Nişan nolur yardım nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ASKIS naptın canım nasıl gidiyor, bitirdinmi bohçanı, ben gömlek, kravat, cüzdan,çorap, kom dan da en son cok gusel bir pijama takımı aldım ara verdim:))

ah kızlar, ne güzel işleri önceden yoluna koyuyorsunuz valla. 11 nisan'da istemeye gelicekler beni de. uzak şehirlerdeyiz, peşinden biz oraya gidicez. alışverişler orada yapılacak. biz dönücez, bir gün sonra da aldıklarımızı sandığa koyup nişana gelecekler. bohçaymış, alışverişmiş, sözmüş, nişanmış 10 gün içinde olup bitecek.

öyle hazırlıksızız ki; telaş bile yapamıyorum, inanamıyorum bileeee zemuszemus

canım hayırlı olsun , Çok az kalmış, benimde nisanda olucaktı, sınavım sebebiyle temmuza erteledik, heyecandan hiçbişey yapamıyordum, hala da öyle biraskaydirigubbakcemile3

bizde uzak şehirlerdeyiz, senin gibi ya onun yanına gidince, ya da o yanıma gelince alıcaz banada, ben dayanamadım şimdiden onun bohçasını yapmaya başladım:hulya:

habersiz bırakma bizi.

askıs naptın canım nasıl gidiyor, bitirdinmi bohçanı, ben gömlek, kravat, cüzdan,çorap, kom dan da en son cok gusel bir pijama takımı aldım ara verdim:))

yok bitmedi daha seccadeler tespihler lifler birde eşofman takımı gömlekler ve dediğin kravat kol düğmesi kemer cüzdan seti kaldı hepsi o pijama takımını ne renk aldın...???

benimki senin yorumun için diyorki tam benim kafadan ne acele ediyorsun ki rahat ol diyor ....:d)))))

Aşağıdakini aldım canım Kom'dan.Çok kaliteli kumaşı,kesimi.

askıs cnm en son beyaz eşyaları aldık aşkımla, çeyizlerimiz bölümüne ekliyorum aldıkça. büyük bir bölümünü aldık beyaz eşyalar çok önemliydi. Onlarla uğraştım kaç gündür, hala daha bi kaç birşey var almam gereken, sonra ara vericem, sınava odaklanamıyorum çünkü. öyle tatlım işte,
sen nasılsın sen naptın bakalım,

hayırlı olsun clementine ne güzel sen atlattın hadi sıra bize geliyor,yardımlarını eksik etme sakın,
resimleride sabırsızlıkla bekliyorum

birde cnm hiç sesimiz çıkmaz oldu nasıl gidiyor bitirdinmi işlerini....

Şu anda bohçamı tamamlamış gibi bir durumdayım çok az kaldı canım. Nişanım bu ay olsaymış hakkaten yetiştiremezdim, hala daha eksik var.
Aldıklarım:
1 damat gömlek
1 garibaldi kol düğmeli gömlek,
1 garibaldi kol düğmesi
1 sarar kravat
1 sarar cüzdan
2 sarar çorap
1 kom pijama takımı
1 dagi esofman takımı
1 dagi boxer
1 dagi atlet

Alacaklarım:
1 kemer
2 atlet
2 boxer
Nivea Traş jeli
Nivea Traş balsamı
Gillette yedek bıçaklar
Duş jeli,Parfüm,Roll-on (kofre) set
Nivea vücut şampuanı
Nivea yüz temizleme jeli
Nivea enerji göz bakım kremi
Nivea Q10 enerji kremi
Nivea nemlendirici bakım kremi
Diş macunu
Diş fırçası

Son düzenleyen: Moderatör:
aaaaaa bak diş fırçası ve macununu hiç düşünmemiştim güzel fikir
alacaklarım kol düğmeli gömlek 2 adet
kol düğmesi seti var kol düğmesi ve kravat iğnesi
kemer cüzdan seti var
birde dediğin gibi traş köpüğü falan kaldı

kayın pedere gömlek mi alsam yoksa swit tişört mü alsam bilemiyorum kararsızım sence kaynanamasorayım mı :)

Gömlek al canım ya sorma bence,ben gömlek ve kravat alıcam bi de işte bişeyler daha koyarım kayınpederime.
evet canım kozmetik şeyleri kaldı, onalrıda markete gidince pat pat alırız zaten. az kaldıııı canım ya bitiriyoruzzhihoyyyt

canım ya bitmicek diye öyle korkuyorum ki anlatamam bu ufak bir heycandan mı bilmiyorum ama bu bohça bitmiyor ya al al hep bişeyler eksik birde sen bohçanı nasıl ne zaman vereceksin sonuçta uzak bir yola gidicekler nasıl olmalı ki

Canım bitiyor ya benim mesela çamaşır,kemer ve kozmetikler kaldı. bitti sayılır onlarıda temmuzda nişandan bi hafta öncesinden hallederim. Ben bohçayı ya nişanda vericem, ya da aşkımın olduğu şehre evlerine gidersek vereceğim.Ama annem gidemeyiz herhalde diyor. Bu durumda nişanımızda çıkarıp verebilirim bi sakıncası olmaz.

Diğer hazırlayacağımız 3 bohçayı da düğün zamanında vereceğiz canım

huh sonunda bitti sayılır
bugün söyle bi toparlayayım dedim eksik 2 -3 parça bişi kalmış ve saat var
mutlu oldum :) darısı başınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…