- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
Gidiyim kuzum gidiyim ona görede eşime süpriz yapıyımCanım anlayamaz daha kese bile yoktur çünkü ben kaç hafta oldu doktorum salı günü çağırdı kese ile birlikte bebeği görebilmek için büyük ihtimal kan isticek seni ve 2 hafta sonra çağıracak git baka bakalım değerine göre bişi söylicek artık progestron falan verir birde
Oohhhh maallah maşallah gelsin bebislerKızlarrr degerim yükseliyor allahıma şükürler olsun
Yok git git de canım kese falan görünmez daha onu demek istedimGidiyim kuzum gidiyim ona görede eşime süpriz yapıyım
Canımmm görmemişimm kaçıncı günündü bugünnn
İğneden sonra 14.gün ve adet günüm bugün.Canımmm görmemişimm kaçıncı günündü bugünnn
Evet kuzum biliyorum:)Yok git git de canım kese falan görünmez daha onu demek istedim
Aminn aminn inşallahOohhhh maallah maşallah gelsin bebisler
Bekle bakalım bi canım inşallah gelmez ya erken mi yaptım test yoksa normal mi?İğneden sonra 14.gün ve adet günüm bugün.
Birde beyaz yapışkan akıntım var
Sabah test yaptım negatif
İnşallah canım ya kasık ağrımda var korkuyorumBekle bakalım bi canım inşallah gelmez ya erken mi yaptım test yoksa normal mi?
Güzel haberlerini bekliyoruzKızların allah hepinizden razı olsun bebişler nasip etsn inşallah. Yarınki doktor randevumu bugün 15.30 a aldım
Test atabilir misinMerhaba arkadaşlar oncelikle rabbim.gobuslerinizi bebeklerle soldursun ben bir soru sormak istiyorum gecen ay bir kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay acayip cok kasik agrim var 18. Gunu bugun gecikmemin acaba kimyasal dolayisiyla mi boyle yoksa gebelikmi var yine
Dur bakalım canım hayırlısı neyse rabbim onu nasib edecek allahın izniyleİnşallah canım ya kasık ağrımda var korkuyorum
Normal test canım erken yoktu
Suan alamam maalesef 6 aylik bebegim var cikamiyorum evden aksam almaya caluscam inşallahTest atabilir misin
Amin inşallah canımDur bakalım canım hayırlısı neyse rabbim onu nasib edecek allahın izniyle
Değer düşük ama umarım tahmin ettiğim gibi daha rahime yerleşeli en fazla 3/4 gün olmuştur diye düşünüyorum geç dölllenme ile yarın doktorun bu değerleri iyi bulmayabilir kesin gebesin diyemeyebilir ama canımı sıkma ki gerçek şudur kese bebek ve kalp atışı duyulana kadar aslında çok kopmamamız ve kendimizi sakin tutmamız lazım ne yazıkki şuan için çok erken düşünmemeye çalış ama normal de ki gibi hareketse etme özel ilgilen dikkatli ol canım benim umarım sağlıklıdır ve sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın gözlerin aydın olsunSabah test yapmadım kuzular teşekkür ederim güzel dileklerniz için
Ve birde şey diyeceğim kızlar normalde 8/10 gün regl görürüm 5/6 günü yoğun geçen ben bu sefer bildiğiniz 3/4 gün regl gördüm zayıf bir şekilde ve şuan da sadece ara leke geliyor iğnenin ve klomeni hormonlara etkisindendir diye düşünüyorum ama ilk kez yaşadım bunların etkisi olarak bunu daha öncekilerde hiç böyle olmamıştımDeğer düşük ama umarım tahmin ettiğim gibi daha rahime yerleşeli en fazla 3/4 gün olmuştur diye düşünüyorum geç dölllenme ile yarın doktorun bu değerleri iyi bulmayabilir kesin gebesin diyemeyebilir ama canımı sıkma ki gerçek şudur kese bebek ve kalp atışı duyulana kadar aslında çok kopmamamız ve kendimizi sakin tutmamız lazım ne yazıkki şuan için çok erken düşünmemeye çalış ama normal de ki gibi hareketse etme özel ilgilen dikkatli ol canım benim umarım sağlıklıdır ve sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın gözlerin aydın olsun