- 4 Ekim 2012
- 16.348
- 31.922
- 798
İyi de kendisi ya beni çıkarırlarsa diye düşünmyorsa, yapabileceğiniz bir şey kalmıyor yanisaçma sapan genç kız, babasızmış, ay annesine yardım ediyormuş yazık günah diye kendi kendimi yedim durdum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi de kendisi ya beni çıkarırlarsa diye düşünmyorsa, yapabileceğiniz bir şey kalmıyor yanisaçma sapan genç kız, babasızmış, ay annesine yardım ediyormuş yazık günah diye kendi kendimi yedim durdum.
Öyle demeyin ben çakma Dilan Polat’ımNeden tepki aldığınızı da anlamış değilim, rica ederim :)
Bulunduğunuz yerde oyun ablası gibi bir seçenek varsa, çocuğunuz gündüz 1-2 saat sizin gözetiminizde oyun oynayıp kaliteli zaman geçirebilir aslında. Siz de biraz dinlenmiş olursunuz.
Kız bence şey modundaydı bir daha göremeyeceği ortamlar, mekanlar, ne koparırsam o kâr diye bodoslama daldı. Benim de yeni düşük yaptığım dönemdi ben de bodoslama daldım sonrası böyle rezalet işte.İyi de kendisi ya beni çıkarırlarsa diye düşünmyorsa, yapabileceğiniz bir şey kalmıyor yani
Şey değil mi ya kış boyunca sesi soluğu çıkmayıp ilkbahar sonlarına doğru arayıp sormaya başlayan akraba?Bence konudaki kız bakıcı değil, yazlık sahibi insana zorla ziyarete giden tanıdık
Ayy Dilan Polat'ın eski bakıcısından bile beteri denk gelmiş sizeÖyle demeyin ben çakma Dilan Polat’ım
Şaka bi yana 15 günüm kaldı sonra döneceğim zaten hiç gerek yok tekrar çocuğu birileriyle tanıştırmaya çalışmaya. Zaten birlikte yapıyorduk her şeyi bundan sonra da devam ederim yüreğim tükenmemiş olur en azından
Ya çok tatlısınızAyy Dilan Polat'ın eski bakıcısından bile beteri denk gelmiş size
Önemli olan sizin ve çocuğunuzun huzuru. Tatilinizin tadını çıkarın.
Teşekkür ederimYa çok tatlısınız
Daha gecen hafta genel temizlige bir hanim geldi bakici hanima ev temizligi yaptirmadim oyle bir gorevi yok. Salon oturma odası balkon antre mutfak ve çocuğun kendi odası süpürmekle silmekle sorumlu oldugu kısımlar yatak odası giyinme odam çalışma odası adım dahi atmamıştır. Tuvalet egitimine baslarsak ki 2 yasini beklicez mecburen bu kisim da ona ait duzenli supurme silme alani olur.21 aylık bebeğin yemeğinden ne olacak ki, sabah kahvaltı yer, belki minicik krep/yumurta ,ara öğünler meyve sebze yoğurt, öğlen iki kaşıklık çorba, akşam da basit buharla haşlanan yumruk kadar yemek.
Siz yemek derken cidden 21 aylik bebeğin yemeğini mi kasdettiniz? Yoksa kocanız ve sizin de yemeğinizi mi?
Ayrıca temizlik derken çocuk sadece salonda mutfakta geziyorsa bu iki oda mi var, yoksa çocuğun asla girmediği ebeveyn odası, banyo vs de mi var?
Çünkü salon ve mutfagi basitçe süpürmek basit bir şey ama evi temizlemek iş yani.
Bence siz bakıcı ile hizmetçi arasındaki farkı çok bilmiyorsunuz. Bir de "çocuk onunla ilgilenmedi" demissiniz. Eve gelen temizlikci ablayla ne kadar ilgileniyorsa onla da o kadar ilgilenmistir bence, bakıcılık yapamamistir ki kız.
Ve son olarak evi üç kere silip süpürüp bebeğe iyilik yapmıyorsunuz. Ablam da sizin gibi, bebek emekleyecek diye yere örtü seren biriydi. Çocuğu mikroba alışmadi, yıllardır kreşe gidiyor, üç gün saglikliysa dört gün hasta.
Derdinizi soyleyip ne yapayim diye soruyorsunuz, sonra gelip su olmaz bu olmaz diye insanlari tersliyorsunuz.Hanım efendi gelip bana bu desteği olacak bir akrabam yok.
Alelade facebooktan gördüğüm birini de evime sokamam.
Taşımacı şirketi için max 6-7 koli 3-4 valiz 5 hurç saçma değil mi gelmezler bile
Ben en çok kızla nasıl konuştunuz, ne dediniz, kız ne tepki verdi gibi magazin kısmındayım.Şey değil mi ya kış boyunca sesi soluğu çıkmayıp ilkbahar sonlarına doğru arayıp sormaya başlayan akraba?
Yüz göz olmadım ya. Anlaşamadığımızı bu şekilde devam etmeyeceğini, ona aldıklarımı kendisinden sonra gelecek (tabii ki gelmeyecek) bakıcı için bırakıp gitmesi gerektiğini söyledim.Ben en çok kızla nasıl konuştunuz, ne dediniz, kız ne tepki verdi gibi magazin kısmındayım.
Kesin demiştir ya. Ama umrumda da değil açıkçası bakıcının benim arkamdan ne düşündüğü. Önce vicdanıma bakarım sonrası umrumda olmaz genelde.Başlığa bakınca sevgili meselesi zannedip girmemiştim konuya ama bu ne böyle
Günahını almıyım ama arkanızdan enayinin evine kapak attım günümü gün ediyorum demediğini nerden biliyorsunuz
Ben pes ettim. Size başarılar diliyorum umarım gönlünüze göre bir bakıcı bulursunuz.Daha gecen hafta genel temizlige bir hanim geldi bakici hanima ev temizligi yaptirmadim oyle bir gorevi yok. Salon oturma odası balkon antre mutfak ve çocuğun kendi odası süpürmekle silmekle sorumlu oldugu kısımlar yatak odası giyinme odam çalışma odası adım dahi atmamıştır. Tuvalet egitimine baslarsak ki 2 yasini beklicez mecburen bu kisim da ona ait duzenli supurme silme alani olur.
Yemek konusunda sicaklardan krep turu yumurta turevlerini yiyemiyor cocuk mecburen pogaca kek acma firin turevleri yapiyorum. Bakiciya soyledim once yaparim biraz izleyim dedi daha ilk gun zormus filan dedi.
hic hazir corba vermedim gunde 1 cesit corba 1 pilav turu 1 et turu yemek pisirilmesi gerekiyor mantiya bayilir haftada en az iki kez manti yer. 1 senedir haftada bir manti aciyorum hazir manti yemez hic. Haftada 1 balik yemegi yer. Tavuk suyuna et suyuna corba yapilir bu sebeple haslayip suyunu hazirlamak gerekir. Esim isi geregi yurtdisinda zaten kendim icin de yemek talep etmedim yalnizca bebege yemek pisirmesi gerekiyor. Ama yalnizca haslamayla filan bir ogun yemiyor cocugum. Bu sekilde alisti.
Ilgilenmedi cunku yabanci herkese karsi kendini korumak adina mesafeli durur. Bu durumu doktorla konusmustuk bu ben bir bireyim kendimi korumaliyim icgudusu. Suan evde bizimle olan birine alisma surecinde onunla parka gitmek istemedi o yemek yedirmek istediginde agladi ve bence normal bir durum. Zaten ilk hafta guvenme haftasidir evde gormesi alismasi tanimasi gerekir iste bu surecte hala yemek yedirdigim yemegini pisirdigim bakimini ustlendigim cocugumla ilgilenirken bakici hanimin evi cocugun dokuntusunu supurmesi bence normal.
Sabah uyandigimda bahsettigim kisimlari supurur silerim ki temiz bir gune baslayalim 2 ye kadar oynar yer icer doker ogle uykusundayken dokulenleri supurur silerim. Rutin olarak 2 cis boya kirma dokme durumunda 3 kez temizliyorum. Yani aksini dusunemiyorum aksama kadar kirintilar boyalar bazen kum oynuyor filan nasil yasicaz bilemiyorum. Huzursuz oluyorum.
Bakici hanimdan yalnizca bebegimle beslenmesiyle ve temiz bir yasam alani sunmasi icin konustum.