Ben mesela fake im ondan bibibella yoksa adımı yazardımGerçekten ismim oya fake değilim inanmamak da tercih tabi :) zaten sahte olmak istesem baska bise yazardım ki
Ama oya çok kullaniliyor ondan diyorum hele isim soyisimler bağırıyor artikSimdi adam gelip Ahnmet abiniz geldi acilin diyemiyor biraz anlayisli olmak lazim. Ya oya olacak ya ayse olacak ya da isim soy isim yazacam ki guven olustursun. Malum biz kadinlar zeka yoksunuyuz ondan. Erkek dedigin aha boyle olacak zeka fiskiracak.
Yaa çok teşekkür ederimAy canim benim ya demek gercek isim bu kanim kaynadi simdi bak fokur fokur oldu ama evliyim
Yaa çok teşekkür ederim
E olsun evli de olsan bursa daysan :)
Yeni birisin sonuçta hayatima
Ama oya çom kullaniliyor ondan diyorum hele isim soyisimler bağırıyor artik
:) doğrudur valla bi iddiam yok bildiğim bise de yok devir zaten kötü kimse gerçek değil nadiren böyle gervek biri olunca da insan inanmaz tabiIstanbul olma mi? Illa ki Bursa mi lazim?
Yabmaa neden biliyor musun çünkü inanırımAramıza hoşgeldiniz Oya.
Bizim hatunlar birer ürkek ceylan(!) birer açmamış gül goncası(!) gibidir yeni biri gelince korkuyorlar.
Siz kendinizi tanıtın biraz, yaşınız kaç? Nelerden hoşlanırsınız.
Bursalıymışsınız, Bursa’dan çok üyemiz var, iskender kebap kestane tatlısı yemiyor, Uludağ da sucuk partisi yapmıyorsanız Bursalı saymayız sizi :)))
Yabmaa neden biliyor musun çünkü inanırım
Her zaman böyle bir tanımlama görmeyeceğiniz için tadını çıkarın:)))
Üye yeni ve bizlerle kaynaşmak istiyor şans tanıyalım, tanıyınca belki sevecek belki lanet edecek bizeama ekşili acılı tatlılı da olsa eğlenceli bir platformuz
Direkt kafamı yarsaydınızUye olan bidaha kopamiyor oyle bir platformuz cok sukur tek sikintimiz arada banlaniyoruz, banimiz acilinca solugu burada aliyoruz
Ben de sizleri seviyorumSeviyoruz sizi Mune. Banlanma ihtimalimizi de seviyoruzBen bir konuda sizi gorursem yandan yandan kaciyorum
Doğru kadınlar derken??? Amacınız ne?:)) çok tatlısınız nasıl inandirayim ki
Erkeklerin pisliği ve iğrençliği konusunda katılıyorum ama doğru kadınlar bari üzmesin demi
Bunaldıysan psikoloğa git.Neden böyle devam etsin ya
Gerçekten üzülüyorum bu zamanı yaptım ama bundan sonrası zor bunaldım..
Terapi aldım zamanında o da yeni insanlar tanimayi öneriyor.Doğru kadınlar derken??? Amacınız ne?
Bunaldıysan psikoloğa git.