Ay canım hasretiniz son buldu çok şükür ama nolur kendine dikkat etEşime ben sonucum negatif demiştim dün bugünde sonucu aldıktan sonra bu kutuyu bi anda verdim ona ve şok oldu çok şaşırdıRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın aminnn
Valla benim ağrı hissettiğim taraftaydı ben klomen değilde femara kullanmıştım bitanemCanım bugün klomenin 3.günü özellikle Sol kasığımda ağrı sancı hissediyorum sanırım o tarafta yumurta oluşuyor.Senşndr böyle olmuş muydu.bide ağrı hissettiğin tarafta mı oldu yumurta
anladım canım teşekkür ederimKuzum benim 10.günlerde falan bildigimiz krem gibi akıntım vardı ama iki gündür şeffat su gibi
Noldh bıtanem sanaKızlar ben biraz kötüyüm sancım var biraz da stres yaşadım bugün şimdide korkudan oturdum ağlıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Öyle yapıyorum kuzum rabbim kucagımıxa almayı nasip etsin inşallahAy canım hasretiniz son buldu çok şükür ama nolur kendine dikkat etçok yorma ve stres etme olur mu
Valla bende anlamadım kuzum sadece sancı tuttu ilk defaNoldh bıtanem sana
Hoşgeldin canımmm yok yok zaten burda herkes gebe kalana kadar beraberiz allahın izniyle bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmak yok mart nisanıda ekleriz amma en önemlisi gönüllerimiz bir olsunTopiğin adı ocak şubat mart nisan diye gitseymiş iyiymiş. Ben de katılırdım. Benim yetişmez ocak şubata
HoşbuldukHoşgeldin canımmm yok yok zaten burda herkes gebe kalana kadar beraberiz allahın izniyle bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmak yok mart nisanıda ekleriz amma en önemlisi gönüllerimiz bir olsunrabbim hepimizin yanında olsun
Aminnn canımmm inşallahhhhhhh allahın izniyle herkesHoşbuldukçok sevindim. İnşallah en kısa zamanda herkesten güzel haberler gelir
Amin canımmAminnn canımmm inşallahhhhhhh allahın izniyle herkesrabbim birdaha seni de kimseyide kötü haberlerle karşılaştırmasın
Hayırlı olsun canım benim gözlerin aydın olsunPazartesi canım progestan verdi
Evettt ben hamileyim canım daha çok yeni öğrendik burda işteAmin canımmsen hamileymişsin
Sağlıkla gelsin miniğin inşallahkaç haftalık bebişş
Ne oldu sana grubun sevgi pıtırcığıHoşgeldin canımmm yok yok zaten burda herkes gebe kalana kadar beraberiz allahın izniyle bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmak yok mart nisanıda ekleriz amma en önemlisi gönüllerimiz bir olsunrabbim hepimizin yanında olsun
Biraz hormonlarım sanırkm karıştıııı pek alıngan duygusal oldum kendime şaştımNe oldu sana grubun sevgi pıtırcığı
Ben sen neyse bebeğim o demişmiydim? Sen stressen bebeğin de stres sen üzgünsen oda üzgün bunu unutma kuşum benim o susam kadar da olsa bir can ve her şeyini annesinden alan bir can