:)) haklısın garip oldu valla ne yazsam garip zatenanormal arkadaş nasıl oluyor?
Ah keşke bulabilsem deniyorum bakalımDün burda arkadaş arıyorum diyen birisi vardı onu bulursanız belki mutlu olursunuz
:)) haklısın garip oldu valla ne yazsam garip zaten
Evlie ve çocuklu kankilerimden sıkıldım benim gibi bekar birini arıyorum işte hepsi bu
Ne demişler "arayan bulur" ...Ah keşke bulabilsem deniyorum bakalım
Onu da aradım da onu geçtim artık olmuyor çünkü. Bari kiz arkadaşım olsun onunla bir şeyler yapalım yalnızlığımı da seviyorum da sıkıldım ya bide bisey yaparken de motive ediyor insanı iyi oluyor birbirine. Evlileri gördükçe üzülüyorum elimde değil uymuyor artık frekanslarımizSevgili ariyorum desen rahatlayacaksin bence o isigi gordum ben sende.
Evet ne demişler aramakla bulunmaz bulanlar arayanlardırNe demişler "arayan bulur" ...
Neden bu fakelerin adı hep oya oluyor bunu hep merak etmisimdir :)
Gerçekten ismim oya fake değilim inanmamak da tercih tabi :) zaten sahte olmak istesem baska bise yazardım kiNeden bu fakelerin adı hep oya oluyor bunu hep merak etmisimdir :)
:)) çok tatlısınız nasıl inandirayim kiSimdi adam gelip Ahnmet abiniz geldi acilin diyemiyor biraz anlayisli olmak lazim. Ya oya olacak ya ayse olacak ya da isim soy isim yazacam ki guven olustursun. Malum biz kadinlar zeka yoksunuyuz ondan.
Gerçekten ismim oya fake değilim inanmamak da tercih tabi :) zaten sahte olmak istesem baska bise yazardım ki
Neden böyle devam etsin yabize ne yav yalnızsan, bu zamana kadar nasıl yaşadıysan aynen devamke