• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapanlar bana acil bakabilir mi?

Bende ayni durumdayım bebeğim iri, şeker var bir de o yüzden 38+1 de alalım dedi doktor perşembe günü gideceğim, bebeğim iri diye vajinal doğumdan korkuyorum açıkçası ama suni sanciyla bir deneyelim dedi doktor, önce suni sancı alacağım sonrasında olmazsa sezeryana geçiş yapacağız hiçbir doğum belirtim de yok açıkçası nasıl olacak bende bilmiyorum
Merhaba, birbirimizden haberdar olalım olur mu, hangi hastanede olacak inşallah 🌺

Aminnn insaAllah işte insan ister istemez korkuyor her türlü olasılık insanın aklına geliyor
İnanın her türlü olasılık gelmiyor, gelmesinde. Akışa bırakın kendinizi. Bol bol dua edin, en hayırlı en sağlıklı en güzel şekilde kucağınıza alın. ❤️

Olur tabii ki, ayın 20 sinde devlet hastanesinde olacak sana tarih verdi mi doktor
Bana da hemen sonraki gün, 21 Şubat’ta gideceğim Çam Sakura’ya. Allahım kolaylıklar versin ikimize de, ama senin için henüz erken değil mi?

Bana da hemen sonraki gün, 21 Şubat’ta gideceğim Çam Sakura’ya. Allahım kolaylıklar versin ikimize de, ama senin için henüz erken değil mi?
Gebelik şekeri var insülin kullanmak zorunda kaldım, bebeğe daha fazla zarar vermesin diye bu vakitte almak istedi 38+1 olmuş olacağım tam olarak bebek iri olunca daha fazla beklemek istemedim

Gebelik şekeri var insülin kullanmak zorunda kaldım, bebeğe daha fazla zarar vermesin diye bu vakitte almak istedi 38+1 olmuş olacağım tam olarak bebek iri olunca daha fazla beklemek istemedim
Merhaba canım, ne yaptın? Gittin mi hastaneye

Merhaba canım, ne yaptın? Gittin mi hastaneye
Merhaba dün son kez kontrole gitmiştim bir de başka doktor görsün diye o zaman karar verdik sezeryan olacağım ama doktor 1 hafta daha bekleyelim 38. Hafta daha erken bebek biraz daha dursun dedi 25 ine gün verdi

Merhaba dün son kez kontrole gitmiştim bir de başka doktor görsün diye o zaman karar verdik sezeryan olacağım ama doktor 1 hafta daha bekleyelim 38. Hafta daha erken bebek biraz daha dursun dedi 25 ine gün verdi
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah kuzucuğun 🥰 ben de yarın gidiyorum Allahın izniyle

Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah kuzucuğun 🥰 ben de yarın gidiyorum Allahın izniyle
Ayyy hadi bakalım süreçten beni de haberdar et olur muuu 🥹🥹🥹 hersey çok güzel geçer inşallah hayırlısıyla bebesini kolayca kucağına alırsın insaAllah

Ayyy hadi bakalım süreçten beni de haberdar et olur muuu 🥹🥹🥹 hersey çok güzel geçer inşallah hayırlısıyla bebesini kolayca kucağına alırsın insaAllah
Yazarım tabii pamuğum, ilk bebeğim biraz korkuyorum ama Allaha sığınıyorum bakalım

Korkma insaAllah çok güzel olur hersey, herhangi bir doğum belirtin var mı? Nasıl bir yol deneyeceksin suni sancı mi sezeryan mi
Hiç sancılanmam yok, bana kalsa suni sancıyla denerim ama Allah büyüktür bakalım yarın ne diyecekler

Hiç sancılanmam yok, bana kalsa suni sancıyla denerim ama Allah büyüktür bakalım yarın ne diyecekler
Anladım canım hayırlısı hangisi ise o olsun, ben suni sancidan korktum bir de bebek iri olunca doktor da doğumun çok zor hatta imkansız olur dedi, çevremdekiler de suni sancı çok zor onun yerine sezeryan ol sonrasında ağrı çek daha iyi felan dediler oylelikle sezeryana karar verdim. Senin için de en hayırlısı hangisi ise o olsun

Back
X