günlük toparlamayı yapar, onunla oynarken ben yaparım. Yemek zaten bende. Hem çocuğun hem bizim yemeğimizi kahvaltımızı ben hazırlarım.
Eşya taşıtmaya gelince kızın forklift olmadığını düşünürsek zaten tüm eşyaları hazırla, taşı görevi yok. Birlikte hazırlayıp, oğlum uyurken birlikte arabaya yükleyecektik. Araba dediğim de kamyon değil kendi aracıma yükleyeceğiz, onu da şehirler arası araç taşımacısı gelip alacaktı olay bu kadar.
Değerli yorumlarınız için teşekkür eder allah başka dert vermesin diyerek konuyu kapatıyorum. Herkese sağlıklı huzurlu günler dilerim.
Kızla konuştum bu akşam gönderiyorum. Daha önce belirttiğim gibi yatılı olayı benim için bitti. İyisini bulmak gerçekten çok zor piyango gibi bir şey. Artık uğraşmaktan yoruldum. Depremde giden kızımız gelirse tekrar alırım onun dışında işim olmaz artık.
Anlaşılmayan noktalara gelince; yatılı bakıcı gündüzlü bakıcıdan farklıdır. Gün içinde bir kaç saat dinlenme süresi olur, akşam 21:00 gibi odasına geçer. Haftada 1 gün de 24 saat izni olur istediği gibi takılır kimse karışmaz.
Kadına aynı anda hem temizlik, hem çocuk bakımı, hem yemek işini kitlemiyoruz tabii ki cani değiliz. Çocuk benimle oynarken o günlük toparlamayı yapar, onunla oynarken ben yaparım. Yemek zaten bende. Hem çocuğun hem bizim yemeğimizi kahvaltımızı ben hazırlarım.
Eşya taşıtmaya gelince kızın forklift olmadığını düşünürsek zaten tüm eşyaları hazırla, taşı görevi yok. Birlikte hazırlayıp, oğlum uyurken birlikte arabaya yükleyecektik. Araba dediğim de kamyon değil kendi aracıma yükleyeceğiz, onu da şehirler arası araç taşımacısı gelip alacaktı olay bu kadar.
Değerli yorumlarınız için teşekkür eder allah başka dert vermesin diyerek konuyu kapatıyorum. Herkese sağlıklı huzurlu günler dilerim.
bakıcı değil kan emici bu bırak acıma kimseye ciddiyimSelamlar. Benim saçma sapan bir derdim var.
Sorun şu ki 15 gündür bizimle çalışan yeni bakıcımız manyak çıktı. Ben şu an yazlıktayım 15 gün sonra döneceğim, dönmeden önce de detaylı bir ev toplaması yapmam gerekiyor. Yaşadığımız şehire kolilerce eşya taşınacak (kıyafet, mutfak eşyaları, oğlumun oyuncakları vs.)
Bakıcıya dönüyorum. Kız gelmeden önce çok çalışacağını, işe çok ihtiyacı olduğunu falan söylemişti. İyi güzel alalım dedik kız geldi ama tatile gelmiş. Geldiğinden beri saçma sapan istekleri bitmiyor. Mayo istedi aldım, bu kez mayo vücudunu güzel yakmıyormuş bikini istedi onu da aldım. Şapka, bileklik, şort ne varsa istiyor. En son diş macunu bitmiş benimkinden kullandı gelmiş bana bundan alın çok güzelmiş diyor. Hadi bu faslı geçelim gençtir nefsi çekmiştir diyip…
Kızın en yakın arkadaşı İtalya’da çalışıyormuş. İşi gece kulübünde erkeklerle konuşmakmış ama çok iyi kızmış otele gitmiyormuş sadece kulüpte takılıyorlarmış. Bizim bakıcının story’lerinde burayı görmüş çok beğenmiş 1 hafta gelmek istiyormuş :) Bunun mümkün olmadığını belirttim ama bana saçma geliyor böyle bir taleple karşıma çıkma cüreti.
Diğer bir konu kız çocukla ilgilenmiyor. Asla oyun oynamıyor sabah biz oğlumla 6:30 gibi ayaktayken prenses 9:30’da uyanıyor. Çünkü geceleri çok geç uyuyormuş…
Neden hala evimde tuttuğuma gelirsek; ilk paragrafta bahsettiğim gibi detaylı bir toparlanma durumu olacak 2 hafta sonra. Benim bel fıtığım olduğu için ağır kaldırmam, çekmem vs yasak. Şimdi bu kızı gönderdim diyelim bu işleri tek başıma yapamayacağım üstelik çocukla imkansız. Öte yandan 2 hafta içinde bana yardıma gelecek birini bulmam da garanti değil. Kaldı ki tekrar bilet parası da vermek istemiyorum çünkü gerçekten çok pahalı. Susayım sabredeyim eve dönünce göndereyim diyorum ama dayanılacak gibi değil mesela ben çocuğu uyuturken çıktı evden yüzmeye gidecekmiş hala gelmedi. Evin anahtarını da almış. Uyumadım kızı bekliyorum artık keyfi ne zaman ister de gelir bilemiyorum. Napmalıyım? Sabah işten çıkarıp 2 hafta sonra rezil mi olayım? Yoksa sabredip dönünce göndereyim mi?
Kırgız, özbek, türkmen..vs uyrukluların piyasası bu değil. İngilizce biliyor ise Filipinli, endonezyalı, nepalli onlar bu fiyatları istiyor. Siz kendiniz ilan verip, kendiniz görüşün bence. Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum bulunduğunuz şehrin facebook iş ilanlarına ilan verin. Ben Antalya’da yaşıyorum. Okul öncesi eğitimi almış, kreş şartlarını ağır bulan pek çok çıtı pıtı genç kız başvurmuştu. Benim evim küçük olduğu için ben gündüzlü istedim. Ama gidecek yeri olmayanlar da yatılı tercih ediyor. Hem yaşadıkları evde masrafları da çıkmadığı için para biriktirebiliyorlar.Kadın 900 dolar artı izin parası alıyor. Yatılı olduğu için çalışma saati normal.
Eklentiler
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
sabah biz oğlumla 6:30 gibi ayaktayken prenses 9:30’da uyanıyor.
Mesai kaçta başlıyor?
Yani sabah 7:00 kadar uyuyabilir,konu sahibi 6:30 kalktı diye o da kalmak zorunda değilSabah 7:30-8:00 akşam 21:00
Yani o zaman sabah 6:30 uyuması normal değil mi sizce de ?
diğer konulara hiç girmiyorum haksız bir çok yerde ve sizde çok verici anlayışlı olmuşsunuz tepenize çıkmış
Burada ben ne demişim?Ama mesaisinden önce kalkıp işe başlaması gerek gecikmeden
Benim farklı bir şey yazdığımı nereden çıkardınız?Saçmalardan seçmeler. Kadın zaten iş saatinde kalksın diyor. Erkenden kalksın demiyor. Eminim uyuma saati de konu sahibesi için önemli değildir iş saatinde kalkıp işini yaptığı sürece.
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Şaka mısınız çakma Dilan Polat hanımcım? Nerede size saldırmışım? Yukarıda bir üye çok güzel demiş kendiniz iş veren olmayı bilmeden çok yüz göz olursanız sonuçlarına şaşırmamalısınız. Tepenize de çıkar sırtınıza da biner. Çünkü siz bir iş veren olarak disiplin,kural,mesafe nedir belirlememişsiniz yarın öbür gün bakıcınıza hizmet de edersiniz konu açarsınız.Ağzınız bal yesin. Direkt saldırı pozisyonu. Orta çağ köle pazarından köle aldım çünkü 3 posta kırbaçlamadan rahat etmiyorum
İlk sayfalarda size hak verdiğimi de yazmıştım oysa ama siz saldırdı diye iftira atmayı tercih etmişsiniz. Neyse konunuzdan çıkıyorum
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Bizim çevremizde
- 25 Aralık 2020
- 5.120
- 18.775
- 198
- 41
işte tut birisini diyorsunuz ya meselaBen bu siteye uye olduktan sonra kendimin sinir hastasi olduguna inanmaya basladim ya da insanlar cok tuhaf.
Su konu mesela, okumak bile delirmeme yetti. Neden tahammul ediyorsunuz? Koskoca iki hafta, tut birisini evini bir gunde toplar. Tatil yapsin diye millete bir de para mi oduyorsunuz?
1)kadın yazlık yerde
2) bulunduğu yerlerde çevresi yok
yazlık yerde hele ki turizm sezonunda öyle "tut birisini" diye bir olay yok
yok maalesef kışın bile temizliğe rica minnet 1500-2 bin liraya geliyorlar. tek seferlik işe gelmek istemiyorlar.
yazın çoook tanıdık aşırı topil filan olmadan zaten tek seferlik işe gelmiyorlar çünkü dolular. hele ev taşınacak koli yapılacak kadın işi değil hiç gelmezler
çünkü 2-3 günde bilemediniz haftada bir kiraya verilen evler var buralarda, bu 2+1 evlerin her kiracı çıkışında temizliğine aynı kadın geliyor
(o da derin temizlik tabi ki değil, hiç bir eşyayı yerinden oynatmak yok, çöpü topla, süpürge tut, vileda yap içinde 2 kişinin aynı anda duramayacağı kadar dar tuvaleti ve küveti olmayan banyoyu su tut yıka, fısfıs yap, bir de balkon yıka, ha tek ektrası şu nevresimleri çıkarıp makineye atarlar ve asarlar = 1500 lira). bir tek eve sezonda 20-30 kere gelip hepsinde 1,5-2 bin lira alıyor bu kadınlar... ev taşımaya neden gelsin?
- 25 Aralık 2020
- 5.120
- 18.775
- 198
- 41
yatılı bakıcılığın olayı bu zaten. 8 saat çalışacak olsa güzdüzlü olurdu. adı üstünde yatılıŞimdi kadına ne kadar maaş teklif ettiniz görmedim ama 7.30-21.00 arası nasıl bir çalışma şeklidir.
Şimdi sorsam baya güzel bir rakam söylersiniz emin olamadım sormuyorum.
Kaç saat ediyor ya 13.5 saat mi???
Bence karşılıklı bir yeme durumu olabilir bu olayda o da mayo,bikini vs istemiş üstüne işten kaytararak mesai saati ve paraya karşılık gelen durumu mesaisini azaltıp bir şey aldırmaya çalışarak çıkarmış gibi geldi.
Çok ihtiyacım var diye gelmiş öyle demişsiniz çok ihtiyacı olan razı gelir gönlü elvermese de bir şeylere sonradan gelmemiş demek ki.
13 saat çalış temizlik de yap üstüne ohoo.
Ev taşı vs.
Hangi bakıcılık hizmetinde ev taşı ibaresi var ben hiç görmedim.
ev taşıma dediği yazlıktan kendi normal evine dönerken biraz fazla eşyanın paketlenmesi diye anlıyorum yoksa kamyonla ev yaşıyacak olsa zaten şirkete verir.
ki aileyle yazlığa giden burada mayo bikini aldıran -ki buraya kadarı da racona uygun aslında ama ekstra ekstra istekler, aksesuarlar fazla olmuş - bakıcı o tatilden dönerken o bavulların eşyaların taşınacağını da biliyor yani....
Yani sabah 7:00 kadar uyuyabilir,konu sahibi 6:30 kalktı diye o da kalmak zorunda değilişte tut birisini diyorsunuz ya mesela
1)kadın yazlık yerde
yok maalesef kışın bile temizliğe rica minnet 1500-2 bin liraya geliyorlar. tek seferlik işe gelmek istemiyorlar.
yazın çoook tanıdık aşırı topil filan olmadan zaten tek seferlik işe gelmiyorlar çünkü dolular. hele ev taşınacak koli yapılacak kadın işi değil hiç gelmezler
çünkü 2-3 günde bilemediniz haftada bir kiraya verilen evler var buralarda, bu 2+1 evlerin her kiracı çıkışında temizliğine aynı kadın geliyor
(o da derin temizlik tabi ki değil, hiç bir eşyayı yerinden oynatmak yok, çöpü topla, süpürge tut, vileda yap içinde 2 kişinin aynı anda duramayacağı kadar dar tuvaleti ve küveti olmayan banyoyu su tut yıka, fısfıs yap, bir de balkon yıka, ha tek ektrası şu nevresimleri çıkarıp makineye atarlar ve asarlar = 1500 lira). bir tek eve sezonda 20-30 kere gelip hepsinde 1,5-2 bin lira alıyor bu kadınlar... ev taşımaya neden gelsin?
hanımefendi siziBurada ben ne demişim?
Benim farklı bir şey yazdığımı nereden çıkardınız?
Hanımefendi sizi kastetmemiştim. Ama keşke kastetseymişim iki dk’da yafta üstüne yafta. Dilan Polat’la tarzlarımız çok farklı ya biz daha old money style takılıyoruz.Şaka mısınız çakma Dilan Polat hanımcım? Nerede size saldırmışım? Yukarıda bir üye çok güzel demiş kendiniz iş veren olmayı bilmeden çok yüz göz olursanız sonuçlarına şaşırmamalısınız. Tepenize de çıkar sırtınıza da biner. Çünkü siz bir iş veren olarak disiplin,kural,mesafe nedir belirlememişsiniz yarın öbür gün bakıcınıza hizmet de edersiniz konu açarsınız.
İlk sayfalarda size hak verdiğimi de yazmıştım oysa ama siz saldırdı diye iftira atmayı tercih etmişsiniz. Neyse konunuzdan çıkıyorum
Ben işveren olarak söylediklerinizi yapmış olsaydım uzun süreli kalan bakıcımızla da benzer sorunları yaşardık. Konudan çıkabilirsiniz pek tabii. Ancak her kelimeyi ayrı ayrı alıntılayıp nick mi belirtmeliydim? Why so pms?
Migrenimsi benim kardeşim çalıştırmadıysa 50 tane Türki cumhuriyetlerden yatılı bakıcı çalıştırdı. 2 çocuğuna 2 bakıcı vardı anaokuluna başlayana kadar. Yeğenlerimin Türkçe felaket bozuldu.ki aileyle yazlığa giden burada mayo bikini aldıran -ki buraya kadarı da racona uygun aslında ama ekstra ekstra istekler, aksesuarlar fazla olmuş - bakıcı o tatilden dönerken o bavulların eşyaların taşınacağını da biliyor yani....
Bunların gelenlerinden yaşlı olanları altın dişli oluyor. Kendi çocuklarını bırakıyorlar, burda başkasının çocuğuna bakıyorlar. Elinde telefon, çocuk oyalıyorlar. Asla aidiyet duyguları yok. Biri 100 tl fazla versin, anında satıyorlar.
Genç olanları da herşeye heves ediyor. “Onu al, bunu al.” Mutfaktan yemek, abur cubur alırken de sormak yok.
Ben o yüzden hiç yatılı yabancı düşünmedim.
Çok teşekkür ederim. Halden anlıyorsunuz. Yazlık bodrumda geldiğimden beri zaten temizlikçi bulmayı bırakın şirketlerin istedikleri rakamlara dudağım uçukluyor.yatılı bakıcılığın olayı bu zaten. 8 saat çalışacak olsa güzdüzlü olurdu. adı üstünde yatılı
ev taşıma dediği yazlıktan kendi normal evine dönerken biraz fazla eşyanın paketlenmesi diye anlıyorum yoksa kamyonla ev yaşıyacak olsa zaten şirkete verir.
ki aileyle yazlığa giden burada mayo bikini aldıran -ki buraya kadarı da racona uygun aslında ama ekstra ekstra istekler, aksesuarlar fazla olmuş - bakıcı o tatilden dönerken o bavulların eşyaların taşınacağını da biliyor yani....
Evet ev taşımadan kastım bir kaç mutfak eşyası, oğlumun benim ve kocamın kıyafetleri, oğlumun oyuncakları, bir kaç nevresim/pike takımı bu.
nu nasil sabredebiliyosunuz bazi konulara cok sasirmaktan sasirma esigim yukseldi guluyorum a
insan calistirmak zor bir sey, ben genelde is basina birisini aliyorum, devamli evde duracak birisinin yonetimi zor oluyor, bir de naziyla moduyla ugrasiyorsun. ben sizin yerinizde olsam is basina adam bulup hallederdim. isini yaptirip parasini verip gonderirdimÇok teşekkür ederim. Halden anlıyorsunuz. Yazlık bodrumda geldiğimden beri zaten temizlikçi bulmayı bırakın şirketlerin istedikleri rakamlara dudağım uçukluyor.
Evet ev taşımadan kastım bir kaç mutfak eşyası, oğlumun benim ve kocamın kıyafetleri, oğlumun oyuncakları, bir kaç nevresim/pike takımı bu.
Ay trajikomik..Bakıcıya bak sen..postalayın hayır gelmez..Fıtığınıza fıtıl katar..Selamlar. Benim saçma sapan bir derdim var.
Sorun şu ki 15 gündür bizimle çalışan yeni bakıcımız manyak çıktı. Ben şu an yazlıktayım 15 gün sonra döneceğim, dönmeden önce de detaylı bir ev toplaması yapmam gerekiyor. Yaşadığımız şehire kolilerce eşya taşınacak (kıyafet, mutfak eşyaları, oğlumun oyuncakları vs.)
Bakıcıya dönüyorum. Kız gelmeden önce çok çalışacağını, işe çok ihtiyacı olduğunu falan söylemişti. İyi güzel alalım dedik kız geldi ama tatile gelmiş. Geldiğinden beri saçma sapan istekleri bitmiyor. Mayo istedi aldım, bu kez mayo vücudunu güzel yakmıyormuş bikini istedi onu da aldım. Şapka, bileklik, şort ne varsa istiyor. En son diş macunu bitmiş benimkinden kullandı gelmiş bana bundan alın çok güzelmiş diyor. Hadi bu faslı geçelim gençtir nefsi çekmiştir diyip…
Kızın en yakın arkadaşı İtalya’da çalışıyormuş. İşi gece kulübünde erkeklerle konuşmakmış ama çok iyi kızmış otele gitmiyormuş sadece kulüpte takılıyorlarmış. Bizim bakıcının story’lerinde burayı görmüş çok beğenmiş 1 hafta gelmek istiyormuş :) Bunun mümkün olmadığını belirttim ama bana saçma geliyor böyle bir taleple karşıma çıkma cüreti.
Diğer bir konu kız çocukla ilgilenmiyor. Asla oyun oynamıyor sabah biz oğlumla 6:30 gibi ayaktayken prenses 9:30’da uyanıyor. Çünkü geceleri çok geç uyuyormuş…
Neden hala evimde tuttuğuma gelirsek; ilk paragrafta bahsettiğim gibi detaylı bir toparlanma durumu olacak 2 hafta sonra. Benim bel fıtığım olduğu için ağır kaldırmam, çekmem vs yasak. Şimdi bu kızı gönderdim diyelim bu işleri tek başıma yapamayacağım üstelik çocukla imkansız. Öte yandan 2 hafta içinde bana yardıma gelecek birini bulmam da garanti değil. Kaldı ki tekrar bilet parası da vermek istemiyorum çünkü gerçekten çok pahalı. Susayım sabredeyim eve dönünce göndereyim diyorum ama dayanılacak gibi değil mesela ben çocuğu uyuturken çıktı evden yüzmeye gidecekmiş hala gelmedi. Evin anahtarını da almış. Uyumadım kızı bekliyorum artık keyfi ne zaman ister de gelir bilemiyorum. Napmalıyım? Sabah işten çıkarıp 2 hafta sonra rezil mi olayım? Yoksa sabredip dönünce göndereyim mi?
- 25 Aralık 2020
- 5.120
- 18.775
- 198
- 41
benim sosyoloj mezunu bir arkadaşım vardıMigrenimsi benim kardeşim çalıştırmadıysa 50 tane Türki cumhuriyetlerden yatılı bakıcı çalıştırdı. 2 çocuğuna 2 bakıcı vardı anaokuluna başlayana kadar. Yeğenlerimin Türkçe felaket bozuldu.
Bunların gelenlerinden yaşlı olanları altın dişli oluyor. Kendi çocuklarını bırakıyorlar, burda başkasının çocuğuna bakıyorlar. Elinde telefon, çocuk oyalıyorlar. Asla aidiyet duyguları yok. Biri 100 tl fazla versin, anında satıyorlar.
Genç olanları da herşeye heves ediyor. “Onu al, bunu al.” Mutfaktan yemek, abur cubur alırken de sormak yok.
Ben o yüzden hiç yatılı yabancı düşünmedim.
senelerce böyle durumu iyi bir ailenin çocuklarına baktı - iş bulamıyordu
Türk bu kız
gayet güzel İnglizce ve Fransızca biliyordu ama referansı yoktu. bir de akademisyen sevgilisi vardı tam evlenecekken ayrıldılar... adam da biraz taş koyuyordu buna iş bulamasın diye...ailesi de çok sorunluydu aileyle kalabilecek sınava filan hazırlanabilecek filan bir ortamı yoktu.
valla memnundu gayet Dubai senin Miami benim gezdi 3-4 sene, sonra başka iş buldu ama ayrılırken de gayet güzel referans oldu o aile kıza.
- 27 Mayıs 2023
- 869
- 2.435
- 33
Hiç beklemem siz çok bile sabretmissiniz anında işten cıkarırdım.Selamlar. Benim saçma sapan bir derdim var.
- 20 Mart 2023
- 661
- 2.123
- 33
İyi de tuttugu kadin da evi temizlemiyor, cocuklara bakmiyor, kadinin yaninda tatil yapiyormus gibi bir hayat suruyor, baska kadin bulamaz orasi tatil beldesi diyip sacmasapan millete parasini yedirmek hak mi?işte tut birisini diyorsunuz ya mesela
1)kadın yazlık yerde
Bakin, tasima sirketleri var sizin adiniza gelip esyalari kolileme de yapiyorlar ben bunu yapan firma biliyorum, biraz arastirmaya bakar.
Hanimefendinin bel fitigi oldugu icin kendisi yapamiyor, ben bir akrabam varsa onu cagirir emeginin karsiligini verir ve destek isterim, akrabam mi yok? Acarim facebook sayfasini yasadigim yerin adini yazip "is ilanlari" diye aratir, orada istedigim elemani yazarim bu sayfalarda is arayan cok fazla insan var. Bir universite ogrencisi icin gelip bir gunde esya kolilemek ve 1000 tl almak gokten inen nimet gibi bir sey ya.
Yani her yolu denerim, her yolu ama. Yine de bu sekilde emegimi, parami millete sacmasapan yedirmem. Bu haksizliga gelemem.
- 25 Aralık 2020
- 5.120
- 18.775
- 198
- 41
elbetteki bu bakıcı kadını yanında tutmasının hiç bir mantığı yok...İyi de tuttugu kadin da evi temizlemiyor, cocuklara bakmiyor, kadinin yaninda tatil yapiyormus gibi bir hayat suruyor, baska kadin bulamaz orasi tatil beldesi diyip sacmasapan millete parasini yedirmek hak mi?
Bakin, tasima sirketleri var sizin adiniza gelip esyalari kolileme de yapiyorlar ben bunu yapan firma biliyorum, biraz arastirmaya bakar.
Hanimefendinin bel fitigi oldugu icin kendisi yapamiyor, ben bir akrabam varsa onu cagirir emeginin karsiligini verir ve destek isterim, akrabam mi yok? Acarim facebook sayfasini yasadigim yerin adini yazip "is ilanlari" diye aratir, orada istedigim elemani yazarim bu sayfalarda is arayan cok fazla insan var. Bir universite ogrencisi icin gelip bir gunde esya kolilemek ve 1000 tl almak gokten inen nimet gibi bir sey ya.
Yani her yolu denerim, her yolu ama. Yine de bu sekilde emegimi, parami millete sacmasapan yedirmem. Bu haksizliga gelemem.
dediğiniz şey de mantıklı elbette günlük iş yapan birilerini bulabilir
ancak
söz konusu yer Bodrum
bilmiyorum hiç yaşadınız mı orada?
oranın iş piyasasını bildiğim için söylüyorum
inanın günlük iş yapacak insan bulmanın imkansıza yakın olduğu bir yer bodrum, bulması ayrı dert, eve sokması güvenmesi ayrı dert. inanın çok sıkıntılı bir yer...böyle konular çok sorunlu. bu insanlar da manyak değil ayda 20-30 bin liraları keyfinden vermiyorlar bakıcıya, keşke öyle ha demeyle bulunsa. bulunmuyor. teee nerelerden eleman getiriliyor o da çalışmıyor. öyle bir piyasa var.
anca kendi bildiği tanıdığı çevreden varsa olabilir ama kadın zaten bu bakıcıyı da ajanstan bulmuş öyle bir çevresi yok yani...
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Bunu beni alıntılayıp yorumuma saçma sapan diyen birine verdiğiniz cevap.Ağzınız bal yesin. Direkt saldırı pozisyonu. Orta çağ köle pazarından köle aldım çünkü 3 posta kırbaçlamadan rahat etmiyorum
Bu da R vites.Ok.Hanımefendi sizi kastetmemiştim.
Tabi tabi adam akıllı kendini savunamıyorsan karşıdaki ya pms dönemindedir ya agresiftir. Neyse sıkıldım konunuzdan.Lütfen beni alıntılamayınızWhy so pms?