Yas farki

Kafa dengiyseniz yas farki cokta buyuk degil erkekler zaten gec olgunlasiyor genelde. Taraflar kendine bakiyorsa fiziksel olarak dengeli oluyor gayet cunku kadinlar malesef erken çöküyorlar bir cok faktörden dolayi. Maaş konusu ise uzun vadede aranizda sorun ve kompleks meselesi olmayacaksa, es adayina guveniyorsaniz dert etmek icin sacma bir faktor diye dusunuyorum. Yani insanin derdi bu olsun. Iyi anlasilan, mutlu bir evlilik olacagina inanciniz tamsa maas farkliligi nedjr ki.. aileniz es adayinizda farkli sorunlar mi gordu yoksa gercekten tek dert ettikleri sey bu mu? Hayir farkli sorunlar gordulerse dikkate alin derim ama tek dertlerin adamin maddi gucuyse ve bu yuzden mutlu olacaginiz bir evlilige karsi cikiyorlarsa bu da onlari fazla maddiyatci ve sevginin onemini bilmeyen insanlar yapar ve bu durumda onlarin sozuyle hareket etmek ne kadar akillica olur? Artik kisileri bire bir taniyan sizsiniz mukayese edecek sizsiniz.
Yaş kaç sizde. Soğan ekmek olsa yerim yeterki çok aşık olalım kafası max yirmi yaş ürünü olmalı çünkü

Bu ilişki için motivasyonun ortak zevklere sahip olmanız mı? Bir tanıdığım kendinden 7 yaş küçük bir adamla beraber. Kadın avukat, erkek lise mezunu. Ancak adam yakışıklı, seksi, uzun boylu, tatlı, kibar, ailesi görmüş geçirmiş, aileden zenginliği var, çalışkan. Ben bu kadını anlarım bu adamla evlenmek isterse. Sizi anlamadım açıkçası.

Merhaba,

ben 30 ve erkek arkadaşım 43 yaşında. Ortak arkadas sayesinde sosyal medyadan tanistik. Ben akademisyen o ise lise mezunu ama mesleğini eline almiş biri. Ailem yas farkından dolayı ve maasimin onunkinden yüksek olmasından dolayı onalamiyor bu iliskiyi. Ortak yönlerimiz çok ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailem istemediginden dolayı vicdan azabi cekiyorum çünkü evlenirsem ailemle iliskimiz soğuk olacak. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Yas farki sorun yaratabilirmi?
Esimle aramda tam 10 yas var. 14 yildir beraberiz ve 7 yildir evliyiz. Yastan kaynakli hic sorun yasamadik. Belki arada 20 yas olsaydi tam ayarinda olurduk cunku hala bazen kucuk bir cocuk gb 😄 statu farkiya ilgili yorum yapamam cunku esit durumdayiz iyi mesleklerimiz var. Aile onayi olmadan evlenicek yastasiniz fakat bunu yaparsaniz hep bir tarafiniz mutsuz olucaktir. Tavsiyem aile onayini almaya calismak. Belki iliski sureci uzatilip hayat arkadasinizi ailenize sevdirmek icin bir sure caba harcayabilirsiniz.

Yaş kaç sizde. Soğan ekmek olsa yerim yeterki çok aşık olalım kafası max yirmi yaş ürünü olmalı çünkü
Konu sahibi kendi kazancina sahip erkekte bos gezenin bos kalfasi degil. Yani bu beyanlar kendi parasini kazanacak kapasiteyi kendinde goremeyen kadinlarin beyani. Ben yuva kurarken kocamin işi yoktu ama cok dogru biriyle evlendim işi de oldu, cocugumuz kreş yasina geldiginde bende calismaya baslayacagim daha da kolaylasacak her sey. Nedir bu erkek kadindan cok kazanmali kompleksi anlamis degilim. Kadin calisiyor, kadin kadar kazanmasada adamda calisip kazaniyor. Ne sogani ne ekmegi. Ne kadar buyuk bir insan grubunu asagiladiginizin farkinda misiniz? Sonra erkekler kadinlara mal, esya gozu ile bakiyor diye agliyorsunuz?!

Konu sahibi konuda yok sanırım. 30 yaşında bir kadın hayatının en verimli çağında en aklı başında çıtır çıtırken, 40+ bir adam ununu elemiş eleğini asmış emekli gibi köşe yastığı edasında oturur evde. Sen eğlenmek istersin o saat 10da uyuklar..

Konu sahibi kendi kazancina sahip erkekte bos gezenin bos kalfasi degil. Yani bu beyanlar kendi parasini kazanacak kapasiteyi kendinde goremeyen kadinlarin beyani. Ben yuva kurarken kocamin işi yoktu ama cok dogru biriyle evlendim işi de oldu, cocugumuz kreş yasina geldiginde bende calismaya baslayacagim daha da kolaylasacak her sey. Nedir bu erkek kadindan cok kazanmali kompleksi anlamis degilim. Kadin calisiyor, kadin kadar kazanmasada adamda calisip kazaniyor. Ne sogani ne ekmegi. Ne kadar buyuk bir insan grubunu asagiladiginizin farkinda misiniz? Sonra erkekler kadinlara mal, esya gozu ile bakiyor diye agliyorsunuz?!

Fedakarlık yapinca erkeklerin kadınlara bakış açılarını değiştiğini nereden öğrendiniz merak ettim doğrusu. Ayrıca gözü nasıl baktıkları çokta umurunuzda değil.

Aşağılamak mı 😂 ilahi.. bence siz hayal dünyasındasınız. Çünkü gerçek dünyada işler öyle yürümüyor. Hayat zor malum. Akademisyen bir insanın çevresi, yaşam şartları, kültürel birikimi belirli bir noktaya gelmiştir. Öğrenim seviyesi kendine denk olmayan biri ile fikir çatışması yaşar. Bu ilk aşama.. ikincisi sevgi karın doyurmaz, tek başına huzur sağlamaz.. bunları net bilmiyorsanız henüz pencerenizden dışarı bakmamışsınızdır. Kaldı ki yok aşağılıyorsunuz, yok kadın mal mı, yok bu çalışmayan kadın bla bla diye olayı başka yere çekmeye çalışıp dramatize etmenin anlamı yok. Çünkü komik oluyor.

E kadınlar için erken çöküyor demeyi biliyorsunuz, bu ataerkil düşüncenin çıktığı beyin erkeğin fazla kazanması gerektiği konusunda ne oluyor da böyle minnoşlaşıveriyor? Ayrıca 13 yaş büyük adam bi zahmet taşı taş üstüne koymuş olsun, 43 yaşında adamın genç ve kariyer sahibi bir kadının yanında artısı olmalı. Gençlik yok, para yok, sosyo kültürel denklik yok, bişey yok, göz göze bakınca karın doymuyor üzgünüm.

E kadınlar için erken çöküyor demeyi biliyorsunuz, bu ataerkil düşüncenin çıktığı beyin erkeğin fazla kazanması gerektiği konusunda ne oluyor da böyle minnoşlaşıveriyor? Ayrıca 13 yaş büyük adam bi zahmet taşı taş üstüne koymuş olsun, 43 yaşında adamın genç ve kariyer sahibi bir kadının yanında artısı olmalı. Gençlik yok, para yok, sosyo kültürel denklik yok, bişey yok, göz göze bakınca karın doymuyor üzgünüm.
Öyle deme sevince samanlık seyran… söylediklerin kendi parasını kazanamayacak kadınların söylemi bre melun ndkdkmxkdkdm

Kadin adamla mutlu? Mutlu olmasinin degeri sadece maddiyatla mi kiyaslaniyor?

Kadin adamla mutlu? Mutlu olmasinin degeri sadece maddiyatla mi kiyaslaniyor?
Şimdilik. Her zaman böyle laylaylom sevgili kalmayacaklar. İlişkideki ilerleme aradaki tonla farkın dezavantajlarını zamanla daha çok yüzlerine çarpacak.

X