- 26 Mart 2024
- 1.011
- 2.973
- 48
- Konu Sahibi cileklihurma
-
Kimse eğlensin diye açmadım yorumlar eğlenceli güzeldi bu sebeple eğlenildi …Konu gayet can sıkıntısından açılmış zaten. Bir dert yok, bdv'lik falan değil.
Eğlencesine açmışsın ama bana eğlenceli gelmedi, değişik olduğumdandır. Sen takıl öyle.
Ya ben bunu tatlı buldumUzak mesafe ilişkisinde geceleri (nişanlımla) telefon açık uyuyoruzbu konu hakkında ne düşünüyorsunuz evlenmeden önce yapan arkadaşlar var mıydı ? Garip bir durum mu?
Ya da bu durumu yaşayıp sonra da aralarına evlenince soğukluk giren var mı ? Sürekli böyle olmak insanı uzaklaştırır mı ?
Düşüncelerinizi merak ediyorum
Bende buradaki bazı insanlar yüzünden sabır diliyorum yalnız değilsinizİnnallahe MeassabirinAmiiiiiin.
E telefon açık uyumak çok mu farklı?Görüntülü uyuyacağımıza inandınız yani sksjsjsjdj
Besmeleyle mi alayım hahahahaha peki processesGirişle sonuç arasındaki dağ gibi farka bak.
Benim gibileri ağzına besmeleyle al sen. Benim gibiler ne demekse???
Ne dediği belli olmayan bir buldumcuk değilim şükür.
inanılmazsın gerçekten, konuya takılmadım tiye aldım ama sen random “sksksk” falan yazmadığım için anlayamıyorsun sanırım.
Tabi ki … ne sandınE telefon açık uyumak çok mu farklı?
Farkı nedir ?Tabi ki … ne sandın
Anlatırdım da …neyse sjdhdjdjFarkı nedir ?
Gene anlamadım da neyseAnlatırdım da …sabır çekilen biz olduk skdjdjjdjdj ilginç
Okudukça anlarsınGene anlamadım da neyse
Sen Whatsapp görüntülü farkını anlatmadın ben de anlatmıyorum çünkü uykum geldi, yarın girip bakacağım konuya baştanOkudukça anlarsınne dediğimi burada Pro üye olmanın avantajı ne ?
telefon açık uyumak çok mantıklı çünkü görüntülü uyuman mı garip gelecekti yani ahhajsjshsksjjsGörüntülü uyuyacağımıza inandınız yani sksjsjsjdj
Yaşlar kaç?
Liseyi bitirdiniz mi?Uzak mesafe ilişkisinde geceleri (nişanlımla) telefon açık uyuyoruzbu konu hakkında ne düşünüyorsunuz evlenmeden önce yapan arkadaşlar var mıydı ? Garip bir durum mu?
Ya da bu durumu yaşayıp sonra da aralarına evlenince soğukluk giren var mı ? Sürekli böyle olmak insanı uzaklaştırır mı ?
Seninle değil “sana” sataşmam. Sataşmak kelimesini ilk defa mı duyuyorsun kurban olduğumseninle sataşmam herkesle sataştığım anlamına gelmiyor sen sensin başkası başkası
Sanırsın cinsel hayatları var bu nasıl soru yaUzak mesafe ilişkisinde geceleri (nişanlımla) telefon açık uyuyoruzbu konu hakkında ne düşünüyorsunuz evlenmeden önce yapan arkadaşlar var mıydı ? Garip bir durum mu?
Evet ilk duyuşum her konuda en iyisine siz hakimsiniz demi dkdjdkdkdjdkdk bırakın bu en iyi en doğru ben yazarım ayaklarınıSeninle değil “sana” sataşmam. Sataşmak kelimesini ilk defa mı duyuyorsun kurban olduğum
Sataşmak kelimesini cümle içinde doğru kullanmak için en iyi, en doğru ben yazarım ayaklarına gerek yok yahu. 5 yaşında oğlum bile “Ama anne önce o bana sataştı.” diyor.Evet ilk duyuşum her konuda en iyisine siz hakimsiniz demi dkdjdkdkdjdkdk bırakın bu en iyi en doğru ben yazarım ayaklarını
hfjkfnfkfjhfj böyle bir şeyler yazmazsan cümle tamamlanıyor bir kere lütfen.Sataşmak kelimesini cümle içinde doğru kullanmak için en iyi, en doğru ben yazarım ayaklarına gerek yok yahu. 5 yaşında oğlum bile “Ama anne önce o bana sataştı.” diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?