pinky'cim inşallah herşey yolunda gidecek ve en güzel şekilde bu işin altından kalakcaksın ben inanıyorum. opuyorumnanaktan
Ben de senle çok benzer durumdayım aslında kaydirigubbakcemile5 Bu başlık bana da iyi oldu.
Bizim de tanışma isteme nişan bir arada olacak. Biz de birbirimiz için birer bohça hazırlamayı düşünüyoruz. Bazı şeyleri beraber alacağız, bazılarını da kendi zevkimize göre alacağız.
Ben şimdiden parfüm, makyaj malzemesi, vs. beğendim aldım. Bunları ona vereceğim, annesi bana hazırlayacakları bohçaya ekleyecek bayanssulusmile
Onun için de bohçaya koymak için şunları düşündüm:
gömlek, kravat, çamaşır, pijama tk, terlik, traş tk, çorap. Bunları onunla beraber alırız sonra ben alır eve getirir bohça yaparım diye düşünüyorum.
Çünkü biz masrafları hep ortak karşılayacağız, onların taraf bizim taraf diye birşey yok. Bu nedenle hep kullanacağımız şeyleri koyacağız bohçaya gereksiz birşey koymayacağız. Ondan hep birlikte beğenip alacağız.
Bir de ben internetten alıyorum bazı şeyleri, beraber alışveriş yapamıyorsanız bile internetten beğenip birbirinizle paylaşıp alabilirsiniz, ki zaten internetten almışsın sanırım Sarardan birşeyler.
Aldığın şeyleri yazarsın
ben henüz erkek için birşey almadım, kendime aldım hep bayanssulusmile
Bu arada Temmuz'a erteleme hepsi hallolur ertelersen kafanı daha çok meşgul eder zaten boşver yapıverin gitsin olumunekankayizsmile