SSVD HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR

Selinms01

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
21
6
6
Merhaba arkadaşlar yaşayanlara ve bilgisi olanlara bişe sormak istiyorum ben 41+4te normal doğum beklerken hastahane kolaya kaçarak ve beni kandırarak sezeryana aldı maalesef ki ve ben normal doğum diye kendimi paralıyordum ta ki doktorlar yalanlarıyla çocuğumun kilosunun çok fazla olduğunu çocuğuma zarar gelebileceğini bi yeri kırılabileceğini söyleyerek bende ilk doğum için korkuyla suni sancı dahi verilmeyi teklif edilmeden sezeryana alındım en zor süreçlerimden biriydi canlı canlı kesildim hırpalandım dikişlerim patladı ağrılar içinde kıvranırken hayvan gibi davranıp kaldırıp indirdiler oğlumu yoğun bakıma aldılar bu korkular bana yetti ve ben sezeryan olacaksan çocuk dahi düşünmüyorum açıkçası o yüzden sezeryan sonrası normal doğum için benim doktorum ben yapsam bile hastahane önermiyor diyerek hani yapan bi doktor bulmamı söyledi ama en az 2buçuk-3yıl kadar geçmesi gerektiğini söyledi konu şu ki korkutuyorlar ve çok riskli olduğunu söylüyorlar SSVD yaşıyan annelerim bana yardımcı olur musunuz

Back