Evet kesinlikle iğne ve ilacın etkisi benşm de öyle olmuştuVe birde şey diyeceğim kızlar normalde 8/10 gün regl görürüm 5/6 günü yoğun geçen ben bu sefer bildiğiniz 3/4 gün regl gördüm zayıf bir şekilde ve şuan da sadece ara leke geliyor iğnenin ve klomeni hormonlara etkisindendir diye düşünüyorum ama ilk kez yaşadım bunların etkisi olarak bunu daha öncekilerde hiç böyle olmamıştım
ben femara biter bitmez regl oldum hakbuki femaraya da reglimden üç gün sonra başlamıştım yani reglimin üstünden bi hafta geçti yine oldum doktorumu arayıp sordum normal demiştiVe birde şey diyeceğim kızlar normalde 8/10 gün regl görürüm 5/6 günü yoğun geçen ben bu sefer bildiğiniz 3/4 gün regl gördüm zayıf bir şekilde ve şuan da sadece ara leke geliyor iğnenin ve klomeni hormonlara etkisindendir diye düşünüyorum ama ilk kez yaşadım bunların etkisi olarak bunu daha öncekilerde hiç böyle olmamıştım
yaaa kaç yıllık hasret bitiyor sonunda rabbime şükürler olsun gün geçtikçe iyice yükselsin sağlıklı hayırlı bi şekilde al kucağınaKızlarrr degerim yükseliyor allahıma şükürler olsun
Ay. Valla çok sabır isteyen şeyler insan deliriyobenim de bugün beşinci günüm doktoruma 15 gün sonra yapsam çıkar mı dedim yanıltabilir reglini on gün kadar geçsin öyle yap dedi. son iki aydır da 30unda regl oluyorum. 15 günü zor beklerim diyordum şubatın ilk haftasına kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Canım naptın belli oldumuGidiyim kuzum gidiyim ona görede eşime süpriz yapıyım
Yaptım sabah negatif çıktı canım. Ama hala adet olmadımBence yapmamalısın kuzum boşuna strese giriyoruz hep bir umut diyoruz ama
SüperKızlar doktorum sonuçlarımı begendi yine kan aldı ve pozitif dedi degerlerin çok güzel dedi
Çok sevindim canım. Darısı başımızaKızlar doktorum sonuçlarımı begendi yine kan aldı ve pozitif dedi degerlerin çok güzel dedi
Yaptım bile zaten bütün aile toplanmıştı bir araya onada söyledimÇok sevindim canım. Darısı başımızaeşine nasıl bir sürpriz yapacaksın
Oh hadi gözünüz aydın canım birdaha ne zaman kan vermenş istedi?Kızlar doktorum sonuçlarımı begendi yine kan aldı ve pozitif dedi degerlerin çok güzel dedi
Çok sevindim senij adına cnm rabbim sağlıkli bir gebelik geçirip kucağına sagsalim almayı nasip etsin inşallahKızlar doktorum sonuçlarımı begendi yine kan aldı ve pozitif dedi degerlerin çok güzel dedi
Ay inşallah olmazsınKızlar bende gelen giden yok olmadım hala
Bugün ikinciKaçıncı günün klomen de canım
Az önce yine test yaptım negatif çıktıAy inşallah olmazsın
çok sevindim Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin. isteyen herkese.Yaptım bile zaten bütün aile toplanmıştı bir araya onada söyledim