Nişanlıyken aklımı karıştıran başka biri?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen nişanlını sevmiyorsan evlenmek sorunda değilsin. Zaten sevsen başkası aklını karıştırmaz. Öncelikle nişanlına yazık. O iş yerindeki de seninle birlikte olmaz.. Nişanlıyken başkasıyla sevgili konuşması yapan birine güven duymaz.. ikisini de hayatından çıkar ve bir süre yalnız devam et hayatına. Sürekli hayatında birisi olmak zorunda değil. Dikkat et bu sadakatsizliğin senden karma olarak çıkacaktır yada etme bulma dünyası hangisini kabul edersen.

Bir de bir şey sormak istiyorum. Profilinde medeni durumun evli yazıyor da.
Sen bize eski başından geçen bir hatıranı anlatmış olabilir misin.

Karşı taraftaki adamın b.okunun rengi belli değil ayrılsan seninle olmayacak emin ol nisanlindan derhal ayrıl adamı sevmediğin belli sevsen ikinci seçenek olmazdı zaten senin bambaşka bir yola cikma zamanın gelmiş ikisi de sana uyan seçenek değil sen önce kendi net kimliğini bulmalisin

Yazık günah nişanlına o kadar üzüldüm ki aklı sürekli başka birinde olan biriyle evlenecek belkide yazık. Seni iplemeyen bi adam için nişanlının vebaline giriyosun. Sana acımam da nişanlına çok acırım.

Konu sahibi de sonra "Bana hamileyken karpuz almadi" diye diger kisiye kacar. Milletde anlamakta zorluk cekiyor. Siz acik acik ailenize aklimda baskasi var desenize veya karsi tarafa..bakin bakalim sizi daha istiyorlar mi. Allah herkesin evladini sizingibilerden korusun.

Madem aklınız o beyni olmayan iş arkadaşında, nişanlınizi yormayın.
Çok şey yazardım da kınamaktan korkuyorum cidden. Kendinize gelin. Birde üzülürüm falan demişsiniz. Kıyamam üzülecekseniz, manipüle olacaksanız nişanlıniza olun. Elin gerizekalı ne yaptığını bilmeyen adamlarina böyle değer verin ki kalksin bir yerleri

Maşallah gençliğe hitabe gibi. Yazar burda tam olarak ne demek istedi

Maşallah gençliğe hitabe gibi. Yazar burda tam olarak ne demek istedi
Zaten gençliğe hitabe :)) yani demek istedim ki damat adayına bir gün bu kadın tarafından tekrardan terkedilirse kendinin o günkü şartlarını düşünmesin bassın tekmeyi. Çünkü eline geçen bu imkan , müsait olmayan bir zamanda da gelebilir. Gelse de muhtaç olduğu güç zaten kendi damarlarında mevcut

Bu nasıl bir bencillik nasıl bir vicdansızlık nasıl bir ahlaksızlık ya!
ne suçu günahı var nişanlandığınız adamın
Bunlar hep o abuk subuk yaz dizilerinin etkisi
diğer adam sizi SEV Mİ YOR! çok net
ayrılın nişanlınızdan. kimse bunu hal etmez

Lütfen kimseyi dinlemeyin ve nişanlınızdan ayrılın. Kimse çarkıfelek gibi ne getireceği belirsiz biri ile evlenmeyi hak etmez. Nişanı atın ve o narsistin oyuncağı olmaya devam edin, ne güzel tam birbirinizi bulmuşsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…