O istekler özellikle yabancı bakıcılarda çok fazla artık alıştık 1.5 yıl bizimle kalan depremde korkup ülkesine dönen kızımız gelirken poşetle gelmişti dönerken 3 büyük bavulla döndü. Çocuğa iyi baksın diye, gönlünü hoş tutma çabaları işte.Yani gerçekten ciddi olamazsınız.
Bukadar arsız birine her istediğini yapmışsınız.
Ne demek bana şunu al bunu al. İnsan eşinden ailesinden bukadar kolay talepte bulunamıyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normali neden beni bulmuyor?
- Konu Sahibi mamacita
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ağustos 2017
- 314
- 689
- 103
Yanlış anladınız sanırım. Biz oğlumla en geç 6:30’da uyanırken kızın uyanma saati 07:30 ve 08:00 arası.Yani o zaman sabah 6:30 uyuması normal değil mi sizce de ?
diğer konulara hiç girmiyorum haksız bir çok yerde ve sizde çok verici anlayışlı olmuşsunuz tepenize çıkmış
- 29 Mayıs 2021
- 3.388
- 14.336
- 158
Girişte yazdım ama saçma sapan dert diyeSaka misiniz mayo bikini ne alaka
Sjdjdj guldum kusura bakmayin. Iki koli kaldircak diye kiza tatil yaptirip bi de para mi veriyosunuz bi dee o kulupcu kiz da gelmek istemismis, iyi siz gidersiniz evden yakinda
Ay yollayin sunu nasil sabredebiliyosunuz bazi konulara cok sasirmaktan sasirma esigim yukseldi guluyorum artik.
- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.900
- 73
Yok sacmasapan degil ciddi bi dert ama cozumu de bi o kadar kolayGirişte yazdım ama saçma sapan dert diye
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
Çalışanlarla ilgili sıkıntının sebebi sizin bu tavırlarınız bence . Sizi ciddiye almıyorlar. Çok genç kızlar yerine daha mı böyle orta yaslarinda aklı başında iş tecrubesi olan birini bulsanizO istekler özellikle yabancı bakıcılarda çok fazla artık alıştık 1.5 yıl bizimle kalan depremde korkup ülkesine dönen kızımız gelirken poşetle gelmişti dönerken 3 büyük bavulla döndü. Çocuğa iyi baksın diye, gönlünü hoş tutma çabaları işte.
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Yok doğru anladım. Mesai saatine kadar uyuyabilir siz isterseniz sabah 4 kalkın.Yanlış anladınız sanırım. Biz oğlumla en geç 6:30’da uyanırken kızın uyanma saati 07:30 ve 08:00 arası.
Yani demem o ki bu kız veya başka biri siz o saatte kalkıyorsunuz diye sabahın köründe kalkmak zorunda değil.
Ama mesaisinden önce kalkıp işe başlaması gerek gecikmeden
Ahh böyle yorumları bekliyorum işte bende bi terslik yok. Kızla akşam üstü konuşuyorum ben işimi gayet iyi yapıyorum ama siz çok gerginsiniz diyo lan acaba uykusuzluktan ben mi sert tepki gösterdim diye içim içimi yedi sonra. Evet ya teşekkür ederimÇalışan mı aldınız? Mızmız çocuk mu? Basın götüne tekmeyi bu ne Allah aşkına?
Sanki o sizin değilde siz onun çalışanı gibisiniz.
Yok mesai saati en geç 8’de başlarken 9:30’da uyanıyoYok doğru anladım. Mesai saatine kadar uyuyabilir siz isterseniz sabah 4 kalkın.
Yani demem o ki bu kız veya başka biri siz o saatte kalkıyorsunuz diye sabahın köründe kalkmak zorunda değil.
Ama mesaisinden önce kalkıp işe başlaması gerek gecikmeden
Ben kazıklanmakta master yapmış salağın tekiyim hiç girmeyin oralara 100 sayfa konu yazarımhaddini bildirip öyle gönderin. Siz de çok yumuşak yüzlüsünüz galiba.
- 21 Nisan 2021
- 710
- 368
- 53
- 27
Bence çıkarın yoksa daha perişan olursunuz yardımcı olmayacağı gibi ayak bağı olcak bi de ne çocuğa bakıcak ne iş yapıcak belli ki. Hemen daha profesyonel birini aramaya başlayın. Saygısız biri ayrıca ya.Evet işin bir de o boyutu var. Bugün evi temizleyeyim dedi tamam dedim 3 saat oğlanı aldım çıktım eve geldiğimde sadece iki küçük oda süpürülüp viledayla silinmişti. Çöpe bir şey atmak için açtığımda farkettim bizim arkamızdan abur cubur partisi yapılmış. Yani ye afiyet olsun ben sana zaten sormadan al ne istiyorsan mutfaktan dedim ama işini bitir yap çayını kahveni öyle yap napıyorsan. Ben de dışarda oğlanı eğliyorum evin işi bitsin diye.
Ya sinirden kendimi yiyerek yazdığım konuya kahkahalarla cevap veriyorum çok yaşayın.Bu konu gerçek mi Allah aşkına siz kafayı mı yediniz.Simdiye kadar bu kızla sabredeceginize oturup bel fıtığına ne olur beni idare et ben taşımayım sende edebinle dur ağrı sızı yapma deseydiniz daha mantikliydi valla şuan bile fıtık kendinden utanıyordur
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Hım. Bu hanım yabancı uyruklu mu veya yaşı çok genç mi?Yok mesai saati en geç 8’de başlarken 9:30’da uyanıyo
Ajanstan falan mı aldınız yani ailenin yanında iş tecrübesi var mıymış
Ne desek boş o zamanBen kazıklanmakta master yapmış salağın tekiyim hiç girmeyin oralara 100 sayfa konu yazarım
Yabancı evet Kırgız. Ajanstan buldum. Kızı aldığım dönem kimyasal gbelik nedeniyle yeni kürtaj olmuştum hemen birini bulunca atladım açıkçası. Kız da çok ihtiyacım var, çok çalışıcam söz abla falan diyince kıyamadım.Hım. Bu hanım yabancı uyruklu mu veya yaşı çok genç mi?
Ajanstan falan mı aldınız yani ailenin yanında iş tecrübesi var mıymış
İnanılmaz kolay kanarım. Babasız büyüdüğüm için babası annesi olmayan birine hemen kol kanat gererim. Defalarca kazık yer her defasında da boş ver sen doğru dur yap yine iyiliğini der devam ederim.Ne desek boş o zaman