Nişan nolur yardım nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sen önceden çıkıp beyen en iyisi sonra o gelince alırsınız

Evet canım.olmadı ben önceden gezer bakarım. ya ben düşünmeden edemiyorum nolcak benim bu halim. Sende böylemiydin canım, kızlar sizlerde böyle telaşlımıydınız. Ne olcak ne edilcek. Herşey hazır bile olsa yine düşünür durcam herhalde pöffkaydirigubbakcemile3

hiç stres yapmana gerek yok,heyecan bizde de vardı ama,çoook çabuk geçiyor,geriye tatlı anılar kalıyor..birliket alışveriş yapın,her şeyi deneyerek bakarak alın,çok zevkli bence...biz 2 günde h.sonu hallettik hepsini,abiye aldırmadım ben,etek ceket aldırdım,o yüzden kolay oldu seçmek...aldığın şeyleri de beyaz çiçek süsleme tülleriyle kaplar,üst kısmından kırmızı kurdeleyle bağlar,nazar boncuğu takarsın,AL SANA GÜZEL Mı GÜZEL BOHÇA:) ben de çok yalnızdım,ne bir ablam,ne bir akrabam var,o yüzden aklına takılanı sorabilirsin...
ben pasta da sipariş etmiştim nişandan 2 gün önce,çünkü onlar şehir dışından geldiği için yaptıramazdı..çok hoş oldu...bir de nişanda stüdyoda 10 tane 15 tane resim çektir ,benden bir fikir en güzel anı o kalıyor çünkü,bohçaların resmini de çek bize gösterirsin :)

eh olmazmı oluyo tabi heyecan ama biz çerkeziz bizim adetlerimiz sizlerinkinden birazcık daha farklı oluyo:)

Ay canım benim.. Benimde kimsem yok, varda ilgilenmiyolar ablalarım. Hatta biri tebrik bile etmedi.Bende annemin kafasını yiyorum:)) Neyseki allahtan annem var. Anneme sordum biz birbirimize buradan bikaç şey alabiliriz. Dedi ki onun sana aldıklarını geri götürmesine gerek yok dedi. Sende de kalabilir dedi. Sonra damadın sana aldıklarını gösterirsin dedi.Ya da senin bedenini biliyor oradan da alabilir dedi. Nişana geldiklerinde bir saatliğine çıkıp alışveriş yapmak için zamanımız olmaz çünkü sanmam.

Elbiseyide daha öne geze rbakarım bir fikrim olur benimde. O geldiğinde de sizin gibi 2 gün vaktimiz olcak tam 2 gün bile değil ama neyse artık bulurum inşallah.
Bir merak ettiğim nişanda bohçasını ayrı şehirde oldugumuz için nişanda vermek durumunda kalabilirimdi. Ama verilebilioyormuş rahatladım. Düğünde de diğerleri için 3 bohça yeter diye düşündüm zaten aileye.Biraz biraz netleşiyor kafamda sanki.
Kendimi öyle yalnız hissediyordum ki. Çok çok teşekkür ederim canımmmm yanımda oldugun için.

ınşalllah o günler bir gelsin bohça resimlerini gösteririm tabi ki canım benim sizlerede.kaydirigubbakcemile5

Elizha cım bu arada havlularına baktım inanılmaz güzel olmuş,müthiş hakkaten şeker gibiler. O tülleri nerden buldun renk renk. Bohçayıda mı bu tüllerle kaplayayım ben napayım.Kurdelaylada bağlayabilirim. Nefis olmuşlar canım ellerine sağlık.kaydirigubbakcemile5

Rica ederim canım..şöyle bir şey oldu,biz de nişanda ilk kez tanışıyorlar,bırakıp aileleri alışverişe çıkmak olmaz diye düşündük,bir hafta önce nişanlım geldi,alışverişi tamamladık...o tekrar götürdü bana aldıklarını...sandığa koyup getirdi 1 hafta sonra nişanda..ben de onunkini süsledim,gelince verdim...
benim nişan bohçam da var sitede,havluların az altında olabilir,ELıZHANIN BOHÇASI diye,ona da bak,fikir olur,seninki daha güzel olsun benimkinden,benimki aceley egeldi:)
o tülleri ankarada düğme ,iğne,iplik vs..satan düğmeci var ,oradan almıştım ben,o tarz yerlerde satılıyor,damadın bohçasını beyaz tülle kaplaa,kırmızı kurdele ile bağla,benim bohça resmine bakabilirsin...misafirlere de birer hediye yapmak istersen havluların rengine göre tül alıp onları da aynı renk kurdele ile bağlarsın,üzerine de isimlerinizi ve tarihi yazarsın,çk kalıcı birer hediye olur...SORMAK istediğin şeyler olursa her zaman cevaplarım canım pc başında olduğum anda...

Canım bizim durumlarımız ne kadar benziyor. Bende ankarada yaşıyorum. Onlar istanbuldan gelicek. Ailelerde aynı şekilde nişanda tanışacaklar :)) Canım beniimmm o geldiğinde ona da banada eksik kalanları tamamlarız. Of rahatladım şimdi. Dediğin gibi bana aldıklarını götürebilirde bunda bişey yok zaten, tekrar getirecek:) Öyle içimi ferahlattın ki çok teşekür ederim:)) Ayyy:)) Ben çok heyecanlıyım daha 1,5 ay var:)))

oo o zaman kolay canım,sen de Ankaradasın madem,İzmir caddesinde Moda çarşının karşısında bir düğmeci var,vitrininde bol bol kurdele düğme falan var zaten,merdivenden aşağı iniyorsun,Erdoğan düğme miydi,öyle bir şey,tam ismini hatırlamıyorum,oradan temin edebilirsin tül ve kurdeleyi...

DURUMLARIMIZ GERÇEKTEN AYNIYMIŞ:) umarım benimki gibi sıkıntısız stressiz atlatırsın,bir de yeme içme ikram durumları var ki,onlar apayrı stres:) uzaktan geldikleri için,her türlüü ağırlaman gerekiyor ,biz kahvaltıdan geceye kadar sürekli getirip götürmüktükk canım ya,zor oldu ama güzel oldu..

Tamammm canımm:)) super:)) 10 tane havlu yaparım böyle bende. Zaten 20 kişi oluruz en fazla. Bayanlara veririm..Birde pastanada bayıldım ben tatlım ya. Ya ne gusel hayırlı olsun canım benim allah hiç ayırmasın.

Aslında şu anda hiçbir problem yok. Kafama taktıgım şeylerde bohça vs eee onlarıda hallediyorum başladım:) Elbise ne giycem saç baş, kilo aldım 3-4 kilo onları verme sıkıntısı dışında şu an bişey yok :) Bide düşünmeden edemiyorum işte detayları da...of inşallah rahat rahat hallederim tatlım bende...kaydirigubbakcemile3 ıkram falan bi de onlar var. 2-3 gun öncede hazırlıklara başlarım tatlısı, çöreği falan.. hizmeti artık bi günde olsa dayancam canım hazırım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
çok teşekkürler canımm,nişanından sonra resimleri bekliyorum ona göre yaparsan:) pasta çok fazla renkliydi,sen yaptırırsan daha sade yaptır,bembeyaz olsa daha iyi olurdu,yeşiller fazla olmuş...ama tadı nefisti...darısı başınaaaaa ne diyeyim,çok tatlı heyecanlarmış,sonra anlıyorsun...ben de annemin başının etini yiyordummm,şimdi hatırlayıp gülüyoruz:)

ben evde olduğundan siyah ,kapri kollu,boyu dizde olan sade bir elbise giydim,göğüs altında çok şirin ve şık kemeri vardı,v yakalı,saçlarımı da bukle bukle yandan toplattım,siyah rugan topuklu ayakkabı giydim,hem çoook sade hem eve uygun hem de şık oldu.kiloyu hiç dert etmeeeeee,zaten nişanlın öyle beğenmiş seni..

Cok guzel olmuşsundur canım. Belden kemerli elbiseleri bende cok begeniyorum. Çok kilom yok 53 kiloyum 3 kilo verirsem tam olcam:)) O zaman her elbisenin içine girerim rahatca begenmem de kolay olur sanırsamkaydirigubbakcemile3

saçlarımı su dalgası düşünüyordum , masum bir hava veriyor:) elbisemi de inşallah begenince paylaşırım canım. Bakalım :)))

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
bende saçımı su dalgası düşünüyorum hatta aldığım elbisemi gösterecem ama nasıl resim yükleyeceğimi bilmiyorum birde çok güzel bişey oldu iş buldum herşey dahada kolaylaşcak gibime geliyo süper ya pinky canım aldıklarını güle güle kullansın alışveriş sitesinden falan mı aldın acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…