Nişan nolur yardım nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım bize gelenler çok uzaktan geldikleri için düşündüm düşündüm,boş göndermek istemediğimden bunu yaptım,yoksa adet falan olduğundan değil yani..nezaketen yaptım,çok da beğendiler...

BU ARADA SANA ÖZEL MESAJ GÖNDEREMİYORUM ,HAKKIM YOKMUŞ...şöyle ekleyebilirsin resmi...
YENİ KONU AÇ ın altında EKLENTİ EKLE vra,oradan DOSYAYI BİLGİSAYARINIZDAN YÜKLE ye gelip GÖZAT ı tıklayıp ekleyebilirsin.

Son düzenleme:
pinky'cim inşallah herşey yolunda gidecek ve en güzel şekilde bu işin altından kalakcaksın ben inanıyorum. opuyorumnanaktan
Ben de senle çok benzer durumdayım aslında kaydirigubbakcemile5 Bu başlık bana da iyi oldu.
Bizim de tanışma isteme nişan bir arada olacak. Biz de birbirimiz için birer bohça hazırlamayı düşünüyoruz. Bazı şeyleri beraber alacağız, bazılarını da kendi zevkimize göre alacağız.
Ben şimdiden parfüm, makyaj malzemesi, vs. beğendim aldım. Bunları ona vereceğim, annesi bana hazırlayacakları bohçaya ekleyecek bayanssulusmile
Onun için de bohçaya koymak için şunları düşündüm:
gömlek, kravat, çamaşır, pijama tk, terlik, traş tk, çorap. Bunları onunla beraber alırız sonra ben alır eve getirir bohça yaparım diye düşünüyorum.
Çünkü biz masrafları hep ortak karşılayacağız, onların taraf bizim taraf diye birşey yok. Bu nedenle hep kullanacağımız şeyleri koyacağız bohçaya gereksiz birşey koymayacağız. Ondan hep birlikte beğenip alacağız.
Bir de ben internetten alıyorum bazı şeyleri, beraber alışveriş yapamıyorsanız bile internetten beğenip birbirinizle paylaşıp alabilirsiniz, ki zaten internetten almışsın sanırım Sarardan birşeyler.
Aldığın şeyleri yazarsın ben henüz erkek için birşey almadım, kendime aldım hep bayanssulusmile
Bu arada Temmuz'a erteleme hepsi hallolur ertelersen kafanı daha çok meşgul eder zaten boşver yapıverin gitsin olumunekankayizsmile

aklıma takılan bişi oldu gelen misafirlere havlumu dağıtılıyor :S

Şart değil canım ama elizha gelen bayanlara dağıtmış canım. Çok guzelde süslemiş ama havluları:)) Tercih meselesi tabi dağıtmayadabilirsin. Bu arada iş bulmana çok çok sevindim:) .Tabi ki herşey çok gusel olucak tatlım.

Bu arada çok kararsız karışık olduğumu düşüneceksiniz ama Benim nişanımı yine Temmuza kpss sınavımın sonrasına erteledik. Aslında erteleme değil yani yine olacak ama Nisan da olacagına Temmuzda Olacak.

O kadar cok etkileniyorum ki şimdiden ders çalışamıyorum çünkü. Sınavdan sonra rahat rahat elbiseme bakarım vss diye dşündük. Şimdi stres yapmam sınavımı çok etkiliyor kızlar.Düşünmekten derslere odaklanamıyorum.

Bu arada resmi eklemeyi bende pek beceremiyorum ama aşağıda msj yazarken gelişmiş düzen var. oraya tıklayınca Gülen suratın yanında ekletiler, ataç şeklinde bir işaret var. oraya tıklayıp ^^dosya şec^^ i işaretliyosun bilgisayarındaki dosyayı seçip, hemen yanındaki ^^yukle^^ linkine tıklıyosun. Bu kadar sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
ashminukal canım benimm. Aynı dönemlerdeyiz ya birbirimize destek olmamız öyle iyi geliyor ki. Ne kadar tatlı heyecanlar olsa da zor dönemlermiş:))

Evet canım sarardan aldıklarımı netten aldım ona göstererek:)) Canım damat tan işte bir gömlek aldım başka bir web sitesinden çok beğenerek.
Sarar web shoptan da Gmleğe uygun kravat aldım. Sonra iki çorap ve cüzdan aldım şimdilik bu kadar:))
Onunla beraber almayı düşünüyorum bende açıkcası pijama, çamaşır gibi şeyleri. Bilmiyorum belki netten de alabiliriz onları tatlım:) Çam sakızı çoban armağanı şeklinde elimizden ne gelirse koyalım kullanabileceği.

Erteleme konusuna gelince ya ertelemek istemiyorum aslında. Ya kafam çok karışık benim canım. ınan erteledik diyorum ama sonra da ertelemesem mi diyorum.Erteelyince biraz rahatlıyorum sınava daha bir odaklandıgımı hissediyorum. Of bilmiyorum ben canım napacağımı. Aşkım en dogrusu ertelemek çok stres yapıyorsun bir de üstüne sınav stresi ekleniyor diyor.. of off En iyisi ben biraz daha düşüneyimbilmiyorumkismile

canım ben kızımı evlendirdim düğünde damada takım elbise ve ayakkabısını da aldaım sizde öyle yapın arkadasın dedigi gibi bohca verecekseniz gittiginizde götürün derim ama ben konuştum düğün de verdim bizde adet öyle diye konuştum birde tıras takımı pijama felan bunlar düğünde bohcaya konur şimdi verirsen düğünde ne vereceksin bu benim düşüncem yinede sen bilirsin annenle otur konuş derim kolay gelsin

hafta sonu sevgilimle alışverişe çıkıcaz biz ailelerin üstüne yıkmak istemediğimiz için herşeyi kendimiz yapıyoruz çarşıdan bohça kabını ona pijama takımı eşofman takımı çorap ve iç çamaşırını alacaz lifleride alırım herhalde biz konuştuk takım elbise almıcam zaten takım nişan için alıcaz onuda bohçaya koyamaya gerek yok kayın validem bizde kalacağı için giderken verecem bohçalarını bugünde evle konuştum badana boya yaptırcaklarmış mayıs haziran gibi herşey yoluna giriyor ya çok mutluyum ya harika bişey birde bir set gördüm sizinle paylaşmak istiyorum ama gece paylaşırım 8 yada 10 parça set 90tlymiş fikrinizi söylersinizi.

Şöle ki ; Bizim nişan düğünden 3 ay önce olacak. Damat bohçasını ya nişanda, ya da düğünden önce ben gittiğim zamanlarda,ya da düğün zamanında vermeyi düşünüyoruz artık o zaman nasıl olursa şimdiden kestiremiyorum. Ama nişan için geldiklerinde de verebiliriz büyük ihtimal.

Annemde düğünde de verilebilir erkeğin bohçası diyordu. Ama nişanda da verebiliriz dedi.Çünkü şehirlerimiz farklı onlarla.
Farklı şehirlerde olduğumuz için de nişandan bir hafta sonra falan benim ailem onlara gidemeyebilir ertesinde çünkü.

Ayrıca;Nişan bohçasına dediğin gibi herşeyi koyarsam düğünde damat için bir bohça daha yapmıcam tabi ki.
Düğün zamanında da bu kez diğer aile üyeleri için yaptığımız bohçaları götürücez. Düğünden önce ya da sonra kayınvalide- kayınpeder, dede-babanne, dede-anneanne için hazırlayacağımız 3 bohçayı götürücez. Annemle bu şekilde konuştuk.

Düğünde nişanlıma takım elbise almam şartmı bilmiyorum. Durumum olursa alırım ama olmazsa alamam. Nişan zamanında da takım elbise alırsam da , düğünde bir kere daha almama gerek görmüyorum..Ben çalışmıyorum çünkü. Sadece ailem karşılayacak masraflarımı.Bunu aşkımda biliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Herşeyin güzel gitmesine sevindim canım. İnşallah çok guzel böyle devam eder hep.Sen şimdi atlatırsan bu günleri benim nişan yaklaştığında yardımcı olursun sanırım. Gerçi ben damat bohçasını hazırlamaya başladım bile kaydirigubbakcemile3

Bohçanın ne zaman verileceğine takılmıyorum artık bende. Şartlar ne gerektirirse öyle yapıcaz annemle bizde canım.

canım ya ben bugün ne yaptım aldım benimkini çıktım çarşıya bohçanın yarısı tamamladım havlusundan çorabına kadar süperdi allah sanada kolaylık versin

canım ya ben bugün ne yaptım aldım benimkini çıktım çarşıya bohçanın yarısı tamamladım havlusundan çorabına kadar süperdi allah sanada kolaylık versin

Hayırlı olsun canımm ne gusel:) benimde eksikler var tamamlıcam inşallah:) Biz erteledik biliyorsun 4 ay kadar. rahatım henüz:)

Nişanın ne zaman olacaktı canım senin. Bohçayı ne zaman vereceksin nişandan öncemi sonra mı..

temmuz ayında olucak canım daha 4 ay var ama ben heycandan ölüyorum bir an önce bitsin istiyorum bohçanında sıkıntısı çekilmiyor neyse mart ayı sonundada bohçam hazır oluyor süper olucak ya uffff

aaa bende temmuza erteledim ya:)) super aynı zamanda mı olcak bizim nişanlarımız şimdi:)))

canım ya bende damadın bohçasını yapcam bir tek diğerlerini annem halldecek.Şimdiden kayınvalideye, anneanneye, babanneye şal örmeye başladı :))

Damadın bohçasına koyacağım şeylerin devamını 2 ay sonraya erteledim daha erken:)) Mayıs gibi geldiğinde alcam devamını. Sende acele etme yetişir inşallah. Bu arada bende çok heyecanlıyım

Nişan kıyafetimede haziran sonunda başlıcam bakmaya:)) Senin şimdiden hazır elbisen ne gusel:)) Ben şu sınavıma hazırlanıyorum ya ondan..

bende sınava hazırlanıyorum canım ama hazirana falan bırakma bence kıyafetini acayip uçuk fiyat koyuyorlar yaz ayı olunca bana kalsa aralıkta falan alacaktımda bulamadım beğenemdim falan ben şimdiden bitereyim bohçamda kafam rahat etsin birde şalı hiç düşünmemiştim koymasam olur mu ki

Heycana gelirse hiç sorma bi heycan bi heycan bazen düşünmeye dalıyorum etrafımdaki hiç bir şey duymuyorum görmüyorum ama bişey kalmadı ya 4 ay ne ki göz açıp kapayana kadar geçicek gelicekler isticekler bi bakmışsın artık nişanlısın bumu diceksin demek bile zor ruya gibi geliyor pffffffffff

Canım bilmiyorum ki şu aralarda hiç elbise arayışına girme havasında değilim inan ki.Bizim ki gelecek 10 gün sonra belki gezerken bakarız arada görüştüğümüzde beraber:) Nişan kıyafeti tarzında aramıcam canım bi de daha sade bir elbise istiyorum of bende çok heyecanlıyım ders çalışırken dalıyorum sürekli:)

Bohçaya şal koyman şart değil. Annem örüyor benim, elinden geliyor o yuzden koyucaz biz tatlım:hulya:

anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim birde şu tespih kesecikleri dikkatimi çekti belki onlardan yaptırırım :d

Ay ilahi canım. Nasıl birşey onlar öyle :) Olur tabi ki içinden ne geliyorsa koyabilirsin tabi , için nasıl rahat ediyorsa dilediğin gibi yap bohçalarınıkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…