- 2 Ağustos 2018
- 2.722
- 7.353
-
- Konu Sahibi monarosa352
Barismak icinelini niye öptunuz onu anlamadim
Böyle mi barışılıyor adam sizden Özür dileyecegine birde siz onun elini opmussunuz ya niye bu kadar ezdiriyosun bacım sen kendini yazık değil mi yaBarismak icin
barismak icin kocanin elini niye optun onu anlamiyorum isteBarismak icin
Ailem bosanmami istemiyor tam olarakda arkamda degillerSen o öküzün elini öpersen o da sana anasının g.tunu yalatir bacım. Iki kere iki dört. Hazır annenler arkandayken işte kapı işte sapı deseydin, koca diye koynuna aldigin ayı belki bir nebze insanlasabilirdi. Ama sinek kadar kocam olsun başımda dursun mantığıyla görüp gorebilecegin hayat bundan ibaret.
Annenleri aradiklarinda neden gelmediler de ararsa geliriz dediler? O kısmı anlamadim.
Çok pasifsin.iyilik bu değil. Derdini anlatmazsan anlatana inanırlar maalesef. Onun haricinde esin olacak kişi es almamış galiba seni. Suratına iki tane cakasim geldi.
Kendi hakkimi savunucu konusunca hakliyken haksiz durumuna düsuyorum kocasina saygisiz oluyorum bebegime üzuluyotum çaresizim kocam normalde iyi bi insan seviyorum kocami ama değisti annesini dilinden düsuremiyoGerçekten bir kadın için eğitim ,özgüven ,is büyük nimetler ya okudukça anlıyorum .adamın elini öpüp niye Özür dilediniz birde pes ya bu kadar neden kendinizi ezdiriyorsunuz siz haklısınız zaten o cadı anasıda zır cahil eşinizde haksız neden ezdiriyorsunuz bu kadar kendinizi . Ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın olmayı öğrenin , öğrenmelisiniz böyle hayat çok zor olacak size ezdirmeyin kendinizi .
Caresiz oldugum icinNiye barışıyorsun ki
Ailem konusalim cozelim diyor boşanmami istemiyorlar cocugum icin caresizligimden baristimAnneni aramissin arkandayiz kizim demis sende esinin elini opup ozur dilemis sesini kesmissin. Ee ne diyelim ki. Bir cocuk daha yap bence.