Nişanlıyım Kayınvalidem hakaret etti.. Ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balik bastan pis kokarmis canim basindan sana disini gostermisler bunlar esinde ailesinden hic bi zman vazgecemiycene gore sen yol yakinken vazgec derim ben ne demek iki gunde kayinvaliden sana cikislarda buluuyo daha birbirlerinizi iyice tanimadan cok tuhaf ailenin konusmasi gerek bu durumu bence...

Ne insanlar var be !!!:1shok: Daha neler duyacağım çok merak ediyorum...

Müstakbel kayınvaliden çok fena....Hadi seni sevmedi diyelim ,ısınamadı sana ... Olabilir canım herkes gelinine ısınacak diye bişi yok ki...Isınmasın , sevmesin ama hakaret de etmesin ve mümkünse

içinde tutsun hislerini... Çünkü sizden bir kötülük görmemiş ki...

Çok feci hırslı biriymiş, plancı da... Ya eve notlar koymalar da neyin nesi , böyle şey duymadım ben...

Herkes hemen anne-baba diyemez ki , anlayışlı olması gerekirdi, altın konusunda da hırs yaptı o bence ! Oğlunun seni çok sevmesini de çekemedi...

Sonra da biriktirdi biriktirdi , tüm bunlar parlak verdi booommmm!!!

Bu tepkiler sana değil tatlım , kendi içindeki hırsını ,hainliğini dökmüş, sen hiiç dert etme...

Annen baban yok diye seni sahipsiz mi sandılar ! Çook ayıp etmiş ama dilerim ki kafasını yerden yere vurur ve bu yaptıklarından dolayı çok ama çok pişman olurklava:

bu yazılanların hepsin diğer kardeşim şu anada okuyor o bu siteye üye değil birazdan değerlndirmeleri yaparız hepinize teşekkür ederiz
son krarımızı mutlaka buraya bildiricem bu arad yorumları okumaya devam ediyoruz

Sen sahipsiz misin canım bu ne cürret?
Kesinlikle ailen araya girmeli
Hangi hakla böyle şeyler söyler?
Ne terbiyesiz, ne ahlaksız kadınmış bu
Nişanlının arkanda olması çok güzel, demek ki o da ailesinin nasıl insanlar olduğunu biliyor.
Çok ayıp gerçekten, bunu hakedecek ne yaptın ki?
Ben olsam asla affetmezdim.
Böyle bir olay değildi ama benzer bir şeyi düğün günümde büyük görümcemle yaşamıştım, evleneli bir yıl oldu hala konuşmuyorum, görüşmüyorum kendisiyle. Eşim ilk başlarda çok kızdı çok kavgalar ettik ama bende insanım benim ne kadar kırıldığımı anladı çok şükür artık ısrar etmiyor

Çok çok ayıp.
Umarım nişanlın evlendikten sonra değişmez ve o benim annem ne olursa olsun saygı göstereceksin demez. Ve sende mutlaka ve mutlaka kayınvalidenlerden uzakta otur.

Ve çok sakinmişsin. Ben olsam anne falan dinlemez açardım ağzımı yumardım gözümü.
Hiçkimse ama hiçkimse senin annen bile sana böyle laflar edemez. Herşeyden öte Allah'ın bir kulusun sen. Kimse bu şekilde davranamaz.

Allah ıslah etsin o kadını sana da sabır versin.

canım gercekten cok sabırlıymısın... cok agır laflar bunlar ya.. ama en azından sevdıgın adam yanındaymış ve kayınvalıden gercek yuzunu erkenden gostermıs sana bıde evlendıkten sonra yasasaydın ne bılıyım daha agır gelırdı... sımdıden ona gore ayarlarsınız kendınızı... bana bu ılk nısanlımı hatırlattı... benım eskı kayınvalıdemde ustu kapalı laflar ederdı hep bende sabrettım karsındakı buyuk sonucta... bana benım ogluma ne guzel kızlar vercekledıde ben ıstemedım guzellıgı basıma bela olur dıyee almadım seni aldık işte bıle dedı bu benım oyle agrıma gıttıkı senınkı daha zor.. ama en azından nısnalın yanında benımkı bana hıc destek olamamıstı...Rabbim kolaylık versınnn sabrını genısletsın ınsallah aranız en yakın zamanda duzelır..

güzel kızım nişanlandığımın 10 gün sonrası böyle bir kayınvalidem olduğunu anladım.Eşim annesinin huysuz bir kadın olduğunu bildiğini ve beni ezdirmeyeceğini söylediği halde yıllarca çocuklarımın ve eşimin hatrına eziyetlerine katlandım.Erkekler evlendikten sonra sadece idare etmenizi istiyorlar,müdahale etmeyi beceremiyorlar.Bence çok iyi düşün nasıl başlarsa öyle gidiyor.Benim kayınvalidemin eşi yoktu belki de oğlunu kıskanıyordu,ama bu tarz insanlar kesinlikle değişmiyor.Ta ki benim ki gibi ölünceye kadar.......

Allahım ya çok şaşırdım yazdıklarınızı okuyunca....ne denir ki böyle kayınvalideye...bu kadın kesinlikle normal değil hasta...baksana neler neler yapmış not bırakmalar falan...böylesi bir kadınla hiç görüşmemek en iyisi sanırım...nasıl olsa kardeşinin nişanlısı da sizin yanınızda...

valla okurken yaşadım kızlar hani olur ya bi romanı okursunuzda kendinizi içinde bulursunuz
sonra korkarak kendime geldim.
yaşananlar unutulurmu demiş arkadaşım
unutuluyor bacım unutuluyor evlendikden sonra herşey bittikden sonra
unutuluyor hiç birşey olmamış gibi çıkıyorlar karşına
iyi ölç biç tart kararını ver ya tamam ya devam en iyi kararı sen bilirsin
öle sildim artık demekle silinmiyor biz neleri sildik ama gene geri geldiler
öpüyorum canım kolaygelsin allah yardımcın olsun...

oglu nekadar ailesini karsisina almis olsada bence uzun surmez kayinvalide basta tavrini belli etmis ilerde duzelecegide supheli kendinizi uzmeyin bence , zaman herseyin ilacidir siz kendinizi bildikten sonra bence sorun yok mesafenizi herzaman korumanizdan yanayim zira nisanliniz ailesinden kopamayacagini dusunuyorum kopmamasida gerek bence

Arkadaşım daha yolun başındasın ve ne olursa olsun onlarla sürekli yüz yüze bakacaksın.Ben derim ki eğer onlara karşı asla yüreğin doğrulmaz ve onlarda sana sürekli bu tarzda yaklaşırlarsa bu iş canını çok sıkar.İçlerine gireceksin artık onların ailesinden olacaksın ve o ortamda bunalacaksan eğer,sana tek sözüm aşk gelip geçicidir asla unutma asla kimse vazgeçilmez değildir 1 yıl sonra aşarsın her şeyi daha mutlu olacağına eminim KİMSE SENDEN DAHA ÖNEMLİ DEĞİLDİR ve ilk önce kendini sev kendinden çok kimseye değer verme.İnşallah benim ne anlatmaya çalıştığımı anlamışsındır bana göre kariyerinde var.:hooray:

zaten danadın bizim yanımızda olması iyi ama hep öylemi olur çünkü annesi vazgeçilmez ki anadan
seninle hemşehriyiz etrafımda ne böyle bi durumla karşılaşmadım ne de duydum semra kaynana hariç
ben arayıp durumu öğren mekten yanayım ama bazı yorumlar sonra ablanlarda kötü olur diyor zaten kadın bizim hakkımızda iyi bişi düşünmüyor ki ona nasıl böyle biz izlenim verdik hiç anlamadım
ailemiz in haberi olsa çok üzülür kimseye amlatmadık damat ablanların yüzüne bakamıyorum çok utnaıyorum demiş çocuğa üzüldüm şimdi
ama kendi kardeşime dah çok üzülüyorum
arayıp muhatap olmamakmı aryıp hesap sormakmı doğru

ablalarınız yani aile büyüklerinin devreye girmesi bence daha iyi olur...sahipsiz sanıyordur.

Bence de kesinlikle aile büyüğünün yani ablanın konuşması lazım... Bence büyük terbiyesizlik... Gerçekten sinirlendim... Sahipsizsin sanmışlar... Ayrıca bence sen de bu ilişkiyi bir daha düşün... Bu kayınvalide ileride çok canını acıtabilir... Neden böyle yaptığı da önemli tabii... Acaba oğluna başka birini mi düşünüyordu? Kendi tanıdık çevresinden falan?

arayıp hesabını sorun. ne demek söylediği hakaretler ,yanına kar mı kalacak, kadının. oh ,diyecek lafları oturttum . kızı benzettim ,ama kimsede onu,savunmadı..
ablaları bile onu savunmaktan acizmiş. ..

bence bu bir birikim kimse durup dururken böle bişey yapmaz..

Bir de yukarıdaki mesajlarda ben lise mezunuyum o üniversite ve kayınvalidenin "biz yağlı kapıyız" demesi gibi şeyler gördüm...

Konuşman, olgunluğun, hareketlerin; sen birçok üniversite mezunundan daha eğitimlisin. Bence kesinlikle eğitim farkımız var falan diye düşünme...

Kayınvalidenin söylediği yağlı kapı olayına gelince, o hiç belli olmaz; veren Allah alır da...

Ama böyle başlardayken bunları söyleyebilen bir insan bence daha birçok şeye cesaret edebilir... Allah yardımcın olsun...

Dünde söyledim, bugün hala ayni fikirdeyim.
Aile büyükleriniz araya girmesi en iyisi bence kadin sizi kimsesiz zannediyor anna, baba yok diye.
Herkes haddini bilsin o nedemek ben oglumu Üniversitelerde okutum falan filan, okutmus ama kendisi adam olamamis.
Ben cok sinirlenirim böyle kendini cok büyük bisey yerine koyanlara.

aynı şey benım başıma geldı nişanlıyken anne demedım sız dedım dıye kıyamet koptu. cevap verme tatlım. bırak kendı kendıne kussun barışsın. bızımkı oyle yapıyor. kendı kendıne agıza alınmayacak şeyler söyledı cevap vermedım eşimıde doldurmadım zaten herşeyı o da gördu suçum yoktu. arada hala daha gaza gelıp konuşuyor cevap bıle vermıyorum zaten benım adım sinsi gelın. varsın oyle desın napayımm. sen sen ol hayatınızı zındana cevırmesıne ızın vermeyın. tadınız kaçabılır ama onun yapmak ıstedıgı de o. nışanlının ne yapacagı senın ıçın onemlı olan bakalım kımın yanında. senın yanındaysa onu hoş tut konuyu kafasına kakma, zaten senın yanında. ama eger arada klamışsa ses kal kararını versın. sen de dogru bırı ıle mi nişanlısın anlarsın zaten. ailecek susun yerın dıbıne gırsın. cevap verırsenız onun dengi olursunuz sakın.

ayy çok sinir bözucu bi olay valla canım allah yardımcın olsun o kadınla neden bu kadar seni tepkili anlamış değilim vede 2. görüşmenizde bu kadın oğluna başka birisinimi düşünüyodu acaba bide evin tek oğlumu böle kıskanç kaynanalar çok kötü resmen senin, oğlunu elinden alıcağını düşünmüş canım rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…