- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
Kuzum ben daha önce hiç tedavi almadım. Bazı sorunlardan dolayı. İlk tedavimde sonuç aldım.ilk rahim filmi çekildim sonra klomen kullandım ve çatlatma ignesi oldum sonrada bu sonuca vardım Allahıma hamd olsun rabbim kucagını boş bırakmasın inşallahçok sevindim Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin. isteyen herkese.7 yıl olmadı demişin doktorun ne gibi tedaviler uyguladı kısaca yazar mısın canım. bende başladım dün klomene inşallah bizimde olur bebiş
Ben hala idrarda negatif görüyorum güvenme idraraAz önce yine test yaptım negatif çıktı
Ya dur canım benim stres etmeeeAz önce yine test yaptım negatif çıktı
Eşime ben sonucum negatif demiştim dün bugünde sonucu aldıktan sonra bu kutuyu bi anda verdim ona ve şok oldu çok şaşırdıÇok sevindim canım. Darısı başımızaeşine nasıl bir sürpriz yapacaksın
Ben hala idrarda negatif görüyorum güvenme idrara
Umut oluyorsunuz bana. Sabah kan vericem inşallah orda çıkarYa dur canım benim stres etmeeenolur
Çok güzel bir fotoğraf. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinEşime ben sonucum negatif demiştim dün bugünde sonucu aldıktan sonra bu kutuyu bi anda verdim ona ve şok oldu çok şaşırdıRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın aminnn
Kuzum ben daha önce hiç tedavi almadım. Bazı sorunlardan dolayı. İlk tedavimde sonuç aldım.ilk rahim filmi çekildim sonra klomen kullandım ve çatlatma ignesi oldum sonrada bu sonuca vardım Allahıma hamd olsun rabbim kucagını boş bırakmasın inşallah.
maşallah canım Rabbim sağlıklı bi. şeklinde kucağına almayı nasip etsin inşallahKuzum ben daha önce hiç tedavi almadım. Bazı sorunlardan dolayı. İlk tedavimde sonuç aldım.ilk rahim filmi çekildim sonra klomen kullandım ve çatlatma ignesi oldum sonrada bu sonuca vardım Allahıma hamd olsun rabbim kucagını boş bırakmasın inşallah
Aminn kuzum aminn rabbim nasip etsin güzel hissedyorum inşallah. Haber ver mutlakaÇok güzel bir fotoğraf. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Darısı başımıza amin
Aminn canım benim rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın güzel haberlerle gel burayamaşallah canım Rabbim sağlıklı bi. şeklinde kucağına almayı nasip etsin inşallahisteyen kim varsa nasip etsin Rabbim. inşallah bende güzel haberler bebişli haberler veririm buradan. duaya çok ihtiyacım var
inşallahAminn canım benim rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın güzel haberlerle gel buraya
birde bişey sormak istiyorum cnm şuan akıntın nasıl yapışkan uzayan akıntı varmı. bide öncesinde nasıldıAminn canım benim rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın güzel haberlerle gel buraya
Kuzum benim 10.günlerde falan bildigimiz krem gibi akıntım vardı ama iki gündür şeffat su gibibirde bişey sormak istiyorum cnm şuan akıntın nasıl yapışkan uzayan akıntı varmı. bide öncesinde nasıldı
Net 15.gün kuzum yoksa insan çok stres oluyorİğneden kaç gün sonra kan vermeliyiz iğnenin etkisi ne zaman geçer
Canım benim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahEşime ben sonucum negatif demiştim dün bugünde sonucu aldıktan sonra bu kutuyu bi anda verdim ona ve şok oldu çok şaşırdıRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın aminnn
Beş gün daha beklemek miiiNet 15.gün kuzum yoksa insan çok stres oluyor
Canım bugün klomenin 3.günü özellikle Sol kasığımda ağrı sancı hissediyorum sanırım o tarafta yumurta oluşuyor.Senşndr böyle olmuş muydu.bide ağrı hissettiğin tarafta mı oldu yumurtaDur bakalım canım hayırlısı neyse rabbim onu nasib edecek allahın izniyle
Bekle kuzum bekle en güzeli beklemekBeş gün daha beklemek miii
Amin kuzum rabbim hepimize nasip etsinCanım benim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah