- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.875
- 598
Ama yanlış uygulamadan ötürü açılma olmadı dediniz nasıl oldu bebiş zorlanmadanBen hiç hissetmemiştim. Bazılarında bel ağrısı bırakıyormuş o da olmadı bende. Sancıları da hissetmedim, kesiyi de, dikişi de. Çok rahat bi yöntem.
Zorlandım cnm ama acı hissetmedim. Epidural erken vurulduğu için açılmam olmadı. Çok bekledim. Hastalandım. Ikınacak halim kalmamıştı Doğum sırasında. Kestiler, diktiler. Hiçbirini hissetmedim. Benim iyileşme sürecim uzun ve zordu. Doğum öncesinde ve sırasında epiduralden dolayı hiç acı/sancı hissetmiyorsun.Ama yanlış uygulamadan ötürü açılma olmadı dediniz nasıl oldu bebiş zorlanmadan
Epidural verilmesi için belli b açıklığa ulaşması gerek deniyor.
Ulaşana kadar da sancı vardır o zaman.
E sanciyi zaten cekmissem epidural niye alayim.
Çok anlamadım mevzuyu bana anlatılan doğru bilgi mi
Saplama olasak adlandırınca çok acılı gibi geliyorEpidural belden iğne sapliyolar filan ya. Çok acili değil mi o saplanmasi ve onunla hareket edebilmesi
Benim gittiğimde 2.500 epidural 1.000Özel hastanelerde normal doğum fiyatları ortalama olarak ne kadar acaba.
Çok mu değişken ki
Toplamda 3500 yani? Epidurali istersenBenim gittiğimde 2.500 epidural 1.000
Evet, sezaryen de 3.500Toplamda 3500 yani? Epidurali istersen
İnşallah sezeryan gerek kalmaz.Evet, sezaryen de 3.500
İnşallah sezeryan gerek kalmaz.
Bebeğinizin adini ne dusundunuz
Allah bagislasinHayırlısı olsun tabi ama sezaryen düşünüyorum
Sare Nil
Amin saol :)Allah bagislasin
Pişmanlık oldu mu?Ben sezeryan oldum ve sanirim kimisi hissediyo dediginiz seyi hissettim. Kesik ağrı hissetmiyosunuz. Sadece karnıma çöktüler gogsumun altından onu hissettim biraz nefesim kesildi
Şoyle soyleyeyim o cokmeyi hissettigimde ve ameliyathaneye ilk girdigimde iyiki normal yapmamisim dedim. Cok agladim korkudanPişmanlık oldu mu?
O kadar ağrı sızı normal sayılır aslinda, ameliyat sonuçtaŞoyle soyleyeyim o cokmeyi hissettigimde ve ameliyathaneye ilk girdigimde iyiki normal yapmamisim dedim. Cok agladim korkudanama ameliyattan sonra yasadigim bir kac seyden acaba normal yapsa miydim da demedim degil. Gaz cikaramadim lağman yaptilar o yuzden ve evde 4 gun desteksiz kalkamiyordum baskasina muhtaclik kotu. Cocugumla ilgilenecek takatim yoktu. Ama 4 gunde butun agrim sizim gecti hamdolsun. Sezeryan izi de o kadar kotu degilmis hem cok asagida hem de rahatsiz etmiyor
Amin canim sen de saglikla kucagina al insallahO kadar ağrı sızı normal sayılır aslinda, ameliyat sonuçtabenim normal doğumda iyileşmeye daha uzun sürmüştü bakalım bunda nasıl olcak sende sağlıkla büyüt bebisini inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?