Uzak durmaniz gereken testlerden artimetin mavi testleri kizlar asiri hassas en ufak degeri bile algiliyor pemve cikariyor tamamen hayal kirikligiArtimed sahte çizgi çıkarıyor muş kızlar.artimed gebelik testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzak durmaniz gereken testlerden artimetin mavi testleri kizlar asiri hassas en ufak degeri bile algiliyor pemve cikariyor tamamen hayal kirikligiArtimed sahte çizgi çıkarıyor muş kızlar.artimed gebelik testi
Aldim erken gebelikte yapmadim .. Artimedin normal kaset testini yaptim oda negatf çıktıCanim ben hayali bir cizgi gordum sanki istersen erken gebelik testi al daha hassas onlar varsa gosterir
Benim bugün yaptığım artimedij mavi testiydi ama negatitif cikti dungu miratech in di hayali çizgi vardi anlamadim ben.. ben catlatma igneside olmadim ama çatladığı günü biliyorum bugun 9. Gun dun 7 sanıyordum ama yanlış saymisim bugün catlama olali 9. Gün bat da 4 nisanUzak durmaniz gereken testlerden artimetin mavi testleri kizlar asiri hassas en ufak degeri bile algiliyor pemve cikariyor tamamen hayal kirikligi
Benim bugün yaptığım artimedij mavi testiydi ama negatitif cikti dungu miratech in di hayali çizgi vardi anlamadim ben.. ben catlatma igneside olmadim ama çatladığı günü biliyorum bugun 9. Gun dun 7 sanıyordum ama yanlış saymisim bugün catlama olali 9. Gün bat da 4 nisan
Evet mavili kenarlari cnmMavi olanmi canim
Regla kadar dayanamam kizz... cuma gunu erken gebelik testi yapicam varsa orada ciksr zaten yoksada regli beklerimSen bencs regl bekle gelmezse testi tekrarla
Sen kac kere çatlatma ignesi tedavisi gormustun kuzum oncedenRegla kadar dayanamam kizz... cuma gunu erken gebelik testi yapicam varsa orada ciksr zaten yoksada regli beklerim
O bende olmayan gebeligi pozitif cikariyorEvet mavili kenarlari cnm
Bnmde o bembeyaz çıktı bugün erken mi yaptim bilmiyorum amaO bende olmayan gebeligi pozitif cikariyor
Bence erken regl gununu bekleBnmde o bembeyaz çıktı bugün erken mi yaptim bilmiyorum ama