Normal mi?

DrDiana

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
115
175
Merhaba kızlar. Şimdi bu mu dert saçmalama diyecekler olabilir ama merak ettiğim için sormak istiyorum. Ben erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberim. Kendisi en yakın arkadaşım sensin diyor. Ve ciddili arkadaş edinmiyor. İnsani ilişkileri iyidir, ortamlarda asosyal değildir ama böyle bir eksiklik hissetmiyor. Yani max 3 tane eski arkadaşı var onlarla da senede 2 kere anca görüşür. Eğer iş arkadaşları toplu buluşursa ona falan gider. Bu sıkıntı bir durum mu? Yani benim ilkokuldan arkadaşlarım durur, araşır buluşuruz. Bu agaları olan erkekleri falan görünce de böylesi daha iyi diyorum ama. Yorumlarınızı bekliyorum.

sizi bunaltip bunaltmadigina bakar. hep beraber olmak istiyorsa ve bu sizin baskalariyla basbasa gorusmenize engelse sikinti. yoksa onun bilecegi is. olur da ayrilirsaniz cok yalniz kalir. onun disinda, herkesin sosyallik ihtiyaci ayni duzeyde degildir.
Yok asla öyle biri değil. O konuda sorun yaşamayacağıma eminim. Kendisiyle vakit geçirmeyi de çok sever.

Merhaba kızlar. Şimdi bu mu dert saçmalama diyecekler olabilir ama merak ettiğim için sormak istiyorum. Ben erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberim. Kendisi en yakın arkadaşım sensin diyor. Ve ciddili arkadaş edinmiyor. İnsani ilişkileri iyidir, ortamlarda asosyal değildir ama böyle bir eksiklik hissetmiyor. Yani max 3 tane eski arkadaşı var onlarla da senede 2 kere anca görüşür. Eğer iş arkadaşları toplu buluşursa ona falan gider. Bu sıkıntı bir durum mu? Yani benim ilkokuldan arkadaşlarım durur, araşır buluşuruz. Bu agaları olan erkekleri falan görünce de böylesi daha iyi diyorum ama. Yorumlarınızı bekliyorum.

Erkeklerin çoğu bu şekilde arkadaşlık yapıyor, halısaha gibi iş gibi toplu buluşmalar olursa görüşüyorlar. Sürekli değil ama ara ara görüşüp, haberleşiyorlar.

Bunun dışında kanka peşinde koşan erkek az var onlarda çok aşırı dışarı bağımlı, kankacı tipler oluyorlar ve hiç çekilmiyorlar.

Ben sosyal adam severim. Girdiği ortamda rahat olsun, kendini sevdirsin isterim. Çünkü eşli buluşmalar, birlikte katılmak gereken sosyal ya da resmi davetler var insanların hayatında. Bunlara uyum sağlamayacak ya da mecburiyetten yanımda baston gibi takılacak adam istemem.

Bir de her insanın gerektiğinde sırtını dayayacağı, arkasını toplayacak, gerektiğinde koltuk değneği olacak arkadaşlara ihtiyacı var bence. Senede bir gördüğü adamlarla böyle bir bağı yoktur. Bu da benlik değil.

En yakın arkadaşım sensin diyen adam aşırı itici gelir bana. Ben hayatına girene kadar doğru düzgün sosyal ilişki kuramamış demektir.

Tüm bu sebeplerden dolayı adam bence ciddi falsolu. Ama sizin için sorun yoksa yoktur.

Benim eşim de aynı erkek arkadaşınız gibiydi toplasan 5 kişiyi geçmez görüştüğü arkadaş sayısı, ilk başta bana iyi gibi geldi ama sonraları aşırı bunaldım, bensiz bir yere gitmemeler, o evdeyse ille ben de onla olayım isterdi , sürekli beraber gezelim kafasındaydı, arkadaşlarımla görüşürsem modu düşerdi , dibimden ayrılmazdı yani , bir ailesi ile bir de benle olmak isterdi sürekli, evliligimin 2. Senesi bir baktım ki etrafımda ne arkadaş kalmış ne bişey resmen eşim ve ailesi beni esir almış gibiydi tüm vaktim onlara gidiyordu, ailesi de aşırı yapışkandı zaten her planları bizimle ilgiliydi, onları kırmayayım diye diye yıldım tabiri caizse ve büyük bir patlama yaşadım tüm bunların sonunda , ailesine de eşime de rest çektim, şimdi kimle istersem onla görüşüyorum, arkadaşlarım evime gelir gider, dışarda da buluşuruz, eşim de daha sosyal oldu şükür ( arada yapışkanlığı tutsa da hemen ayar çekiyorum düzeliyor)demem o ki böyle erkekler çok zor genelde aileleri bu tarz erkekleri baskılamıştır ve sürekli emri altında tutma gayretindedir, eğer baş edebileceksen devam et yoksa hiç gerek yok inan ...

Benim eşim de aynı erkek arkadaşınız gibiydi toplasan 5 kişiyi geçmez görüştüğü arkadaş sayısı, ilk başta bana iyi gibi geldi ama sonraları aşırı bunaldım, bensiz bir yere gitmemeler, o evdeyse ille ben de onla olayım isterdi , sürekli beraber gezelim kafasındaydı, arkadaşlarımla görüşürsem modu düşerdi , dibimden ayrılmazdı yani , bir ailesi ile bir de benle olmak isterdi sürekli, evliligimin 2. Senesi bir baktım ki etrafımda ne arkadaş kalmış ne bişey resmen eşim ve ailesi beni esir almış gibiydi tüm vaktim onlara gidiyordu, ailesi de aşırı yapışkandı zaten her planları bizimle ilgiliydi, onları kırmayayım diye diye yıldım tabiri caizse ve büyük bir patlama yaşadım tüm bunların sonunda , ailesine de eşime de rest çektim, şimdi kimle istersem onla görüşüyorum, arkadaşlarım evime gelir gider, dışarda da buluşuruz, eşim de daha sosyal oldu şükür ( arada yapışkanlığı tutsa da hemen ayar çekiyorum düzeliyor)demem o ki böyle erkekler çok zor genelde aileleri bu tarz erkekleri baskılamıştır ve sürekli emri altında tutma gayretindedir, eğer baş edebileceksen devam et yoksa hiç gerek yok inan ...
Yok çok seviyorum ayrılma düşüncem asla yok. Arkadaş vs buluşmalarıma adapte olur, rahatsız etmemek için aramaz bile. Ailesinde de tam tersine baskın karakter o. Sadece geneli nasıl merak ettiğim için yazmıştım. Teşekkürler yorumunuz için.

Yok çok seviyorum ayrılma düşüncem asla yok. Arkadaş vs buluşmalarıma adapte olur, rahatsız etmemek için aramaz bile. Ailesinde de tam tersine baskın karakter o. Sadece geneli nasıl merak ettiğim için yazmıştım. Teşekkürler yorumunuz için.
Nişanlıyken eşim de öyleydi hiç karışmadı bana, darlamazdı hatta onunla olmaktan hep keyif aldım lakin evlenince çok abarttı, iyi bir eş lakin insan yine de kendi halinde kalmak , arkadaşları ile takılmak kafa dağıtmak istiyor, umarım hersey gönlünüzce olur , herkes aynı olacak diye bişey yok 😇

Benim eşim böyle. 12 yıldır beraberiz. Bir sorum yaratmadı bizebu durum. Hep önceliği ben oluyorum böyle olunca :) beni bunaltmadı hiç zaten kendisi öyke boğucu bir insan değil. Ama şöyle ki biz yurtdışında olduğumuz için ben yalnızlık çekiyorum. O biraz arkadaş edmaeydi de azıcık da onun kanalıyla sosyalkeiseydik iyiydi :KK66:

Bazı ınsanlar böyledır. Bende öyleyim. Çok az ınsan alırım yakınıma. Herkesle gorusmuyorum hıc hıc sevmıyorum mutluyum yalnız kalmaya bayılırım. Huy yanı. Esım tam tersıdır arkadas canlısı😄 olur yanı sıkıntı yapmayın.

Benim esimde asosyaldir ben bir tik daha rahatim bu konularda ama soyle birsey var hic karismaz arkadaslarimla cikmama hatta tatil bile yaptim cocugu ona birakarak. Arkadaslarimin esleriylede iyi anlasir is arkadaslariyla arada yemege gider. Tek sorun gezerken aklim onda kaliyo ben cikarkan keske oda eglense daha rahat olacagim.

X