Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kuzum ben daha önce hiç tedavi almadım. Bazı sorunlardan dolayı. İlk tedavimde sonuç aldım.ilk rahim filmi çekildim sonra klomen kullandım ve çatlatma ignesi oldum sonrada bu sonuca vardım Allahıma hamd olsun rabbim kucagını boş bırakmasın inşallah

Çok sevindim canım. Darısı başımıza eşine nasıl bir sürpriz yapacaksın
Eşime ben sonucum negatif demiştim dün bugünde sonucu aldıktan sonra bu kutuyu bi anda verdim ona ve şok oldu çok şaşırdı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın aminnn

Eklentiler

• IMG_20230112_214027_658.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG20230112203025.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 64
Çok güzel bir fotoğraf. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Darısı başımıza amin

maşallah canım Rabbim sağlıklı bi. şeklinde kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyen kim varsa nasip etsin Rabbim. inşallah bende güzel haberler bebişli haberler veririm buradan. duaya çok ihtiyacım var

Aminn canım benim rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın güzel haberlerle gel buraya

Canım benim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Dur bakalım canım hayırlısı neyse rabbim onu nasib edecek allahın izniyle
Canım bugün klomenin 3.günü özellikle Sol kasığımda ağrı sancı hissediyorum sanırım o tarafta yumurta oluşuyor.Senşndr böyle olmuş muydu.bide ağrı hissettiğin tarafta mı oldu yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…