• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal doğum yapanlar

Çok doğru bir karar alkışlıyorum seni normal doğumu destekliyorum , göbekten kesilmektense
Kesinlikle bende şartlar normale el veriyorsa kesinlikle normal olmalı ama mesela çok yakın arkadaşımın 34. Haftada suyu gelmişti gece 3’ten sabah 9’a kadar suni sancı almıştı ve 2 cm bile açılmamıştı böyle olunca mecburen çokta direndi ama vajinal doğum yapamadı hemde o kadar sancı çekip birde haftalarca sezaryenin acısı ile ugrasmisti

Merhaba arkadaşlar 31 haftalık gebeyim bir aksilik olmazsa normal doğum olacak gibi ama çok korkuyorum yapabilir miyim dayanabilir miyim diye ilk gebeliğim başıma ne gelicek bilmiyorum ve sezeryandan da korkuyorum açıkçası . Tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Başlayınca bitiyor korkunun faydası yok doğuma değil doğumdan sonrasına odaklanın bebeğinize kavuşma anına

Merhaba arkadaşlar 31 haftalık gebeyim bir aksilik olmazsa normal doğum olacak gibi ama çok korkuyorum yapabilir miyim dayanabilir miyim diye ilk gebeliğim başıma ne gelicek bilmiyorum ve sezeryandan da korkuyorum açıkçası . Tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Ben de yakın zamanda ilk doğumumu yaptım akşam 11 de suyum geldi gece 2de sancılar sıklaştı sabah 5 buçukta doğum gerçekleşti. Uzun sürmediği için kolay geçti umarım sizin de öyle olur🙏 ertesi gün her işimi kendim yapabiliyordum bebeğimle istediğim gibi ilgilenebildim hiç pişman olmadım😊

Ben de yakın zamanda ilk doğumumu yaptım akşam 11 de suyum geldi gece 2de sancılar sıklaştı sabah 5 buçukta doğum gerçekleşti. Uzun sürmediği için kolay geçti umarım sizin de öyle olur🙏 ertesi gün her işimi kendim yapabiliyordum bebeğimle istediğim gibi ilgilenebildim hiç pişman olmadım😊
Darısı bana inşallah 🤲🏻 sağlıkla büyütün bebeğinizi

Back