- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
- Konu Sahibi cileklihurma
Sinir olduğunu belli etmemeye çalışıyor güya. Random gülüyorum, hehe, çok eğleniyorum modunda güya.hfjkfnfkfjhfj böyle bir şeyler yazmazsan cümle tamamlanıyor bir kere lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinir olduğunu belli etmemeye çalışıyor güya. Random gülüyorum, hehe, çok eğleniyorum modunda güya.hfjkfnfkfjhfj böyle bir şeyler yazmazsan cümle tamamlanıyor bir kere lütfen.
Random gülüşü de buradan öğrenmiştim, normal hayatımda kullanan bir kişiyi görmedim. Kk'nın bana kattıklarıSinir olduğunu belli etmemeye çalışıyor güya. Random gülüyorum, hehe, çok eğleniyorum modunda güya.
her gece iki bucuk saat görüntülü konusup ninni ile uyumasam/ya da uyutmasam ben de dalga geçerdim
aşk cok kıroca bir sey
neyse ki pegasus bize hisselerinden pay vermeden ve radyasyondan ölmeden uzak mesafeyi birakiyoruz. darısı basiniza
*haziran sicaginda iki metre etmeyen cadirda bile ahtapot gibi yatarim. gercek temas bagimlilarina mevsim farketmez
Size güzel cevaplar veriyorum olmuyor yazdığınız tarz ve üslupta konuşuyorum olmuyor neyden anlıyorsunuz tam olarak ? Ona göre davranayım çünkü bir süre sonra tavrınız sıkıcı geliyor yapmayın erken yaşlanırsınızSataşmak kelimesini cümle içinde doğru kullanmak için en iyi, en doğru ben yazarım ayaklarına gerek yok yahu. 5 yaşında oğlum bile “Ama anne önce o bana sataştı.” diyor.
Sinir falan olmuyorum tek derdim şu kk de beni sinir edecek ne yazmışlar diye düşünmüyorum hayatları buraya bağlı insanlar düşünsün ben yazdıklarınıza gayet eğleniyorumSinir olduğunu belli etmemeye çalışıyor güya. Random gülüyorum, hehe, çok eğleniyorum modunda güya.
yapmayın erken yaşlanırsınız
Sinir falan olmuyorum tek derdim şu kk de beni sinir edecek ne yazmışlar diye düşünmüyorum hayatları buraya bağlı insanlar düşünsün ben yazdıklarınıza gayet eğleniyorum
Sen de biraz onunla sataş, ona eğlen, ne gıcıksın la
Gurbetçi de değil. Niye böyle acaba?Sen de biraz onunla sataş, ona eğlen, ne gıcıksın la
sen sinir ol diye ısrarla öyle yazacağım benim ufak tefek yanlışlarımı sorgulayacağına kendi hayatınla ilgilen biraz cidden sıktın yazdıklarına cevap dahi vermeyi düşünmüyorum bu saatten sonra bir söz vardır git kumda oyna diye o cümle sana geçerli . Görüşmemek üzere skdjdkdjjdjd
Sen de biraz onunla sataş, ona eğlen, ne gıcıksın la
Kadın şurda size derdini açmış. Siz dalga geçiyorsunuz. Kadın düşmanlarıGurbetçi de değil. Niye böyle acaba?
Sen sor diye böyleyim yaralı kalp Pro üye alacak kadar hakimsin buraya üzüldüm açıkçası dkdjdjdjdn byeGurbetçi de değil. Niye böyle acaba?
Dünden beri Pro soruyorsun, sen anlat wassapı görüntülüyü ben de anlatcamSen sor diye böyleyim yaralı kalp Pro üye alacak kadar hakimsin buraya
Zevk veriyor bana sojdkskdjdkskdjdjd sorgulayacağın başka şey kaldı mı senin de ona göre ? Canım istiyor hoşuma gidiyor başka soru ? İyi günlerBenim kadar random yapan yoktur, randıman soğudum yeminle
İyi günler hayırlı cumalar, saygılar hürmetler, bilmukabeleZevk veriyor bana sojdkskdjdkskdjdjd sorgulayacağın başka şey kaldı mı senin de ona göre ? Canım istiyor hoşuma gidiyor başka soru ? İyi günler
Sence ben burada Pro üyelik alır mıyım ? Ne desem boş bazen … neyse artık alaya almayı bırakıyorum sıkıldımDünden beri Pro soruyorsun, sen anlat wassapı görüntülüyü ben de anlatcam
Pro üyelere neden salladın şimdi. Kalbim kırıldı bir miktarSence ben burada Pro üyelik alır mıyım ? Ne desem boş bazen … neyse artık alaya almayı bırakıyorum sıkıldım
Hepsine değil gerekli gördüklerime bir miktar düzelsin kalbinizPro üyelere neden salladın şimdi. Kalbim kırıldı bir miktar
40 kere sorduğuna göre verseler hayır demezsin Pro üyelere her ay çeşitli aktiviteler, buluşmalar, sitede sizin görmediğiniz sayfalara erişim vs bi sürü şey var. Madem çatladın söyliyimSence ben burada Pro üyelik alır mıyım ? Ne desem boş bazen … neyse artık alaya almayı bırakıyorum sıkıldım