Normal mi?

Dr musunuz ben onu merak ettim. Lutfen dr olmayın agali adam isteyecek vizyonda doktor olmasin lutfen ya :KK43:

Benim esim sosyal biri sayilmaz, 4-5 yakin arkadasi vardir, hepsi bosanmis yarali erkekler, Allah'tan iliskileri "ciddili" degil de ara ara gorusuyorlar, adamlar negatif enerji bombasi gibi, adam ne zaman onlarla gorusup eve gelse benle evli olduguna sukrediyor.
Doktorum 😂 agalı istemiyorum onları gördükçe şükrediyorum da yine de aklıma takıldı 😅

Merhaba kızlar. Şimdi bu mu dert saçmalama diyecekler olabilir ama merak ettiğim için sormak istiyorum. Ben erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberim. Kendisi en yakın arkadaşım sensin diyor. Ve ciddili arkadaş edinmiyor. İnsani ilişkileri iyidir, ortamlarda asosyal değildir ama böyle bir eksiklik hissetmiyor. Yani max 3 tane eski arkadaşı var onlarla da senede 2 kere anca görüşür. Eğer iş arkadaşları toplu buluşursa ona falan gider. Bu sıkıntı bir durum mu? Yani benim ilkokuldan arkadaşlarım durur, araşır buluşuruz. Bu agaları olan erkekleri falan görünce de böylesi daha iyi diyorum ama. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sen aktif , gezmeyi seven biriysen bu durum şuan pek belli olmasa da ilerde sana boğucu gelebilir. Kendine alanlar açmalısın. Sevgilin de biraz çevresini genisletse iyi olur. Herkesle arkadaş olunmaz güvenilmez tabiki. Ama her zaman evde durmak , evden işte, işten eve böyle hayat geçmez. En azından eşli geldi ziyaretlere gitmek güzel olur.

X