Mrb arkadaşlar... 2 senelik bir ilişkim var aslında bu zamana kadar evlenebilirdik ama ben erkek arkadaşımı şartlı kabul etmiştim.namaz kılması idi şartım.bunu eleştirmeyin lütfen benim için namaz evlilikte kesin kriter olması gereken bişey. Tabi her insanın hassasiyeti farklıdır.her neyse erkek arkadaşımda kendinin bu konuda dikkatli olacagını beni pişman etmeyeceğini söyleyerek ilişkiye başlamıştık.ben hiç ısrar etmedim kendi içinden gelerek bir gün yapar diye .tabi evlenmeden önce... aradan iki sene geçmesine rağmen güzel bi dille uyarmama rağmen bi değişiklik olmadı hep bekledim. ilişkimiz güzel bi şekilde devam ediyordu fakat istediğim gibi olmadıgından içimde bi huzursuzluk vardı. Evlilik için üzerimdr çok baskı yaptı ailesi ile tanıştırdı ailesi de hep evlilik için baskı yapıyor.bu durumda zerre kadar gelmiyor içimden evlenmek. .. bu iki sene içerisinde hep karşıma tam istediğim gibi insanlar çıktı ama diğerine şans verdiğim için başka kimseyi değerlendirmedim.açıkçası zoruma da gidiyo neden karşıma çıkanlar kriterlerime uygun ama asıl ilişkimin olduğu kişi değil.şimdi yine karşıma öyle biri çıktı ve artık diğerinden ümidim kalmadı..ne zamana kadar bekleyeceğim ki bazı şeylerin değişmesi için..ne yapmam gerekir sizce halen bekleyip iyi fırsatları kaçırayım mı yoksa bırakıp fırsatları değerlendireyim mi inanın çok çıkmazdayım akıl verin
(