aklıma takılan bişi oldu gelen misafirlere havlumu dağıtılıyor :S
canım ben kızımı evlendirdim düğünde damada takım elbise ve ayakkabısını da aldaım sizde öyle yapın arkadasın dedigi gibi bohca verecekseniz gittiginizde götürün derim ama ben konuştum düğün de verdim bizde adet öyle diye konuştum birde tıras takımı pijama felan bunlar düğünde bohcaya konur şimdi verirsen düğünde ne vereceksin bu benim düşüncem yinede sen bilirsin annenle otur konuş derim kolay gelsin
hafta sonu sevgilimle alışverişe çıkıcaz biz ailelerin üstüne yıkmak istemediğimiz için herşeyi kendimiz yapıyoruz çarşıdan bohça kabını ona pijama takımı eşofman takımı çorap ve iç çamaşırını alacaz lifleride alırım herhalde biz konuştuk takım elbise almıcam zaten takım nişan için alıcaz onuda bohçaya koyamaya gerek yok kayın validem bizde kalacağı için giderken verecem bohçalarını bugünde evle konuştum badana boya yaptırcaklarmış mayıs haziran gibi herşey yoluna giriyor ya çok mutluyum ya harika bişey birde bir set gördüm sizinle paylaşmak istiyorum ama gece paylaşırım 8 yada 10 parça set 90tlymiş fikrinizi söylersinizi.
birde isteme esnasında ne giymeliyim :S
canım ya ben bugün ne yaptım aldım benimkini çıktım çarşıya bohçanın yarısı tamamladım havlusundan çorabına kadar süperdi allah sanada kolaylık versin
bende sınava hazırlanıyorum canım ama hazirana falan bırakma bence kıyafetini acayip uçuk fiyat koyuyorlar yaz ayı olunca bana kalsa aralıkta falan alacaktımda bulamadım beğenemdim falan ben şimdiden bitereyim bohçamda kafam rahat etsin birde şalı hiç düşünmemiştim koymasam olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?