• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi ? Anormal mi?

her gece iki bucuk saat görüntülü konusup ninni ile uyumasam/ya da uyutmasam ben de dalga geçerdim 😂😂
aşk cok kıroca bir sey
neyse ki pegasus bize hisselerinden pay vermeden ve radyasyondan ölmeden uzak mesafeyi birakiyoruz. darısı basiniza

*haziran sicaginda iki metre etmeyen cadirda bile ahtapot gibi yatarim. gercek temas bagimlilarina mevsim farketmez 🤣

👉🏻👈🏻 normal mi anormal mi eki ekükikü demek başka
Sizin bu kişiyle kulvarlar bambaşka yengeç😄

Sataşmak kelimesini cümle içinde doğru kullanmak için en iyi, en doğru ben yazarım ayaklarına gerek yok yahu. 5 yaşında oğlum bile “Ama anne önce o bana sataştı.” diyor. 🥀
Size güzel cevaplar veriyorum olmuyor yazdığınız tarz ve üslupta konuşuyorum olmuyor neyden anlıyorsunuz tam olarak ? Ona göre davranayım 😄 çünkü bir süre sonra tavrınız sıkıcı geliyor 😄🤣🤣 yapmayın erken yaşlanırsınız

Sinir olduğunu belli etmemeye çalışıyor güya. Random gülüyorum, hehe, çok eğleniyorum modunda güya. 🤣
Sinir falan olmuyorum tek derdim şu kk de beni sinir edecek ne yazmışlar diye düşünmüyorum hayatları buraya bağlı insanlar düşünsün ben yazdıklarınıza gayet eğleniyorum 🤣

sen sinir ol diye ısrarla öyle yazacağım benim ufak tefek yanlışlarımı sorgulayacağına kendi hayatınla ilgilen biraz cidden sıktın yazdıklarına cevap dahi vermeyi düşünmüyorum bu saatten sonra bir söz vardır git kumda oyna diye 🤣😄🤣 o cümle sana geçerli . Görüşmemek üzere skdjdkdjjdjd

Sence ben burada Pro üyelik alır mıyım ? Ne desem boş bazen … neyse artık alaya almayı bırakıyorum sıkıldım 😄
40 kere sorduğuna göre verseler hayır demezsin :KK53: Pro üyelere her ay çeşitli aktiviteler, buluşmalar, sitede sizin görmediğiniz sayfalara erişim vs bi sürü şey var. Madem çatladın söyliyim😑

Back
X