- 14 Nisan 2022
- 406
- 331
- Konu Sahibi renkli_hayaller
Peki hanimlar. Engin hayat tecrubelerinizle bizleri aydinlattiginiz icin tesekkurler, haklisiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğunlukla aileler çekincelerinde haklı çıkıyorlar, eğitim ve maddiyatta denklik olmaması kadar yaş farkının da çok olması sorun, ayrıca erkek arkadaşınız bu yaşa kadar hep bekar mıymış, daha önce evlilik yapmış mı?Merhaba,
ben 30 ve erkek arkadaşım 43 yaşında. Ortak arkadas sayesinde sosyal medyadan tanistik. Ben akademisyen o ise lise mezunu ama mesleğini eline almiş biri. Ailem yas farkından dolayı ve maasimin onunkinden yüksek olmasından dolayı onalamiyor bu iliskiyi. Ortak yönlerimiz çok ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailem istemediginden dolayı vicdan azabi cekiyorum çünkü evlenirsem ailemle iliskimiz soğuk olacak. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Yas farki sorun yaratabilirmi?
Allahını seversen saçmalama bence. Her türlü ofsayt. Yaş farkı maaş farkı kültür farkı herşey sorun olacak.Merhaba,
ben 30 ve erkek arkadaşım 43 yaşında. Ortak arkadas sayesinde sosyal medyadan tanistik. Ben akademisyen o ise lise mezunu ama mesleğini eline almiş biri. Ailem yas farkından dolayı ve maasimin onunkinden yüksek olmasından dolayı onalamiyor bu iliskiyi. Ortak yönlerimiz çok ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailem istemediginden dolayı vicdan azabi cekiyorum çünkü evlenirsem ailemle iliskimiz soğuk olacak. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Yas farki sorun yaratabilirmi?
Benim neyimi begenmediniz peki askolsunMaddiyat yoksa bir süre sonra çok düzgün ilişkiler bile bitmiyor. Siz çok romantik düşünüyorsunuz.
Yok yahu! Sizi beğeniyorumBenim neyimi begenmediniz peki askolsun
Bu cümlenizi beğendim biraz düşünmeden yazmışsınız gibi geldi.Belki arada 20 yas olsaydi tam ayarinda olurduk cunku hala bazen kucuk bir cocuk gb
Tamamen espriydi ama erkeklerin yillandikca cocuksu hallerinden pek bir sey kaybetmediklerinin altini cizmek istemistimYok yahu! Sizi beğeniyorum
Bu cümlenizi beğendim biraz düşünmeden yazmışsınız gibi geldi.
Hipergami deme şimdi bi duygusallaşan olur. Doğa sadece kadınların aleyhine çalışıyor.Bu hipergami sizde hiç mi calişmiyor ya.
Doğanin bir parcasi.
Nerden cevirip tutsan yok olmuyor cunku.
Kadınlar yaşlanırken erkekler gençleşiyor doğru. Hatta yaşları ilerledikçe, küçül küçül cebime gir moduna giriyorlar. Taş gibi amcalar dolaşıyor sokaklarda. Kadının menepozu var, erkeklerin antropozu yok zaten. Hormonlar sadece kadınlar da var. Erkekler doğa üstü varlıklar anlayamıyorsunuz siz.Hipergami deme şimdi bi duygusallaşan olur. Doğa sadece kadınların aleyhine çalışıyor.
Sorun sadece yas mi? Gerci siz de kagit ustunde universite mezunu gibi gorundugunuz icin bence sorun yok. Ne de olsa isini eline almisMerhaba,
Uzun vadede sorun yaratabilirMerhaba,