- 1 Ekim 2013
- 8.798
- 18.764
- 448
- 35
Ahududu YAPRAGI cayina sanirim 3 aylik hamileyken basladim. Gunde bir kupa. Daha sonra 36. Haftaya girdikten sonra itibaren gunde uc kupa iciyordum. Dogum agrilarim baslar baslamazda hemen bu cayi yaptim,yavas yavas icebildigim kadar ictim. Hurmayida yine 2-3 aylik hamileyken basliyordum.Ahududu cayi ve hurmaya kacinci ayda basladiniz?
Normal dogum daha sağlıklı olabilir ama kişinin ne istediği çok önemli bence ben hep sezeryan istedim ve oylr oldu hiçte sıkıntı yaşamadım iyiki de sezeryan yapmışımBence normal doğumdan korkacağınıza sezeryan sonrası yaşayacağınız acıyı ve zorluğu düşünün bence o daha beter bir durum. Normal doğumda evet can tabiki acıyacak ama o anlık bir acı ama sezenyen sonrası kadınların yaşadığı acı normal doğumda gördüğüm kadarıyla olmuyor. Bence siz normal doğum hakkında kendinizi ürkütmeyin adı üstünde "normal" olan o ve bebeğiniz için daha sağlıklı. İleride ben de Allah nasib eder de anne adayı olursam bir aksilik çıkmadığı sürece normal doğum yapmak isterim.
Kesinlikle katılıyorum size bence bunun kişiye bağlı olması lazım ben normal hiç istemedim korktum sezeryan oldum çokta memnun kaldım sezeryan ida çok korkutucu anlatiyorlarBen sezaryen oldum, ertesi gün ayaktaydım. Kişiden kişiye göre değişir.
Tabii devletimiz kadınların bacak arasıyla çok ilgili olduğu için doğum şekline de karışıyorlar şimdi. Damızlığız ya, çok fazla doğuramayız diye sezaryeni yasaklamaya çalışıyolar.
Normal doğum göründüyse epidural iste, ona sesini çıkaramaz doktor.
Bi de sütü bağdaştırıyolar sezaryen doğurursan gelmez diye.. Benim tişörtlerim hep süt lekesi şu an, dolup taşıyo göğüslerimden, oğlum çok emmekten kustu.Kesinlikle katılıyorum size bence bunun kişiye bağlı olması lazım ben normal hiç istemedim korktum sezeryan oldum çokta memnun kaldım sezeryan ida çok korkutucu anlatiyorlar
Aynen benimde öyleydi hatta sutten dolayı ateslendim gece acile gitmiştik 5.günü ve 2yasina kdr emzrdm ocak ayında zorla bıraktırdimBi de sütü bağdaştırıyolar sezaryen doğurursan gelmez diye.. Benim tişörtlerim hep süt lekesi şu an, dolup taşıyo göğüslerimden, oğlum çok emmekten kustu.
Ben emzirmicem o kadarAynen benimde öyleydi hatta sutten dolayı ateslendim gece acile gitmiştik 5.günü ve 2yasina kdr emzrdm ocak ayında zorla bıraktırdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?