• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyım Kayınvalidem hakaret etti.. Ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazı arkadaşları ortada bişi vardırda kvalide ondan çıldırmış falan gibi bişşiler sölemiş...ya zati ortada bişi olsa arkadaş yazmaz durumu kendini bilir kabahatini ne gerek var bizden yorum bklemsine ...var var çok var böle durup dururken kendi jkafasından kuranlar biride arkadaşın müstakbel kvalidesi malesef...umarım çok yakın oturmassınız ve çok fazla bir araya gelmessiniz onunla...

abooo asmıs bu kaynana milleti artık kendini..sınır tanımıyorlar valla..sana tek tavsıyem en basta kayanan olmak uzere hıc kımsenın kendıne hakaret etmesıne göz yumma,izin verme..bir kere göz yumdun mu arkas hıc kesılmıyor cunku..gerekırse kadını hayatından bıle cıkar..

kayınvalidenin yaptıkları hiç hoş değil gerçekten kişiliği gelişmiş bir insanın bunları yapmayacağı kesin oğlunu kaybediyor psikolojisine girip düşünmeden hareket ediyor
zaten biraz düşünceli bir insan olsa oğlunu asıl bu şekilde kaybedeğini anlar

bence sen sakin ol ve hiç onunla yüzgöz olma

senin sakin ve olgun davranışın onun yaptıklarına pişman olmasını sağlayabilir
olmazsada kendi kaybeder siz birbirinizi sevip istedikten sonra böyle saçma gerekçelerle sizi kimse ayıramaz
allah yardımcın olsun
inşallah kayınvalidenin aklı başına gelir

canım mutluluk herzaman bulunmuyor o yusden ne anasını nede danasını tak, bırak ne hali varsa görsünler..allaha havale et.. ama senın annen baban yok diye senı bu kadar üzüyorlar olabilir senı sahibsiz sanıyorlar bence.. ablanları eniştenleri araya sok amcanları dayın ları gerekirse hepsini ama senın sahipsizz olmadıgı nı anlasınlar!!

canım bu ne kadar kültürsüzlük bırak geline yoldaki insanlara söylenmiyecek sözler ve tavırlar
bitanm yaşın genç sana söyleyeyim bu kadın seni rahat bırakmaz eşler anneleri ne yapsa kapatıyorlar ve anneye çok düşkün oluyorlar tavrını değiştirme onu incele nişanlılık dönemini uzat .....evlenince ondan uzak yerde otur.....ailende karışsın olaya anlarsa sesiz olduğunu üzerine daha gider kibarca ağzının payını ver...ama zor geçeçek bu evlilik 5 yıl sonra ancak kendine gelirsin
birde eşine baskı yap gelsin senden özür dilesin ....yaptığını telafi etmek zorunda.....
allah bu aileyle sana sabır versin.......

kızlar kardeşim işte olduğuiçin ben cevap yazıyorum oda arada açabildiğinde burdan takip ediyor yazılanları
konuyu ben açmışım kardeşim açmış ne fark der kimseye anlatamadığımız için şu an burdan yazışıyoruz
bu rezillik kime anlatılabilir ki burda kimse şahsen tanışmıyor diye yazdık ban ayada kardeşim e de yazsanız aynı kişi değişme zsonuçta telefon açıp haddini bildirmek isteyen kişi benim
ne yapmaız doğru olur onu soruyoruz
daha önce ki sayfaları okuduğunuzda sabakh saatlerinden beri ablası olarak benim yazdığımı göreceksiniz görecekseiniz

Bu kadın niye dellenmiş durup dururken anlamadım-tatlicadiarzu-
sinir hastasımı acaba-tatlicadiarzu-
ama ailenin araya girmesi lazım gibi geldi bana.ablanıda katmış hakaretilerine..
ver ablana kaynananı paralasın:sm_cool:

kızlar kardeşim işte olduğuiçin ben cevap yazıyorum oda arada açabildiğinde burdan takip ediyor yazılanları
konuyu ben açmışım kardeşim açmış ne fark der kimseye anlatamadığımız için şu an burdan yazışıyoruz
bu rezillik kime anlatılabilir ki burda kimse şahsen tanışmıyor diye yazdık ban ayada kardeşim e de yazsanız aynı kişi değişme zsonuçta telefon açıp haddini bildirmek isteyen kişi benim
ne yapmaız doğru olur onu soruyoruz
daha önce ki sayfaları okuduğunuzda sabakh saatlerinden beri ablası olarak benim yazdığımı göreceksiniz görecekseiniz

telefon açıp kardeşinizin sahipsiz olmadığını, kimsenin ona bu şekilde davranmaya hakkı olmadığını anlatın.. çok çirkefleşirse daha fazla konuşmadan kapatırsınız..

Konuşmanız lazım bencede ana baba olmasada bir ailesi olduğunu bilmeli o kadın sahipsizmi bu kız canım.Oğlu maddi yönden ailesine destek oluyorsa ailesine kadın gelen para kesilecek diye kuduruyordur.Kaynanamdan biliyorum kaynım yurtdışında yaşıyor evlenmeden önce kaynanama para gönderirdi sık sık evlenceği zaman kaynanam kıyametleri kopardı.2 sene evli kaldılar ayrıldılar.Sonra 2.evliliğini yaptı kaynım.Yeni geline oğlumun herşeyi benim yedirtmem sana diye bağırıp evden kovdu kızı.Allahtan yurtdışındalarda evlilikleri sürüyor.Kardeşinin kaynanasıda bu yüzden böyle yapıyor olmasın.Arayıp kardeşim size ne yaptı oğlunuz yokkende biz gayet rahat yaşıyorduk.Kimsenin malına parasına mevkiine ihtiyacımız yok demelisiniz.Kardeşinle derdinin ne olduğunu sormalısın bence.Buldunuz yağlı kapıyı falan diyormuş ya kadının derdi maddi.Kim gelini olursa olsun bu kadın bunu yapacaktır.Allah yardımcınız olsun.

Bence bu çirkef kadınla yüzgöz olmayın... bi işe yarayacağını sanmam. ama aile erkeklerinin dayı ,amca ,enişte vs. nişanlınız dahil aileyle konuşması iyi olur.ne sanıyor kendini... nişanlınızın şimdiki sizden yana olan tutumuna da çok güvenmeyin. evlendikten sonra erkekleri tanıyamayacağımız kadar değişebiliyorlar. umarım böyle bişey olmaz tabii. Allah yardımcınız olsun.

bence de hemen konuşun canım sahipsiz sanmasınlar. nişanlıyken bu densizliği yapan evlenince neler neler yapmaz ki . çok ayıp etmiş kesinlikle konuşulsun o densiz kadınla. :jeyyar:

saplantılı bi hasta bu kadın tıp dilinde oğluna hastalık derecesinde düşkün olan
kadınlara odipüs denir bu tip davranışları sergilerler bunların tedaviside çok zordur çok tehlikeli tiplerdir
fesatlıktan herseyi yapabilirler ama kimse kendini yedirtmez herkez ana evladı aile büyükleri bu kadına
gerekn cevabı verip tavrını koysun umarım nişanlın hep böyle kalır sana arka çıkar

ah canım benim ya.annem babam vefat etti deyince içim burkuldu.keşke sana anneni aratmayacakbiri çıksaydı karşına.ama herşey ALLAH'ın takdiri.bunda da vardır bir hayır inşallah.ne hayrı olacak diye düşünebilirsin ama,bazen şer sandığımız işlerden hayır çıkabiliyo.inşallah hatasını anlar özür diler.

cooooooook edepsiz bi kadinmis nisanlinizda onlardan yuz cevirdi ise ablanlar felan hic araya girmesin hic de muhatap olmayin!
gerizekali kadin ya sinir oldum.

o kadina verilecek en guzel ceza catir catir oglunu elinden almak bir daha da gorusmemek. ne cirkefmis, notlar bile hazirlamis, bu nasil bir kindir? unutulacak bir ofke olsa o anda celallenirsin, biraz dusununce sakinlesirsin, sinirle oldu dersin ama oglunun evine gitmis notlari tek tek yapistirmis.

valla ablanizin aramasi birseyi degistirmez olayi siddetlendirmekten baska. yani yuzgoz olmus olur, onun seviyesine inersiniz.

bence nisanlinizla gayet guzel bir dugun nikah herkes hayatina bakar. nisanliniz da cok sakinmis masallah.

zaten ablalariniza kil, bir oldunuz vs diyor herseyde ablalari one suruyor, ablalariniz ararsa da istedigi olmus olur zaten kavga ariyor.

sizin sukunetiniz daha cok cileden cikarir onu.

terbiyenizle asaletinizle dovun kadini. hic asil insanlarin agzini bozdugunu cata cat kavga ettigini gordunuz mu? bosverin gulun iyice cildiracaktir:)

canım başta nasıl sakin kalabildin tebrik ediyorum seni ..cahil terbiyesiz hatta hasta bu kadın .bencede ablların girsin araya seni sahipsiz sanıyo eğer nişanlınla mutluysan ve seni ezdirmeyeceğini düşünüyosan hiçbirisini takma yolnadevam et mutlu ol inşallah ama ondanda şüphen varsa bir defa daha düşün derim .ayrıca annenin ve babnın ALLAH mekanını cennet etsin sizlerede sabırlar versin .canım inşallah hep mutlu olursun bundan sonrası için sıkma canını kendisi kaybeder

arkadşalar lütfen yorum yazın

yeni nişanlandım nişanlım üniversite mezunu ben lise mezunuyum ama çalıştığım şirkrtte iyi bir koumdayım
nişanlanmadan önceailesiyle tanıştım oda benim ailemle tanıştı onay da verildi nişanlanan kadar geçen sürede arada telefonla aradım ama çok sık değil daha ortada bşi yok benim hakkımda ne kadar hafifi kız demesinler diye düşündüm sonra nişanlıma bizi aramıyor soğuk duruyor demişler ablam da sende daha sık ara demekki yakınlık kurmka istiyor dediler bu arada isimleriyle hiyap ediyorum ve siz diyorum tabi ne demen gerekir ki zaten
ama bu süre zarfnda benimoğlum üniversite mezunu ne zorluklarla okuttuk beni kimse oğlumdan ayırama falan gibi sözler söylüyor

neyse dedik anneler oğlundan kopacağını zanneder seni tanıyınca fikirleri değişir seni tanımalarını sağla dedi ablam onlar başka şehirde oturuyor seni kimden sorcaklar kendini tanıtmak sana adüşüyor falan dediler

nişan günü geldi çok güzel
bir şeklde ağırladık her ince ayrıntııy düşündük ve hazırlığımızı onların mutlu edecek şekilde yaptık
ben işe başladım nişanlım izin günlerydi oda benim yanıma falan geldi iş çıkışı biraz dolaşıp sonra evlerimize gidiyorduk nişanlım ayrı yaşıyor üniversiteden sonra ayrı yaşamaya devam etmiş zaten ailesinin yanındada ona uygun iş imkanı yok ailesi onu evinde kalıyor

bu arada nişanımım üçüncü günü berber nişan videoso seyrediyoruz bana akrabalarım hepsi altın taktı ordan biri ne kadar çok takı takıldı düğünde neler takılr falan dedi kayıvalidemde yok canım ne takıldıki düğünde takmazlar dedi bende hayır dedim düğünded takılır bizim gelenkelrimiz böyel falan dednim işte şunu gelini şöyle falan dedyip başka gelinleri övüyor benim yanım da biraz bozuldum ama belli etmedim

benhala siz diye hitap ediyorum nasıl değiştierim hemen sen diye hitap edemedim anne bab falan da diyemedim memleketlerine gitsinlerde telefonda söylerim yüzlerine söylemeye utandım yani daha üçgün olmuş ya yapamadım işte

kayıvalidem birden yüüksek sesle bizimle neden mesafeli konuşuyorsun diye i çıkıştı bana nişanlım araya irdi bende sizie saygım sebebiyle böye konuşuyorum kötü bişi dmedim demedim

bu defa nşanlıma döndü başkalrında bulamadığın bunda bulduğun nedir salak manyak daha bir sürü hakaret

ben ağlamya başladım bu defa ban acıtasyon yapma sen ne kadar cinsin senin gözlerinden belli zaten falan diye bağırmazmı ben tuvalete kaçtım ama evde bir kavga bunumu buldum ben seni okuutum gel buray sen ablanlarla bir oldun benim oğlum yağlı kapı dimi güzel lokma ay aklıma gelmiyor daha

nişanlım da çıkalımdedi bende bir dakka neler söyick bekle dedim benim hakkımda neler düşünüyomuş duymal istiyorum dedm

sonra beni tanışaydınız bana bunları söylemezdiiz dedim çıkarkende arkamdan terbiyesiz diye bağırıyor benim hiç bir kötü sözüm olmadı oğluyla bağrıştılar hep

telefonumu kappatım sabaha kadar uyku yok tabi telefou açınca sesli mesaj geldi oğluml san a mutluluklar yolun açık ablanlarla tepe tepe kullanın sana oğlumun evine notlar bıraktım demiş
bende hemen eve gitmek istedim ne yazmış benim için diye aayyy evin her yeri not dolu bizim hediye ettiğimiz bohça türü bişi onun üstüne yazmış sen bu kadar ucuzsun işte
benim kart vizitimin üstüne bişiler yazmış sen busun işte falan ben çalıştığım şirkette kısım şefiyim belirteyim

oğlum iyi lokma oğlunada salak geri zekalı dah çok yazmışta utanıyorum yazmaya
ablamlar hiç kötü bişi demedi herkes hayırlısı olsun sen iyisin bilirsin dediler

ablam arayalım konuşalım bu deemk diyor ama nişanlım müsade etmedi ben onları sildim bundan sonra beraberiz dedi
ben senin notlerı görmediğini hepsini topladığımı söyledim babama dedi bekle annem arar özür diler dedi ama özü rdilemesi neyi değiştireckki unutulurmu bunla r

sizce ailem devreye girmelimi yoksa beklemlilermi ablam ısrar ediyo aryıp konuşucam diye nişanlım müsade etmiyor annemi tanıyorum pişman olucak diyor

benim annem babam yok vefat etiiler bunu da belirteyim bu yüzden ablamlar arada

CANIM BENİM ANNEM BABAN YOK DİYE SENİ SAHİPSİZ SANMASINLAR.:kızgın::kızgın:BENCE BARIŞMAYIN:1no2:.MADEM SUÇUNUZ YOK ALTTAN ALAMYIN.SİZEDE YAZIK.TAVİZ VERMEYİN.ŞİMDİDEN BÖYLELERSE SONRASINI DÜŞÜNEMİYORUM.CADIARZUCADIARZU

ayyyy okurken sinir oldum ya, bi hata bile yapmış olsan osenin büyügün seni yönlendirirp arkanda durmalı...ay ne çirkef bi kadınmış canım bence sen onla yüzgöz olma konuşsun dursun sende konusursan hem onun seviyesine düşer hemde nışanlının gözünde degişebilirsin..allah yardımcın olsun yani....elinden geldigi kadar uzak dur mesafeli ol...belki zamanla degişir ama yinede kalp kırıldıgı zaman onarmak zor....

Back