- 22 Aralık 2022
- 530
- 539
- 30
Evet öyle biraz korktum dün gece ama çok şükür geçti allah razı olsunNoldu canım benimbebişinle ilgili mi içini ferah tut allahın izniyle bebişinialacakdın kıcağına
Çok sevindim iyi olmana canım benimEvet öyle biraz korktum dün gece ama çok şükür geçti allah razı olsun
Çok şükür kuzum Allah hep içine ferahlık versin dara düşürmesin hiçbirimiziEvet öyle biraz korktum dün gece ama çok şükür geçti allah razı olsun
merhaba aynı gün iğne yapmışız.durumunuz nedir acaba.ben dün test yaptım negatif çıktıMerhaba herkese,
Bende 29 aralıkta çatlatma iğnesi yaptırdım. Doktorum 36.saatte ilişki ondan sonra da gün aşırı ilişki dedi.
Her gün ilişki olmasın dedi. Hayırlısı bakalım heyecanla bekliyoruz
Kaç yumurta oluştu canım.Adet gelene kadar umut vardırgünaydın kızlar, ben elendim sanırım ocak ayındanadete 2-3 gün var test yaptım negatif çıktı.hem normal hem erken gebelik testi yaptım.o kadar klomene ve oluşan yumurtalara rağmen olmadı nasip
Hadi hayırlısı olsun canım benim dualarımız srnimleGünaydın kızlar bende yarın iğnemi vurulcam 25
Ocakta tekrar gel dedi doktorum dualarınıza talibim
Çok sağol kuzum sen ne durumdasınHadi hayırlısı olsun canım benim dualarımız srnimle
Maşallah süze canımEşime ben sonucum negatif demiştim dün bugünde sonucu aldıktan sonra bu kutuyu bi anda verdim ona ve şok oldu çok şaşırdıRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın aminnn
Yerleşme kanaması beklenen adetten üç gün önce gelir canımSelam kızlar.
Kısaca durumumdan bahsedeyim. 5 aralıkta düşük yaptm. 10 haftalık bebeğimi kaybettim. Kürtaja gerek kalmadı. Düşüğümün ilk zamanlarında o sık kontrollerde ilk regl den sonra gebelik düşünebilirsin dedi. Regl bitince de kontole gel dedi. 1 ocakta regl oldum ama 2 gün sürdü bir kaç gün de lekelenme tarzı devam etti ve bitti. Ve bir kere de korunmasız ilişki oldu.
Kontrole gittim 8 ocakta. Doktor rahim toparlamamış korunuyosun dedi. Aman dikkat et çabuk hamile kalırsın kalmam diye düşünme dedi.
Daha adetime çok var ama şuan adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor ve bi kaç defa da leke geldi.
Bu yerleşme kanaması ilişkiden ne kadar süre sonra olur. Benm 1 hafta fln oldu.
Eğer hamileysem yine düşük olursa diye tedirgin olmaya başladım
Kuzumm yenı değerin sonucu cıktımıKızlar doktorum sonuçlarımı begendi yine kan aldı ve pozitif dedi degerlerin çok güzel dedi
Kız öbür konuda konuşuyoruz yamerhaba aynı gün iğne yapmışız.durumunuz nedir acaba.ben dün test yaptım negatif çıktı
Canım korkma kalbini ferah tut. Allahın izniyle sağlıkla kucağına alcaksınEvet öyle biraz korktum dün gece ama çok şükür geçti allah razı olsun
evet canım sonradan fark ettim :)Kız öbür konuda konuşuyoruz ya
ALLAHIM şu güzel tabloyu bizlere de nasip etsin canım benim çok güzelsiniz maşallah :)Eşime ben sonucum negatif demiştim dün bugünde sonucu aldıktan sonra bu kutuyu bi anda verdim ona ve şok oldu çok şaşırdıRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın aminnn
her iki tarafta da birer tane çok büyük,iki üç tane de orta boy var dedi.çoğul olur büyük ihtimalle dediKaç yumurta oluştu canım.Adet gelene kadar umut vardır
Kaç mm di peki söylemedi mi acabaher iki tarafta da birer tane çok büyük,iki üç tane de orta boy var dedi.çoğul olur büyük ihtimalle dedi
Kuzumm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sonucu yazKızlar ben hala adet olmadım. Kan vermeye gidicem. Dua edin