• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normali neden beni bulmuyor?

Yani gerçekten ciddi olamazsınız.
Bukadar arsız birine her istediğini yapmışsınız.
Ne demek bana şunu al bunu al. İnsan eşinden ailesinden bukadar kolay talepte bulunamıyor.
O istekler özellikle yabancı bakıcılarda çok fazla artık alıştık 1.5 yıl bizimle kalan depremde korkup ülkesine dönen kızımız gelirken poşetle gelmişti dönerken 3 büyük bavulla döndü. Çocuğa iyi baksın diye, gönlünü hoş tutma çabaları işte.

Yani o zaman sabah 6:30 uyuması normal değil mi sizce de ?
diğer konulara hiç girmiyorum haksız bir çok yerde ve sizde çok verici anlayışlı olmuşsunuz tepenize çıkmış
Yanlış anladınız sanırım. Biz oğlumla en geç 6:30’da uyanırken kızın uyanma saati 07:30 ve 08:00 arası.

Saka misiniz mayo bikini ne alaka😅😅
Sjdjdj guldum kusura bakmayin. Iki koli kaldircak diye kiza tatil yaptirip bi de para mi veriyosunuz bi dee o kulupcu kiz da gelmek istemismis, iyi siz gidersiniz evden yakinda😅😅
Ay yollayin sunu nasil sabredebiliyosunuz bazi konulara cok sasirmaktan sasirma esigim yukseldi guluyorum artik.
Girişte yazdım ama saçma sapan dert diye 🥸

O istekler özellikle yabancı bakıcılarda çok fazla artık alıştık 1.5 yıl bizimle kalan depremde korkup ülkesine dönen kızımız gelirken poşetle gelmişti dönerken 3 büyük bavulla döndü. Çocuğa iyi baksın diye, gönlünü hoş tutma çabaları işte.
Çalışanlarla ilgili sıkıntının sebebi sizin bu tavırlarınız bence . Sizi ciddiye almıyorlar. Çok genç kızlar yerine daha mı böyle orta yaslarinda aklı başında iş tecrubesi olan birini bulsaniz

Yanlış anladınız sanırım. Biz oğlumla en geç 6:30’da uyanırken kızın uyanma saati 07:30 ve 08:00 arası.
Yok doğru anladım. Mesai saatine kadar uyuyabilir siz isterseniz sabah 4 kalkın.
Yani demem o ki bu kız veya başka biri siz o saatte kalkıyorsunuz diye sabahın köründe kalkmak zorunda değil.
Ama mesaisinden önce kalkıp işe başlaması gerek gecikmeden

Çalışan mı aldınız? Mızmız çocuk mu? Basın götüne tekmeyi bu ne Allah aşkına?
Sanki o sizin değilde siz onun çalışanı gibisiniz.
Ahh böyle yorumları bekliyorum işte bende bi terslik yok. Kızla akşam üstü konuşuyorum ben işimi gayet iyi yapıyorum ama siz çok gerginsiniz diyo lan acaba uykusuzluktan ben mi sert tepki gösterdim diye içim içimi yedi sonra. Evet ya teşekkür ederim 🙏🏻

Yok doğru anladım. Mesai saatine kadar uyuyabilir siz isterseniz sabah 4 kalkın.
Yani demem o ki bu kız veya başka biri siz o saatte kalkıyorsunuz diye sabahın köründe kalkmak zorunda değil.
Ama mesaisinden önce kalkıp işe başlaması gerek gecikmeden
Yok mesai saati en geç 8’de başlarken 9:30’da uyanıyo

Evet işin bir de o boyutu var. Bugün evi temizleyeyim dedi tamam dedim 3 saat oğlanı aldım çıktım eve geldiğimde sadece iki küçük oda süpürülüp viledayla silinmişti. Çöpe bir şey atmak için açtığımda farkettim bizim arkamızdan abur cubur partisi yapılmış. Yani ye afiyet olsun ben sana zaten sormadan al ne istiyorsan mutfaktan dedim ama işini bitir yap çayını kahveni öyle yap napıyorsan. Ben de dışarda oğlanı eğliyorum evin işi bitsin diye.
Bence çıkarın yoksa daha perişan olursunuz yardımcı olmayacağı gibi ayak bağı olcak bi de ne çocuğa bakıcak ne iş yapıcak belli ki. Hemen daha profesyonel birini aramaya başlayın. Saygısız biri ayrıca ya.

Bu konu gerçek mi 😱 Allah aşkına siz kafayı mı yediniz.Simdiye kadar bu kızla sabredeceginize oturup bel fıtığına ne olur beni idare et ben taşımayım sende edebinle dur ağrı sızı yapma deseydiniz daha mantikliydi valla şuan bile fıtık kendinden utanıyordur😬
Ya sinirden kendimi yiyerek yazdığım konuya kahkahalarla cevap veriyorum çok yaşayın. 😂

Hım. Bu hanım yabancı uyruklu mu veya yaşı çok genç mi?
Ajanstan falan mı aldınız yani ailenin yanında iş tecrübesi var mıymış
Yabancı evet Kırgız. Ajanstan buldum. Kızı aldığım dönem kimyasal gbelik nedeniyle yeni kürtaj olmuştum hemen birini bulunca atladım açıkçası. Kız da çok ihtiyacım var, çok çalışıcam söz abla falan diyince kıyamadım.

Back
X