Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Eşime ben sonucum negatif demiştim dün bugünde sonucu aldıktan sonra bu kutuyu bi anda verdim ona ve şok oldu çok şaşırdı 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın aminnn
Ay canım hasretiniz son buldu çok şükür ama nolur kendine dikkat et🤲çok yorma ve stres etme olur mu

Canım bugün klomenin 3.günü özellikle Sol kasığımda ağrı sancı hissediyorum sanırım o tarafta yumurta oluşuyor.Senşndr böyle olmuş muydu.bide ağrı hissettiğin tarafta mı oldu yumurta
Valla benim ağrı hissettiğim taraftaydı ben klomen değilde femara kullanmıştım bitanem❤️

Kızlar ben biraz kötüyüm sancım var biraz da stres yaşadım bugün şimdide korkudan oturdum ağlıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Selam kızlar.
Kısaca durumumdan bahsedeyim. 5 aralıkta düşük yaptm. 10 haftalık bebeğimi kaybettim. Kürtaja gerek kalmadı. Düşüğümün ilk zamanlarında o sık kontrollerde ilk regl den sonra gebelik düşünebilirsin dedi. Regl bitince de kontole gel dedi. 1 ocakta regl oldum ama 2 gün sürdü bir kaç gün de lekelenme tarzı devam etti ve bitti. Ve bir kere de korunmasız ilişki oldu.
Kontrole gittim 8 ocakta. Doktor rahim toparlamamış korunuyosun dedi. Aman dikkat et çabuk hamile kalırsın kalmam diye düşünme dedi.
Daha adetime çok var ama şuan adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor ve bi kaç defa da leke geldi.
Bu yerleşme kanaması ilişkiden ne kadar süre sonra olur. Benm 1 hafta fln oldu.
Eğer hamileysem yine düşük olursa diye tedirgin olmaya başladım

Topiğin adı ocak şubat mart nisan diye gitseymiş iyiymiş. Ben de katılırdım. Benim yetişmez ocak şubata :-)
Hoşgeldin canımmm yok yok zaten burda herkes gebe kalana kadar beraberiz allahın izniyle bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmak yok mart nisanıda ekleriz amma en önemlisi gönüllerimiz bir olsun❤️🥰rabbim hepimizin yanında olsun

Hoşgeldin canımmm yok yok zaten burda herkes gebe kalana kadar beraberiz allahın izniyle bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmak yok mart nisanıda ekleriz amma en önemlisi gönüllerimiz bir olsun❤️🥰rabbim hepimizin yanında olsun
Hoşbulduk 💖 çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda herkesten güzel haberler gelir 🙏

Ne oldu sana grubun sevgi pıtırcığı 🫶🏻🫶🏻
Ben sen neyse bebeğim o demişmiydim? Sen stressen bebeğin de stres sen üzgünsen oda üzgün bunu unutma kuşum benim o susam kadar da olsa bir can ve her şeyini annesinden alan bir can ❤️

Ne oldu sana grubun sevgi pıtırcığı 🫶🏻🫶🏻
Ben sen neyse bebeğim o demişmiydim? Sen stressen bebeğin de stres sen üzgünsen oda üzgün bunu unutma kuşum benim o susam kadar da olsa bir can ve her şeyini annesinden alan bir can ❤️
Biraz hormonlarım sanırkm karıştıııı pek alıngan duygusal oldum kendime şaştım🙈valla yok demin inşirah suresini söyledi minelsu onu okudum ferahladım çok şükür kendime geldim sancım azaldı rabbim kimseyi karanlığa düşürmesin çok kötü bir duygu sanırım afedersin stres gaz yaptı gaz sıkışmasıda olmuş olabilir çıkardıkça açıldım işk defa oldum biliyosınuz hep söyledim hiç belirtim yok falan diye öyle olunca panikledim biraz🥹

Merhaba arkadaşlar 2. Çocuğu düşünüyorum ovülasyon takibi yaptım bu ay anlayamadım tam dün çatlamıştır dedim ama bugün akıntısı geldi 18. Günüm baya geç yumurtladım ,
1 kızım var ilk gebeliğimde ovülasyon günlerine yakın süt maydonoz yapmıştım sadece ongün ve 2 gün sonrasını değerlendirmiştim etkisi oldu diye düşünüyorum onun için paylaşmak istedim uzun süre bebek bekleyenler için bi tavsiye :)

X