- 4 Şubat 2015
- 905
- 323
- 103
- 31
- Konu Sahibi esragul3456
-
Ellayı burda öğrendim. Annem çalışıyor babam bizi bırakıp gitti. Baba sevgisi bilmediğim için bağlandım. Bi erkeğin beni sevmesi benimle ilgilenmesi hoşuma gitti. Nasıl bi aile ortamında bulunduğumu bilmiyorsunuz gerçekten.
Ellayı burda öğrendim. Annem çalışıyor babam bizi bırakıp gitti. Baba sevgisi bilmediğim için bağlandım. Bi erkeğin beni sevmesi benimle ilgilenmesi hoşuma gitti. Nasıl bi aile ortamında bulunduğumu bilmiyorsunuz gerçekten.
yokk yaaa ne hamılesı saçmalama rahat ol ella da ıcmıssın tamam merak etme bı sorun yok ama bıdaha oyle kımsenın cagırdıgı eve fılan gıtme guvenme hemen yanıYargilamayin demiştim. İçine kapanık oldugum için kimseye Anlatamadım. Gerçektem çok kötü hissediyorum arıyorum cevap vermiyor.
Yaşın kaç 17 dimi sen 17 yaşında bi genç kızsın ben seni asla yargılanmıyorum çok masumsun ne güzelÖn yargılarınız beni boğuyor. İntihar girişimim oldu. BAbamın flash dizkinde ona ait +18 videoları izledim. Sence bumu her kız yaşıyor mu?
Neden izledin gizli olan bişeyi o babanın özeliÖn yargılarınız beni boğuyor. İntihar girişimim oldu. BAbamın flash dizkinde ona ait +18 videoları izledim. Sence bumu her kız yaşıyor mu?
Olamayacağını biliyorum ama işte şüphe şüphe şüphe
Önyargılar seni boğuyor, senin bu cümlelerin de beni boğuyor. Babası bırakmış, +18 video izlemiş, gitmiş bir erkeğe saplanmış... Dünyada ne çocuklar var, annesiz babasız, aç yoksul büyüyor. Biraz da insanın içinde olacak. O kadar kötü şeyler yaşadıysan, ben hayatımı nasıl kurtarırım, nasıl okurum, iyi yerlere gelirim, nasıl saygın bir insan olurum diye düşün ve saygın bir hayat yaşa. Öyle hırsızı ığursuzu var ki bakıyorsun çocuğu pırlanta gibi kalıp, kendini kurtarmış. Bu tür bahanelerle kendini kötü bir hayata sürükleme.Ön yargılarınız beni boğuyor. İntihar girişimim oldu. BAbamın flash dizkinde ona ait +18 videoları izledim. Sence bumu her kız yaşıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?