- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
Ben sezeryan yaptım.hic pişman değilim.iyi ki olmuşum çünkü özel bölgemdeki dikişlere dayanamadım.heralde sans işi o bölgende az dikiş olması dr iyi olacak yoksa 16 18 dikiş belden aşağı uyusturuldum.tabinsen bilirsin ama ben kendim tercih ettimKızlar merhaba bugün çatı muayenesi oldum. Doktor suyumun,bebegin kilosunun ve çatımın normal doğuma uygun olduğunu söyledi. Kararını ver bana haber ver dedi. Ama ben çok kararsizim normal mi sezeryan mi konusunda. Çatı muayenesinde çok zorlandim ilişkide de zorlaniyodum zaten ondandır normal yapabilir miyim ki bilmiyorum. Teyzem 3 çocuk doğurdu normal doğum özel bölgemi mahvetti pişmanım demişti. Bir iki böyle yorum da okudum internetten ama çok öven de var. Normal doğum yaptığıma oismanim ve sezeryan yaptigima pismanim yazdim google a ikisinden de pişman olan ikisini de öven var. Dikişsiz olur mu dedim o doğumda belli olur dedi normal doğum yapan görsel ve islevsel pişman olan var midoktora haber vermem lazim bi an önce nolur hemen cevap verin
Teşekkür ederimİlki evet sızısını hissederim ama ikincisi hayır.
Diyorum ya şans, benim toplam 13 14 dikişim vardı doğumda, sezaryen gibi ama vajinada yani bayağı zorlu oldu o kısım
Ama temmuz sıcağı mevsimsel dezavanaj, kanama var sürekli dikişler kurumuyor, dolayısıyla düşmüyor falan.
İkincide yaşamadım öyle bir sorun
Teşekkür ederimCanım ben 23 saat süren bir doğumum olduğu halde ,ikinci bebegimde yine normal doğum yaparım,bence hic düşünme normal doğum kesinlikle
Hem normal hem sezeryan mi oldumuzBen sezeryan yaptım.hic pişman değilim.iyi ki olmuşum çünkü özel bölgemdeki dikişlere dayanamadım.heralde sans işi o bölgende az dikiş olması dr iyi olacak yoksa 16 18 dikiş belden aşağı uyusturuldum.tabinsen bilirsin ama ben kendim tercih ettim
Komple anne olmak kadin zor aslındaBu çok kişiye göre bir karar.. ilkini normal ikinciyi sezaryen yaptım. İkisi de zor. Yine olsa sezaryen yaparım.
normalin verdiği haz evet paha biçilemez ama çok zor belden epidural almama rağmen zorlandım. Benim çocuk 4 kiloydu onun da etkisi var. Rahim Yırtıldı basurlar fışkırdı..
sezaryen olalı 6 ay oldu, benim sonrası rahattı ama yaram hala arada kaşınıyor..
Epidural olmadı mi sizin? Ben dikiş acısından değil de estetik olarak sonradan kötü olur mu diyorum. Size çatıniz genis demis miydi doktorr. Ben normal olursa da epidural istiyorum ama bakalimm
Teşekkür ederim cevaplarınız içinEpidural olmadı. Dikiş yerim belli değil. Vajinam değişmedi eskisi gibi. Sıkıntı yok yani.
kuzum aramızda 1 hafta var bende ilişkide vs zorluk yasıyorum çatı muaynesi nasıldı çok mu acıdı haftaya da benim varKızlar merhaba bugün çatı muayenesi oldum. Doktor suyumun,bebegin kilosunun ve çatımın normal doğuma uygun olduğunu söyledi. Kararını ver bana haber ver dedi. Ama ben çok kararsizim normal mi sezeryan mi konusunda. Çatı muayenesinde çok zorlandim ilişkide de zorlaniyodum zaten ondandır normal yapabilir miyim ki bilmiyorum. Teyzem 3 çocuk doğurdu normal doğum özel bölgemi mahvetti pişmanım demişti. Bir iki böyle yorum da okudum internetten ama çok öven de var. Normal doğum yaptığıma oismanim ve sezeryan yaptigima pismanim yazdim google a ikisinden de pişman olan ikisini de öven var. Dikişsiz olur mu dedim o doğumda belli olur dedi normal doğum yapan görsel ve islevsel pişman olan var midoktora haber vermem lazim bi an önce nolur hemen cevap verin
Yani goruntu az bisey etkileniyor ama cok.goze batacak kadar degil hayir cinsel hayati asla etkilemiyoracik bi soru sorsamgörüntüde bir bozulma ya da cinsel hayatinizda bi problem yaratti mi
kuzum aramızda 1 hafta var bende ilişkide vs zorluk yasıyorum çatı muaynesi nasıldı çok mu acıdı haftaya da benim var
Teşekkür ederimYani goruntu az bisey etkileniyor ama cok.goze batacak kadar degil hayir cinsel hayati asla etkilemiyor
Norml iliskide bile canim goruntu zmnla degisiyoracik bi soru sorsamgörüntüde bir bozulma ya da cinsel hayatinizda bi problem yaratti mi
Kesiği o an ağrıdan dolayı ayrı bi acı olarak hissetmiyosunuzBen kesikten falan çok korkuyorum da olmaz inşallah yaa. Aynen normal sonradan çok iyi oluyomuş. Benimki çok kilolu değilmiş de bakalkm
Ilk doğumum olacak. Cevremde ve ailemde dogum yapan insanları görerek yorum yazdım.Siz daha önce dogum yaptiniz mi ilk cocugunuz mu
Teşekkür ederimIlk doğumum olacak. Cevremde ve ailemde dogum yapan insanları görerek yorum yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?