Nişanlıyım Kayınvalidem hakaret etti.. Ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten çok çok üzüldüm başınıza gelenlere
maalesef anne ve babası olmayıp abi,abla vs olarak büyükleri olanlara
başlarında kimse yok sahipsiz diye biraz daha rahat davranıyorlar
bende evlenirken annemi kaybedeli 2 yıl olmuştu babamda başkasıyla evliydi
ben ağabeylerimde ve ablamlarda kalıyordum
kayınvalidem bizi hiç saymıyor her şeyi kendi kafasına göre yapıyordu
çok üzülüp kırıldığım şeyler oluyordu ama hep ailemi engelliyordum
sussunlar kavga çıkmasın diye sanki suç bizdeymiş gibi
şimdi 6 yıllık evliyim kayınvalidemler yaptıkları yanlışları acı tecrübelerle öğrendiler
ne kadar saygımda kusur etmesemde benim içimdeki kırgınlık bitmedi
ben size göre çok şanslıydım kayınvalidemi sizin kayınvalidenizle karşılaştıramam bile
benim problemlerim daha farklıydı

kardeşinize sahip çıkın kardeşinizi kimsesiz göstermeyinki sonradan pişman olmayın :1no2:

bence de canım ablanlar olaya mmüdahale etsinler direkt
kadın stres topu zannetmişsin seni evirip çevirecek
terbiyesiz bide kayınvalide olmuş
uzak durabildiğin kadar dur
ve nişanlınında sana davranışlarına dikkat et gözlemle

:1shok:
ruh hastası,terbiyesiz, şirret kadın...klava:

kardeşiniz için çok üzüldüm..
insan evlenince bir kişiyle değil bir aileyle evleniyor.. ilerde bu kadını çekebilecek mi?..
şimdi nişanlısı ondan yana.. burada çok okuduk nişanlıyken benden yanaydı evlendi iyice anacı oldu diyeni...
ettiği hakaretleri yanına bırakırsanız iyice azar bu kadın. baksanıza kocası bile laf geçiremiyor..
gerçekten çok üzüldüm..

Canım bence sizli konuşmayı bahane etmiş..Oğlunu kaybettiğini sanıp kıskanmış bence...Nişanlılık dönemi birbirini daha iyi tanıma dönemidir..burda nişanlının tavrı çok önemli..ama şu anda annesini susturup evlendikten sonrada annesinden yana olur mu...Evlenmek için acele etme derim...Mesafe koyabilirsin...

Bu kadar çıldırması sebepsiz olamaz...
Gerci her ne nedenle olursa olsun bu yaptığı yakışmamış.
Peki arkadaşım bu ne hiddet?
Yani kadın durduk yere çıldırdı öylemi.. ilginç:uhm:
Yanlış anlama ama birazda onun tarafından bak olaylara
Biz seni haklı görürüz burda..
Ama büyük bir anlamsızlık var neden böyle yaptı koca kadın..

arkadaşlar doğru söylü.evlenmek için bekle, hanımefendiliği elden bırakma.o hatasını anlasın.kesin oğluna başka bir gelin adayı bulmuştur.istediği olmadığı için hırsını senden çıkarmıştır.muhatap olma derim ben....

bence bu yüzüne daha baştan göstermesi çok çok iyi olmuş düşünsenize böyle düşünen bir kaynananın sinsice planlar yapıp oğlunu doldurup doldurup evliliğinize kara bir bulut olduğunu. şimdi siz karşınızdakinin fikirlerini biliyorsunuz gardınızı alın ve müstakbel eşinize ona göre yanaşın. evlendikten sonra annesini savunması kuvvetle ihtimal ama sizin de elinizde kozlarınız var. size annesini günahsız gibi sunamaz. bence siz müstakbel eşinizi elinizde tutmak için bunu akıllıca kullanın. sakın eşinize annen şöyle böyle demeyin siz sustukça kazanırsınız ağzınızı açar da kötü bişi derseniz zaten annesinin yaptığından utandığı için hemen sizi karalar sende böle yaptın der. siz suskunluğunuzla ezin. haaa bu yol ters teperse o zaman konuşursunuz. ama şimdilik susun ve müstakbel eşinizle aranızı bozmayın.... o da görsün kiminb ne olduğunu. ben kayınvalidemin bu yüzünü evlenmeden önce bilseydim şimdi babamın evinde olmazdım. gardınızı alın ve akıllı olun uzun vadeli düşünün....
kayınvalideniz terbiyesiz bir insanmış bunun hiç bir açıklaması yok taviz de vermeyin kesinlikle anne falan demeyin. babaya baba deyin ama anneye anne falan demeyin anneliği de rezil etti böyleleri....o kutsal sıfat yakışmıyor onlara....

bu sıkıntıını içinde gerzek kayınpeder lafına güldüm ya valla iyi oldu

O kadar sinirlendim ki kelimeleri bileeksik,yanlış yazdım.. Benim kayın pederde ulaşılmaz edasında hoş ne malı var ne mülkü ne tahsili nede bir karakterist özelliği.. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor oğlunun tahsilide benden altta... Üstelik benim ailem belirli bir mala mülke iş gücüne sahip insanlar. Ama bu adam nedense onlara bayılıyormuşuz gibi davrandı, Amma velakin ona dersini mevla verdi.. Böbürlenme padişahım senden büyük ALLAH var diye bir söz var.. Sakince düşündüm de siz hiç muhatap olmayın kardeşinizde aramasın babası iyi bir insansa sizlerde kardeşinizde onunla muhatap olun o kadını yok sayın he bir konuşma yapacaksanız da mutlaka ama mutlaka damat bey yanınızda olsun. Bir arkadaş demiş çok hak verdim.. Önemli olan kardeşinizin ve nişanlısının mutluluğu eğer o ikisi izin vermezse yakın uzak kimse bozamaz mutluluklarını, o kadında hırsından taş olur çatlar kendine zarar verir...

ben olsam ablamları falan hiç devreye sokmam öncelikleee, onları daha sonra sokarım..

şimdilik nişanlımda kapı gibi arkamdaysa hiiç dert etmem nişanlıma bırakırım herşeyi.... onun yanında olmuş çünkü tüm olanlar....

özür mözür dilemeye kalkarsa dilesin gelsin dilesin ben ayağına gitmem... muhattap olmam yine de...

üzeerinden zaman geçer;
nişanlıma derim unutamıyorummm.. sen isiyorsun diye giderim ama unutamıyorum drim.. giderim evine misafir gibi otururm misafir gibi gelirim çiçeğimmm....

koca kadın bunu niye yapar bilmiyorum işte çıldırmış, kıskanmış yada oğluna kimseyi yakıştıramöıyor belki debaşkası var aklınd a onunla evlendirecek yada hiç biri belki kardeşimi sevmedi
ya ablalrı olarak biz ne yapmış olabiliriz ben damadı 3 kez kadını bir kez gördüm benim hakkımda kara vermesi için erken değilmi
kardeşime sordum sen ne yaptın ki böyle davrandı diye olama zgibi geldi çünkü evet resmen oldu işte sebeb yoook
bize göre işte bu yüzden telefonaçmak taraftarıyım ama istediğimi söyleyemezsem ve bak işte yağlı kpı işte demedimmibu kadar hakaret ettim hala erıyorlar mı de diyorum
yada aramadığımız için işte sahipsiz arayanı soranı yokmu de r
nebiliyim benim aklımla onun aklı aynı işlemiyor ben
imkansız gelinie böyle bişi söyleyemezdim zaten kaç kişi söyler diyede düşünüyorum
oazınlığında beyni nasıl çalışır bilmem

valla ben burdan korktum cok acayip bir durum daha nisanliyken bir iki defa gordugun kaynananla boyle bir tartisma sana ilerisi icin tahmin yurutmeni saglar, nisanlin her nekadar ben onlari sildim bundan sonra beraberizde dese inanma herkes silinir ama anne baba asla guzelim, iyi dusun derim cok tehlikeli bir durum

çok kötü bir durum bu,onlar bence annen baban yok diye seni basit görmüşler.ellerinde oynatmak istemişler.ama ezdirme canım kendini nişamlın senden yanaysa sus hiç seseini çıkartmayani kendini küçük düşürttürme,nişanlının dediği gibi pişman olacak bence.ablanlar bişeyler söylerse işler dahada uzayabilir.

kendini yorma bu konuda olay sen değilsin zaten, hangi kız olursa olsun aynı şeyi yapacaktı, hatta oğlu bir kız varmış gibi olmayan bi kızdan bahsetse olmayan kız için bile aynı şeyi yapacaktı

kesinlikle aramalısınız diyorum ben, hemde damatın yanındayken
kadın niye arasınki sizi
üstelik siz aramadıkça o sizi alt ettiğini düşünecek, hadlerini bildirdim, ayaklarını denk alacaklar diyecek

daha öncede söyledim, sarp arkadaşımızda ilerisini düşünüp nişanlısını ve tavırlarını çok iyi izlesin uzun bir süre

bizden söylemesi..

nasıl bi piskopata denk gelmişsin yaa
o notları da keşke toplamasaydın nişanlına gösterseydin.eğer atmadıysan en kısa zamanda bunları nişanlına göster.şimdi sildim der evlendikten sonra anasının kuzusu oluverir.o zaman yanarsın işte.
bana kalırsa zor bi ilişki.kesin ailesini sileceğine inanıyormusun.of yaaçok zor arkadaşım allah kolaylık versin.ama çok sabırlıymışsın ben o kadının saçını başını yolardım.
konuşarak halledebileceğiniz bi konu olduğunu sanmıyorum.kadın ruh hastası canım.ayrıca sana bu kadar hakaret eden bi yaratığı adam yerine koyup konuşmamaları lazım.bu sana evliliğinde de huzur vermez.iyi düşünmelisin

Bencede aramalısınız..
Ayrıca damadın yanındada bir ağırlığınız olmalı
Siz anne baba yerine geciyorsunuz, o istemiyor diye ona göre hareket etmeyin
Dedimya siz aile büyüğüsünüz kardeşinizin anne babası başında değil
Onlar olsaydı nasıl davranırdı.. hemen araya girerler ve durrr derlerdiii orda durrbenneyaptımki

yazdıklarını okuyunca şok oldum,bu kadında terbiyesizlik had safhada..çok ayıp etmiş size karşı..
bence aç telefon içinden geçenleri söyle,belliki bu kadın oğluna çok düşkün onu başka birinin yanında düşünemiyor,ayrılmanız için bunları yapmış olabilir.
ama sen ona bunu başaramayacağını,sevdiğin adamın annesi olduğu için yinede saygı duyduğunu ama bundan sonra onunla görüşmek istemediğini anlat.
nişanlın senin yanında ve sana hak veriyosa gerisi boş.zaten başka bi şehirde yaşıyomuş.eşinin ailesiyle görüşmeyen bi sen olmazsın canım bi çok insan malesef bunları yaşıyo..

Ya arkadaşlar bu konuyu nişanlı olan kızmı açtı
Yoksa ablasımı ben anlamadım... şöyle son yorumları gördümde
Ben ablasına yönelik konuşuıyorum
Bazılarımızda nişanlı kıza yönelik yazmış
Bu başlık ablayamı ait kardeşemi aaa anlamadım -tatlicadiarzu-

ay bu ne böle valla çok sabırlısın..kardeşime böle bişi yapılsa valla o deliyse ben ondan daha deli olurum benim sevdiklerime kimse zarar veremez ..tabi ama mantıklı düşünmek gerek ..ama allah annane bababna rahmet eylesin...ablanlar senin büyüğün onların söz hakkı var onlardan seni istediler sanırım böle tek taraflı olmas ...ya bende hiç anne demedim taki düüğün gününe kadar diyemem ben ...yani bunda yanlış bişi yok .. nişanlın ortayı bulcak ona çok büyük görev düşüyo...umarım nişanlın pasif biri diil... ben ilk sayfayı okuyark yorum yaptım sonradanki gelişmeleri bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…