Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi yapmışsınız biz çocuklarımızı dövsünler vursunlar diye yollamıyoruz eğitim alsın diye nasıl eğitim bu gerizekalılar ay sinirden çileden çıktımhem üzüldü hem korktu
ben sordum.
çarparım bi tane deyince, neresine çarpıyorsun diye sordum. kıvırdı gibi geldi bana
bimere az önce şikayet ettim.
maalesef iki hoca da manyak çıktı.
eğitiyormuş da nasıl acaba?
veliler karışmaz tahminimce.
il müdüründen randevu istedim.
bakalım dönecek mi?
bimere şikayet ettim.
ben adamdaki rahatlığa şok oldumSiz öğretmenin yerini yurdunu atın bana özelden ben ona göstereyim disiplini, bakın nasıl oluyormuş kolundan tutup atmak, te Allahım yaa 4 yaşında çocuk karşısındaki pesss
bimere şikayet ettim.Ben olsam her yere şikayet ederim,nasıl benim çocuğumun psikolojisini bozabilir,pasif olmayın,şikayet edin ve başka bir jimnastik kursuna gönderin.
ettim. inşallah sonucu olumlu olur.kesinlikle şikayet etmeniz gerek bunlar nasıl insan
bimere yazdım zaten.Bulunduğunuz ilin spor müdürü ile direk görüşün bildirin. Aradaki memurlar iletmiyor çoğu çoğu... dilekce ile de yazin bilsinler. bir işlem yapmazlarsa bimere şikayetinizi ileteceginizi sözlü olarak ifade edin.
Diğer taraftan jimnastik ile ilgili bilgim yok ancak uzakdoğu sporlarında beş-alti yaş bekleniyor çocugun kemik yapısı oluşsun diye..
Ayrıca eğitimci olmak asla kolay bir iş değildir halı olmayan kafası kaldırmayan o işi yapmasın.
bimere yazdım zaten.
müdürün sekreterine de haber bıraktım randevu için.
bakalım elimden geleni yapacağım.
öyle disiplin sağlıyormuş4 yaşındaki kızı mı terbiye edecekmiş! anası mı babası mı. bunlar ortalığı boş bulmuş anlaşılan...
inşallah.inşallah sonuca en doğru şekilde ulaşırsınız.
ettim.Şikayet edin mutlaka
tehditle baskıyla şiddetle ne öğrenebilir ki çocuklar?Yok artık, bir de pişkin pişkin söylüyor
Küçücükler yahu, büyük gibi davranmalarını bekleyemezler.
tehditle baskıyla şiddetle ne öğrenebilir ki çocuklar?
Şikayet edebiliyor musunuzselam hanımlar,
4 yaşındaki kızım il gençlik ve spor müdürlüğünde jimnastik kursuna başladı 2 hafta önce.
bayan hoca 2. gün beceremediği gerekçesiyle kurstan almamı istedi, kızım çok hevesli olduğu için almadım.
hoca hareketleri 1-2 kez gösteriyor ve yapamazlarsa kızıyor. "çabuk ol, yap, dinlemeyeceksen bir daha gelme, yapamıyorsun, ne bakıyorsun" vs şeklinde çocuklarla diyalogları.
bugün yapamadığı için ağlayan bir kıza "eğer susmazsan, anneni çağırmam, derse de almam" dedi. tabi ki kız daha çok ağladı. benim kızım da etkilendi ve ağlayarak dersi bıraktı, eve geldik.
erkek hocaya mı versem dedim. aynen şöyle dedi: "ben diğer hocadan daha sertim, bağırırım, poposuna vururum, kolundan tutar atarım vs. benim disiplin tarzım bu"
hanımlar jimnastik eğitimi böyle mi verilir, kızım mı şımarık, gitmesi için zorlamalı mıyım?
inşallahElbette, travma yaşatıyorlar resmen.
Umarım şikayetiniz sonuçsuz kalmaz.
kızım istemiyor ki. öğretmeni hiç sevmedim diyor.Tabikii de normal degil, her ne dalda olursa olsun egitimin boylesi kabul edilemez.
Boyle psikopatlarin yanina kizinizi litfen bir daha gondermeyin..
bimere şikayet ettim. bir de müdürle görüşmeye çalışıyorum.Şikayet edebiliyor musunuz
Zira 4 yaş çocuğu daha hayata başlamadan küstürüyorlar
Sorsanız EĞİTİMCİ!!!!
kesinlikle.Yıllarca dans hocalığı yaptım böyle birşey görmedim.İlk başta oyun şeklinde cocuklar sınıfa alistirilir 2gunde ne hareketi oyle.cocuklar kucuk ve hareketli bu yaslarda ufak oyunlarla yavas yavas figure baslanir.Hocalarda sorun var
görüşmemiz olumlu geçti. inşallah işe yarar.saat 13:30 da müdürle görüşeceğim. inşallah işe yarar