Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Ve birde şey diyeceğim kızlar normalde 8/10 gün regl görürüm 5/6 günü yoğun geçen ben bu sefer bildiğiniz 3/4 gün regl gördüm zayıf bir şekilde ve şuan da sadece ara leke geliyor iğnenin ve klomeni hormonlara etkisindendir diye düşünüyorum ama ilk kez yaşadım bunların etkisi olarak bunu daha öncekilerde hiç böyle olmamıştım 🙅🏻‍♀️
Evet kesinlikle iğne ve ilacın etkisi benşm de öyle olmuştu

Ve birde şey diyeceğim kızlar normalde 8/10 gün regl görürüm 5/6 günü yoğun geçen ben bu sefer bildiğiniz 3/4 gün regl gördüm zayıf bir şekilde ve şuan da sadece ara leke geliyor iğnenin ve klomeni hormonlara etkisindendir diye düşünüyorum ama ilk kez yaşadım bunların etkisi olarak bunu daha öncekilerde hiç böyle olmamıştım 🙅🏻‍♀️
ben femara biter bitmez regl oldum hakbuki femaraya da reglimden üç gün sonra başlamıştım yani reglimin üstünden bi hafta geçti yine oldum doktorumu arayıp sordum normal demişti

benim de bugün beşinci günüm doktoruma 15 gün sonra yapsam çıkar mı dedim yanıltabilir reglini on gün kadar geçsin öyle yap dedi. son iki aydır da 30unda regl oluyorum. 15 günü zor beklerim diyordum şubatın ilk haftasına kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum 😐

benim de bugün beşinci günüm doktoruma 15 gün sonra yapsam çıkar mı dedim yanıltabilir reglini on gün kadar geçsin öyle yap dedi. son iki aydır da 30unda regl oluyorum. 15 günü zor beklerim diyordum şubatın ilk haftasına kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum 😐
Ay. Valla çok sabır isteyen şeyler insan deliriyo

Yaptım bile zaten bütün aile toplanmıştı bir araya onada söyledim
çok sevindim Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin. isteyen herkese. 🤲 7 yıl olmadı demişin doktorun ne gibi tedaviler uyguladı kısaca yazar mısın canım. bende başladım dün klomene inşallah bizimde olur bebiş 😢

X