- 1 Haziran 2012
- 6.536
- 21.535
- Konu Sahibi renkli_hayaller
Konu sahibi kendi kazancina sahip erkekte bos gezenin bos kalfasi degil. Yani bu beyanlar kendi parasini kazanacak kapasiteyi kendinde goremeyen kadinlarin beyani. Ben yuva kurarken kocamin işi yoktu ama cok dogru biriyle evlendim işi de oldu, cocugumuz kreş yasina geldiginde bende calismaya baslayacagim daha da kolaylasacak her sey. Nedir bu erkek kadindan cok kazanmali kompleksi anlamis degilim. Kadin calisiyor, kadin kadar kazanmasada adamda calisip kazaniyor. Ne sogani ne ekmegi. Ne kadar buyuk bir insan grubunu asagiladiginizin farkinda misiniz? Sonra erkekler kadinlara mal, esya gozu ile bakiyor diye agliyorsunuz?!
Ben size katılıyorum. Kadın erkekten çabuk çöker kısmına değil, alıntıladığım kısma katılıyorum.
Konu sahibi de bir yazdı ortalıktan kayboldu zaten , beyefendi çalışıyor mu ne iş yapar sosyokültürel durumu ne kimsenin bir bilgisi yok.
İşini gücünü kurmuş lise mezunu bir adam çoğu üni mezununu sollar şu devirde. Yok vizyon falan denmiş de yani Tr'de max 10 üniversite sayarım üniversite olarak, onların bile çoğu bölümü boş, üzgünüm gerçekler acı.Günümüzde bu kadar anlamsız hale gelen bir title için bu kadar sene yıpranmanın bir önemi yok, giden zaman insan hayatından.
Türkiye'de insanlar fazla takık bazı şeylere benim gözlemim bu. Herkes çok gergin, kimse zamana bırakıp hayatı olduğu gibi yaşamak istemiyor. Herkes 10 yıl sonrasının planını kurmuş şimdiden, ama yanlış geliyor artık bana bu.