Normal arkadaş arıyorum

Simdi adam gelip Ahnmet abiniz geldi acilin diyemiyor biraz anlayisli olmak lazim. Ya oya olacak ya ayse olacak ya da isim soy isim yazacam ki guven olustursun. Malum biz kadinlar zeka yoksunuyuz ondan. Erkek dedigin aha boyle olacak zeka fiskiracak.
Ama oya çok kullaniliyor ondan diyorum hele isim soyisimler bağırıyor artik 😁

Aramıza hoşgeldiniz Oya.

Bizim hatunlar birer ürkek ceylan(!) birer açmamış gül goncası(!) gibidir yeni biri gelince korkuyorlar.
Siz kendinizi tanıtın biraz, yaşınız kaç? Nelerden hoşlanırsınız.
Bursalıymışsınız, Bursa’dan çok üyemiz var, iskender kebap kestane tatlısı yemiyor, Uludağ da sucuk partisi yapmıyorsanız Bursalı saymayız sizi :)))

Aramıza hoşgeldiniz Oya.

Bizim hatunlar birer ürkek ceylan(!) birer açmamış gül goncası(!) gibidir yeni biri gelince korkuyorlar.
Siz kendinizi tanıtın biraz, yaşınız kaç? Nelerden hoşlanırsınız.
Bursalıymışsınız, Bursa’dan çok üyemiz var, iskender kebap kestane tatlısı yemiyor, Uludağ da sucuk partisi yapmıyorsanız Bursalı saymayız sizi :)))

Yabmaa neden biliyor musun çünkü inanırım 🥲

Yabmaa neden biliyor musun çünkü inanırım 🥲
:KK70:
Her zaman böyle bir tanımlama görmeyeceğiniz için tadını çıkarın:)))

Üye yeni ve bizlerle kaynaşmak istiyor şans tanıyalım, tanıyınca belki sevecek belki lanet edecek bize:KK14: ama ekşili acılı tatlılı da olsa eğlenceli bir platformuz🫶😁

:KK70:
Her zaman böyle bir tanımlama görmeyeceğiniz için tadını çıkarın:)))

Üye yeni ve bizlerle kaynaşmak istiyor şans tanıyalım, tanıyınca belki sevecek belki lanet edecek bize:KK14: ama ekşili acılı tatlılı da olsa eğlenceli bir platformuz🫶😁

Uye olan bidaha kopamiyor oyle bir platformuz cok sukur tek sikintimiz arada banlaniyoruz, banimiz acilinca solugu burada aliyoruz 🤣

Doğru kadınlar derken??? Amacınız ne?

Bunaldıysan psikoloğa git.
Terapi aldım zamanında o da yeni insanlar tanimayi öneriyor.
Neden bu kadar tersleniyorum anlamadım
Kadın sitesindeyiz yaa kadınlar bari üzmesin birbirni demek istedim ne var ki

X