Birazdan çıkıp çocuğu onun evinden alacağım. Şeytan diyordu ki yüzüne karşı senin yüzünden bunlar yaşanıyor de ama bu konuyu açıp kendime gelmeye karar verdim.Alışkanlıklar, hayattaki büyük değişimler her zaman insanı korkutur. Evliliğinin ilk yıllarındaki konularını da hatırlıyorum ben. O adamın elle tutulacak tek bir yanı bile yok. Sakın tekrar denemeye falan kalkma. Bir süre sonra mutlaka şükür edeceksin bittiğine.
Öbür evliliğinden olan çocuğuna da babalığı çok muhteşem değildi. Hiç söyleyip başına bela etme. Çocuğunla sen kendine yeterdinizBirazdan çıkıp çocuğu onun evinden alacağım. Şeytan diyordu ki yüzüne karşı senin yüzünden bunlar yaşanıyor de ama bu konuyu açıp kendime gelmeye karar verdim.
Bende yasadimm ben doktor desteği alıp devam ettim yoluma biliyorum çok zor zamanla geçer lütfen kendine haksızlık etmeBir iş dökmek istedim hanımlar.
4 yılı aşkındır devam eden boşanma davam var, Yargıtay'da inceleme aşamasına geçmiş, ilk üç ay içinde sonuçlanırmış.
Hakaret, aşağılama, evden kovma,ev içinde bireysel takılmalar(ayrı yemek,ayrı yatak ,ayrı koltuk,ayrı bardak ve konuşmama gibi),aldatılma şüphesi sebepler. Yani bir evlilik gibi değildi. Aynı evde 2 yıl kaldık, +2 yıl ayrı yaşama+4 yıldan fazla boşanma davası.Davanın ilk 1.5 yıllık sürecinde her türlü çirkeflik yapıldı, cimerlere beni şikayet, adliyeye ceza ve tazminat davaları açması vs. Bunlarda da bunu öğretmenliktem atın diye yazdı sürekli. Yani anlayacağınız dava sonrası dava öncesini bastırdı. Şu durumda 6 yaşindaki oğlumuzun hatrı için iletişim sürüyor, üç kişi kahvaltı, yemek, alışveris vs ortamlarında bulunup çocuk AVM de oyun alanındayken kahve içebiliyoruz.
Sorun şu ki bunca rezalete rağmen en başı hatırlıyorum, nikah günü, düğün günü gibi. Evlilik içinde düşünüp özleyeceğim bir anım bile yok. Gelin görün ki evliliğin resmen bitme aşamasına gelmiş olması canımı yakıyor.
Sizce neden böyleyim? Kimseyle de konuşamıyorum bunu
Böyle zamanlarda unuttuklarımı hatırlamak üzere tuttuğum bir defter vardı onu okuyayımİnsanların gerçek yüzü ayrılırken ortaya çıkıyor. Her aklına iyi olan zamanlar geldiğinde sana yaptıklarını hatırla. Hiçkimse, hayatındaki kişiye zarar vermemeli. Ne düzgün bir eş olabilmiş ne de düzgün ayrılabilmiş. Çocuğunun hatrına aynı ortamda bulunduğuna dua etsin. Çoğu kişi bunu da yapmazdı. Sen yine oğlunun psikolojisi için bunca olan şeye rağmen olgunluk göstermişsin.
O seni hak edememiş ancak sen çok daha iyi bir hayatı hak ediyorsun.
İnsanlar hak etmeden sahip olduğu şeylerin kıymetini bilmez.
Eğer şu durumda barışırsan aynı şeyler olacak bu yüzden.
Sen onsuz çok daha iyi olacaksın. Yaptığı psikolojik şiddetle senin gücünü tüketmiş, seni yormuş bu yüzden eskileri düşünüyorsun. O gücü tekrar eline aldığında bunların hiçbirini umursamayacaksın. Biraz zaman lazım sadece.
Ben boşandıktan sonra tekrar denedim ama bizim bosanmamiz 15 gün adli tatilin bitmesini bekleme 15 günde dava gününü bekleme..Boşanma sürecindeki hâli tavrı çok önemli,neredeyse sizi mesleğinizden men etme durumuna gelmiş bunun için bayağı bayağı uğraşmış sırf bu sebep bile yeter nefret etmeye..Çocuk için kahve içiyor olabilmeniz bile lütuf bence o yüzden biran önce bitirinBir iş dökmek istedim hanımlar.
4 yılı aşkındır devam eden boşanma davam var, Yargıtay'da inceleme aşamasına geçmiş, ilk üç ay içinde sonuçlanırmış.
Hakaret, aşağılama, evden kovma,ev içinde bireysel takılmalar(ayrı yemek,ayrı yatak ,ayrı koltuk,ayrı bardak ve konuşmama gibi),aldatılma şüphesi sebepler. Yani bir evlilik gibi değildi. Aynı evde 2 yıl kaldık, +2 yıl ayrı yaşama+4 yıldan fazla boşanma davası.Davanın ilk 1.5 yıllık sürecinde her türlü çirkeflik yapıldı, cimerlere beni şikayet, adliyeye ceza ve tazminat davaları açması vs. Bunlarda da bunu öğretmenliktem atın diye yazdı sürekli. Yani anlayacağınız dava sonrası dava öncesini bastırdı. Şu durumda 6 yaşindaki oğlumuzun hatrı için iletişim sürüyor, üç kişi kahvaltı, yemek, alışveris vs ortamlarında bulunup çocuk AVM de oyun alanındayken kahve içebiliyoruz.
Sorun şu ki bunca rezalete rağmen en başı hatırlıyorum, nikah günü, düğün günü gibi. Evlilik içinde düşünüp özleyeceğim bir anım bile yok. Gelin görün ki evliliğin resmen bitme aşamasına gelmiş olması canımı yakıyor.
Sizce neden böyleyim? Kimseyle de konuşamıyorum bunu
Evet nefret edilesi bir adam, saf kötü. Çocuğunun annesinin canını yakmaya uğraşırken çocuğunun geleceğini hiç düşünmedi.Ben boşandıktan sonra tekrar denedim ama bizim bosanmamiz 15 gün adli tatilin bitmesini bekleme 15 günde dava gününü bekleme..Boşanma sürecindeki hâli tavrı çok önemli,neredeyse sizi mesleğinizden men etme durumuna gelmiş bunun için bayağı bayağı uğraşmış sırf bu sebep bile yeter nefret etmeye..Çocuk için kahve içiyor olabilmeniz bile lütuf bence o yüzden biran önce bitirin
Bu konuda hep engellerim oldu, geç evlendim. Sanırım bu faktörler de etkiliyor. Sanki karşıma kıymet bilecek biri zaten çıkmazmış gibi geliyor.bunlar hep yalnızlıktan. sizi seven anlayan size uygun birini sevdiğiniz gün aşarsınız bu ruh halini.
çıkar niye çıkmasın. çıkacaktır da. ama uygun yerde uygun zamanda. boşanma işlemleri tamamen bittikten sonra.Bu konuda hep engellerim oldu, geç evlendim. Sanırım bu faktörler de etkiliyor. Sanki karşıma kıymet bilecek biri zaten çıkmazmış gibi geliyor.
siz artık çocuğu olan yaşını başını almış bir kadınsınızBu konuda hep engellerim oldu, geç evlendim. Sanırım bu faktörler de etkiliyor. Sanki karşıma kıymet bilecek biri zaten çıkmazmış gibi geliyor.
Yok ona karşı hiçbir hissim yok, benim üzüldüğüm şey bir şeylerin bitmesi. A kişisi B kişisi değil. Zaten yüzüne pek bakmıyorum o bir araya gelmelerdeEvladınızı düşünüyorsunuz ama bence de kendinize eziyet etmeyin görüşerek, biraz deneyin en azından ara verin.
İşte en tehlikeli kafa da bu. Benim az çok tanıdığım bir süre çocuklar yakın diye görüştüğüm biri vardı. Arkadaş demeye de dilim varmıyor ya.Bu konuda hep engellerim oldu, geç evlendim. Sanırım bu faktörler de etkiliyor. Sanki karşıma kıymet bilecek biri zaten çıkmazmış gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?