Y
YELDA83
Ziyaretçi
- Konu Sahibi YELDA83
bende en son sezeryana karar verdim . Bana daha garanti ve bebek için stresi olmayan bir doğum çeşidi gibi geliyor . Normal doğurmama hiçbir engel yok ama kesik ve dikişin bizim en hassas yerimizde olması beni ürkütüyor . 1.si cinsel yaşamın çok geç olacağından eminim her ilişkide o dikiş aklıma gelecek ve strese giricem . 2.si çoğu arkadaşım dünyanın sancısını çekip normal doğuumun bütün acılarını çekip en sonunda sezeryana alındılar ve çektikleriyle kaldılar .
Etrafımda sezeryan olupda zorlanan kimseye rastlamadım bünye meselesi diye düşünüyorum .
Epidurale gelince doktor bana onun içinde cesaret gerektiğini söledi . Ameliyat ortamı sizin hiç bilmediğiniz, çok stresli bir ortam olduğunu söledi . Panik atak geçirenler çok oluyomuş . Benim kararım genel anesteziyle sezeryan.
Bakalım herkes için hayırlısı
sevgili mugumugucum...bende seninle aynı fikirdeyim.doktorlada biran bu konuyu konuşup kafamı rahatlatmak istiyorum.aslında normal doğumu yaşamak isterdim bebeğimi doğar doğmaz ilk ben görmek isterdim ama hiç hazır değilim...düşündükçe fena oluyorum..zaten 2 seneden fazla oldu evleneli....çocuk yapmayı hep erteliyordum...ama nereye kadar...heriki doğumuda internetten seyrettim..sezeryan gerçekten çok zor bir ameliyat..kat kat kesiyolar.ama o an baygın olacak olmak beni rahatlatıyor.bilmiyorum hepimizin kolay doğumları olur inşallah.