ya canım benim çok çok yardımcı oldun tabiki. Çok teşekkür ederim.Bizde ayrı şehirlerde olduğumuz için bizde senin gibi nişanda verebiliriz damat bohçasını. Bakalım:)) annem ^^nişandan sonra damadın evine gidemeyiz biz herhalde dedi. Ama sen gittiğinde, ya da düğünden önce-sonra artık nasıl kısmet olursa kayınvalide , kayınpeder, dede-anneanne, dede-babanne için 3 bohça yaparız, giderken götürürsün demişti..Annemle biz de aynı senin söylediğin gibi konuşmuştuk canım.
Ben şimdi benimkine yavaş yavaş ona da göstererek aldım bi kaç şey aldım işte...O da bende sana alırım çamaşır vs dedi ama bana sorarak mı alacak berabermi alıcaz bana bilmiyorum.. o ben geldiğim de de alabiliriz bana alacaklarını dedi. Beraber alışveriş yaparız dedi. O zaman ben ona alırken o da bana alır zaten diye düşünüyorum dediğin gibi...Kendiliğinden gelişir..Ben zaten ona alacağım çamaşırı, pijamayı vss onun gelmesine bırakıcam. Son detaylarıda onunla hallederiz canım daha uygun olur sanırım. dediğin gibi.. Nişandan 2-3 hafta önce o gelicek elbise, ayakkabı alıcaz bana,ama benim elbiseyi iki güne nasıl sıgdırıcaz bilmiyorum açıkcası..
opuyorumnanaktan
DURUMLARIMIZ GERÇEKTEN AYNIYMIŞ:) umarım benimki gibi sıkıntısız stressiz atlatırsın,bir de yeme içme ikram durumları var ki,onlar apayrı stres:) uzaktan geldikleri için,her türlüü ağırlaman gerekiyor ,biz kahvaltıdan geceye kadar sürekli getirip götürmüktükk canım ya,zor oldu ama güzel oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?