- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
eger boyle bir karar varsa cok dogru bir karar olmus.hic korkma kendinde o cesareti gor ben bebegimi kucagima aldim abartisiz yarim saat sonra hastanede dolasiyordum bebegin genel kontrolleri icin yalniz birakmadim ve en guzeli kucagina dogunca atiyorlar harika bir duygu.her aninda bebegin yaninda oluyor ve o gun taburcu olduk biz.Arkadaşlar merhaba kısmetse haziranda doğum yapıcam hep sezeryan istiyodum ama doktorum bakanlıktan yazı geldiğini ve bi problem olmadıkça sezeryan yapamıycanı söyledi normal doğumdanda aşırı korkuyorum acaba doktorum beni oyalamak içinmi bakanlığı söyledi gerçekten varmı böyle bişey birde normal doğum yapanlar çok acı çektimi sancı çekerken ve doğum sırasında tamamen çıplakmı oluyoruz çokta utangacım bide dikiş atılırken çok acıyormu lütfen yardımcı olun bana
Evet, Ben istedim. Cunku Dr ofisine gittigimde 15 dk da gondermeye calisrken ebeyle 45 dk sohbet edebiliyordum. Ya şu olursa,ya böyle olursa sorularini bıkmadan cevapliyordu.Aslında çok hoşuma gitti yazdıklarınız ama bişey sormak istiyorum. Doktor değil de neden ebe takip etti. Siz mi istediniz.
Benim doktorum kesinlikle ihlamurdan baska cay icme diyo.. ama bunu da sorucam mantikliymis36. Haftaya kadar derken
36 hafta olunca bırakalım mı içmeyi
Yoksa 36. Haftadan sonra mı içelim
arkadaşlar şehir efsanesi midir bilmiyorum ama minyonlar normalde zorlanır yapamaz diye bi söyleenti var acaba tersi durum yaşayan var mı?
Bende minyonum iki normal doğum yaptım kolay diye birşey yok elbet acı ağrı olacak ama bebek gelince öyle bir rahatlama olıyorki onları unutacaksın iki uç saate hop ayaktasın
benım boyum 1.54 kilom da normal boyuma göre dr um sadece sezeryana katılıyor. normal olma ihtimaline 36. haftalarda bakıyormuş. sezeryan istersen onla devam ediyorsun yoksa asistanlara yani.. normal olması için bişey yaptınız mı özellikle yürüyüş egzersiz hurma yemek gibi?
Yürüyüş önemli onun dışında birşey yapmadım tercih sizin normal sezeryan hayırlısı ile bebeğinize kavuşursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?